EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Avertismentul polonezilor: Urmeaza radicalizarea fermierilor europeni

publicat 2024-02-23 20:45:17 (Puterea)
Avertismentul polonezilor: Urmeaza radicalizarea fermierilor europeni Intentia Comisiei Europene de a prelungi cu inca un an suspendarea taxelor de import pentru produsele ucrainene creste tensiunea in randul fermierilor europeni. Polonia avertizeaza chiar ca urmeaza radicalizarea agricultorilor comunitari. Franta este pe cale sa obtina o mare victorie care se le ridice moralul fermierilor: dupa cate se pare, Uniunea Europeana a fost aproape […]The post Avertismentul polonezilor: Urmeaza radicalizarea fermierilor europeni appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Tinerii din Romania, cei mai saraci din UE! Un nou studiu facut de Eurostat

publicat 2024-02-23 20:45:17 (Puterea)
Tinerii din Romania, cei mai saraci din UE! Un nou studiu facut de Eurostat In 2022, rata deprivarii materiale si sociale severe in randul tinerilor (cu varste intre 15 si 29 de ani) din UE a fost de 6,1%. Rata a fost putin mai mare (6,7%) in randul populatiei totale (toate persoanele care locuiesc in gospodarii private). Tinerii din Romania sunt cei mai saraci din UE, potrivit datelor facute […]The post Tinerii din Romania, cei mai saraci din UE! Un nou studiu facut de Eurostat appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cine este "specialul" care incaseaza 50 de pensii minime intr-o luna?

publicat 2024-02-23 20:45:17 (Puterea)
Cine este specialul care incaseaza 50 de pensii minime intr-o luna? Fostul procuror general al Romaniei, Augustin Lazar, se bucura de o pensie uriasa, care a starnit valuri de controverse in randul cetatenilor. Conform surselor, Lazar incaseaza lunar o suma fabuloasa, echivalenta cu 50 de pensii minime, confirmandu-si statutul de cel mai bogat pensionar din Alba Iulia. Aceasta pensie generoasa este rezultatul indemnizatiilor speciale acordate magistratilor […]The post Cine este "specialul" care incaseaza 50 de pensii minime intr-o luna? appeared first... ...continuare.

Anunt important legat de cardurile de energie. Criterii noi pentru acordarea ajutorului in 2024

publicat 2024-02-23 19:15:10 (Puterea)
Anunt important legat de cardurile de energie. Criterii noi pentru acordarea ajutorului in 2024 Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale a confirmat ca, in sezonul rece ramas din primavara lui 2024, romanii vor continua sa primeasca sprijin pentru plata facturilor la incalzire si energie. Anunt important legat de cardurile de energie venit de la Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale! Romanii care au beneficiat de ajutorul de incalzire de 1400 de […]The post Anunt important legat de cardurile de energie. Criterii noi pentru acordarea ajutorului in 2024 appeared first on... ...continuare.

"Sa ramanem farmacia care ajuta pacientul", spune farmacist Beatrice Speteanu

publicat 2024-02-23 19:15:10 (Puterea)
Sa ramanem farmacia care ajuta pacientul, spune farmacist Beatrice Speteanu "Sa ramanem farmacia care ajuta pacientul", mai ales pe cel din mediul rural, speram prin reintroducerea in Parlament a legii farmaciei, subliniaza farmacist Beatrice Speteanu, presedinte al Asociatiei Farmaciilor Traditionale si a Practicienilor (AFTAP).   "Pe mine ma inspaimanta ca la tara, in sate, in comune, nu avem acces nici la cabinete medicale. OK, nu […]The post "Sa ramanem farmacia care ajuta pacientul", spune farmacist Beatrice Speteanu appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Reformulez: "Daca v-ati vaccinat anti-Covid, nu mai consumati bauturi energizante!"

publicat 2024-02-23 18:30:11 (Puterea)
Reformulez: Daca v-ati vaccinat anti-Covid, nu mai consumati bauturi energizante! Spuneam mai devreme, „Energizantele, noua cauza a deceselor subite ale oamenilor tineri si aparent sanatosi. „Energizant” e noua denumire pentru Vaccin?” Se pare ca nu multi au inteles ironia mesajului pentru ca, evident, nu toata lumea a fost atenta la o bizara coincidenta: In chiar zilele in care presa main-stream e obligata sa accepte amploarea […]The post Reformulez: "Daca v-ati vaccinat anti-Covid, nu mai consumati bauturi energizante!" appeared first on... ...continuare.

Ucraina, unda verde din partea NATO sa atace tinte din Rusia! "Are dreptul"

publicat 2024-02-23 18:30:11 (Puterea)
Ucraina, unda verde din partea NATO sa atace tinte din Rusia! Are dreptul Secretarul general al NATO a spus pentru prima data de la izbucnirea razboiului din Ucraina ca armata ucraineana are dreptul de a lovi „tinte militare rusesti din afara Ucrainei”. Asadar, Ucraina se pare ca a primit unda verde din partea NATO sa loveasca tinte din Rusia! A spus-o chiar secretarul general al Organizatiei, Jens Stoltenberg, […]The post Ucraina, unda verde din partea NATO sa atace tinte din Rusia! "Are dreptul" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

O noua piata de desfacere pentru Romania! Unde vor pleca la export mii de ovine

publicat 2024-02-23 17:00:23 (Puterea)
O noua piata de desfacere pentru Romania! Unde vor pleca la export mii de ovine Autoritatile romane vin cu vesti foarte bune pentru crescatorii de ovine din Romania, care vor avea foarte curand o noua piata de desfacere. Cererea este una foarte mare. O noua piata de desfacere pentru crescatorii de ovine din Romania! Autoritatile romane si cele algeriene au cazut de acord cu privire la certificatele sanitare veterinare necesare […]The post O noua piata de desfacere pentru Romania! Unde vor pleca la export mii de ovine appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Matematica, piatra de incercare pentru elevi la simularea examenelor de Evaluare Nationala. Dezastru

publicat 2024-02-23 17:00:23 (Puterea)
Matematica, piatra de incercare pentru elevi la simularea examenelor de Evaluare Nationala. Dezastru Matematica a constituit piatra de incercare pentru elevi la simularea examenelor de Evaluare Nationala. Nu de alta, dar mai putin de jumatate au obtinut note peste 5 la matematica, fata de 74% la Limba Romana. Datele transmise de Ministerul Educatiei arata ca la Matematica 42,37% dintre elevii care s-au prezentat la simularea probelor de Evaluare […]The post Matematica, piatra de incercare pentru elevi la simularea examenelor de Evaluare Nationala. Dezastru appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Scad timpii de asteptare a bagajelor pe Aeroportul Henri Coanda. Modernizarea de 3,2 milioane de euro, finalizata

publicat 2024-02-23 17:00:23 (Puterea)
Scad timpii de asteptare a bagajelor pe Aeroportul Henri Coanda. Modernizarea de 3,2 milioane de euro, finalizata Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti S.A. anunta ca a finalizat lucrarile de modernizare a echipamentelor de procesare a bagajelor de cala pe fluxul de sosiri al Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti Timpii de ateptare a bagajelor scad pe Aeroportul Henri Coanda, dupa ce Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti S.A. a anuntat ca a finalizat lucrarile de modernizare […]The post Scad timpii de asteptare a bagajelor pe Aeroportul Henri Coanda. Modernizarea de 3,2 milioane... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.