EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, participa la Congresul PES de la Roma

publicat 2024-02-29 12:46:22 (Puterea)
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, participa la Congresul PES de la Roma Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, va fi prezent, in perioada 1-2 martie 2024, la Congresul PES de la Roma, care se anunta o reuniune deosebit de importanta. Seful PSD Marcel Ciolacu se va afla, vineri, la Roma, alaturi de lideri importanti din Europa. Cu aceasta ocazie va fi adoptat programul electoral al social-democratilor pentru Parlamentul European, […]The post Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, participa la Congresul PES de la Roma appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Un roman care lupta in Ucraina da de pamant cu Sosoaca si cu Simion. "Terminati cu circul"

publicat 2024-02-29 12:46:21 (Puterea)
Un roman care lupta in Ucraina da de pamant cu Sosoaca si cu Simion. Terminati cu circul Un roman care pare ca s-a alaturat militarilor ucraineni da de pamant cu George Simion si cu Diana Sosoaca. Barbatul care pare ca face parte din personalul medical care acorda ingrijiri pe campul de razboi, si-a facut putin timp pentru a le da o lectie Dianei Sosoaca si lui George Simion. Asadar, un roman care […]The post Un roman care lupta in Ucraina da de pamant cu Sosoaca si cu Simion. "Terminati cu circul" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Pentru ce primesc romanii care stau la curte vouchere de 10.000 de lei

publicat 2024-02-29 11:30:33 (Puterea)
Pentru ce primesc romanii care stau la curte vouchere de 10.000 de lei Romanii care stau la case vor primi vouchere in valoare de 10.000 de lei, prin intermediul unui program finantat de stat, care are ca scop imbunatatirea conditiilor de viata ale cetatenilor si sustinerii dezvoltarii durabile a mediului inconjurator, a declarat ministrul Mediului, Mircea Fechet. Ministrului Mediului, Mircea Fechet, a precizat ca ajutorul financiar urmareste stimularea investitiilor […]The post Pentru ce primesc romanii care stau la curte vouchere de 10.000 de lei... ...continuare.

De ziua femeii, Trump se intalneste cu… Orban

publicat 2024-02-29 11:30:33 (Puterea)
De ziua femeii, Trump se intalneste cu… Orban Saptamana viitoare, Donald Trump planuieste sa il intalneasca pe Viktor Orban, premierul Ungariei, la complexul sau Mar-a-Lago din Florida, Statele Unite. Aceasta intalnire, programata pentru 8 martie, aduce impreuna doi lideri cunoscuti pentru politicile lor populiste. Informatia vine de la o sursa care a dorit sa ramana anonima. Ambasada Ungariei la Washington, echipa lui Trump […]The post De ziua femeii, Trump se intalneste cu… Orban appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

„Acum si la Multiplex”: Putin isi transmite viziunea pe marile ecrane

publicat 2024-02-29 10:46:21 (Puterea)
„Acum si la Multiplex”: Putin isi transmite viziunea pe marile ecrane Cinematografele din 20 de orase rusesti vor transmite gratuit, astazi, discursul anual al presedintelui Vladimir Putin catre Adunarea Federala. Aceasta decizie inedita face parte din eforturile Kremlinului de a difuza "viziunea" liderului rus privind dezvoltarea Rusiei in urmatorii sase ani catre un numar cat mai mare de cetateni. Evenimentul are loc inainte de alegerile prezidentiale […]The post „Acum si la Multiplex”: Putin isi transmite viziunea pe marile ecrane appeared... ...continuare.

Rectorul ASE, Nicolae Istudor, il vrea prorector pe Nicu Marcu

publicat 2024-02-29 10:46:18 (Puterea)
Rectorul ASE, Nicolae Istudor, il vrea prorector pe Nicu Marcu Imediat dupa ce, saptamana trecuta, a obtinut al treilea mandat de rector al Academiei de Stiinte Economice (ASE), fiind si singurul candidat, Nicolae Istudor a pregatit impunerea in conducerea institutiei a unui personaj extrem de controversat din Romania. Istudor:"Nicu Marcu, cel mai mare specialist in management financiar" Pe data de 23 februarie 2023, Nicolae Istudor […]The post Rectorul ASE, Nicolae Istudor, il vrea prorector pe Nicu Marcu appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Amenda record pentru chistoacele si hartiile aruncate pe strada! Vandalismul, sanctionat la sange

publicat 2024-02-29 10:46:12 (Puterea)
Amenda record pentru chistoacele si hartiile aruncate pe strada! Vandalismul, sanctionat la sange Autoritatile din Bucuresti au declarat razboi total vandalismului. Cei care rup bancile din parcuri sau aduc pagube municipalitatii ar putea plati amenzi record. Amenda record pentru chistoacele si hartiile aruncate pe strada, dupa ce Primaria Bucuresti a introdus un nou proiect menit sa protejeze spatiile verzi. Vandalismul va fi sanctionat fara menajamente. Amenda record pentru […]The post Amenda record pentru chistoacele si hartiile aruncate pe strada! Vandalismul, sanctionat la... ...continuare.

Marian Vanghelie, "dirijorul" din umbra al AUR-ului din Bucuresti si Giurgiu

publicat 2024-02-29 10:46:08 (Puterea)
Marian Vanghelie, dirijorul din umbra al AUR-ului din Bucuresti si Giurgiu Fostul primar PSD al Sectorului 5, Marian Vanghelie, nu poate sta departe de jocurile politice chiar daca are probleme cu justitia si, de cateva luni, este implicat in activitatea unui partid de opozitie. De cateva luni, fostul edil al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a revenit in viata politica, dar inca nu s-a afisat public. Practic, […]The post Marian Vanghelie, "dirijorul" din umbra al AUR-ului din Bucuresti si Giurgiu appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

OZN pe frontul din Ucraina! Imaginile sunt socante VIDEO

publicat 2024-02-29 10:46:06 (Puterea)
OZN pe frontul din Ucraina! Imaginile sunt socante VIDEO Un Obiect Zburator Neidentificat (OZN) a aparut pe frontul din Ucraina, lasand soldatii cu gura cascata! Imagini cu OZN-ul au fost surprinse de soldatii ucraineni, care aveau in aer o drona de recunoastere! Un OZN si-a facut aparitia pe frontul din Ucraina! Obiectul zburator era foarte silentios, insa soldatii ucraineni au fost cei care l-au […]The post OZN pe frontul din Ucraina! Imaginile sunt socante VIDEO appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Romania cumpara obuziere de 751 de milioane de dolari din Coreea de Sud

publicat 2024-02-29 10:46:00 (Puterea)
Romania cumpara obuziere de 751 de milioane de dolari din Coreea de Sud Romania continua sa se inarmeze! O companie sud-coreeana a facut public faptul ca urmeaza sa incheie un contract de export de arme cu Romania. Asadar, s-a aflat ca Romania urmeaza sa incheie un contract imens cu o companie sud-coreeana care produce arme. Mai exact, guvernul de la Bucuresti ar urma sa cumpere obuziere in valoare […]The post Romania cumpara obuziere de 751 de milioane de dolari din Coreea de Sud appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.