EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




De unde vine, de fapt, expresia "in sir indian". Multi romani o folosesc, dar nu-i stiu intelesul

publicat 2024-03-11 18:15:04 (Click)
De unde vine, de fapt, expresia in sir indian. Multi romani o folosesc, dar nu-i stiu intelesul Cu siguranta ai intalnit macar o data expresia "in sir indian", atunci cand cineva isi doreste ca un grup de oameni sa mearga in linie dreapta. ...continuare.

Teo Trandafir, dans pe balans alaturi de un celebru artist roman! Prezentatoarea i-a cucerit pe toti cu miscarile ei

publicat 2024-03-11 17:45:03 (Click)
Teo Trandafir, dans pe balans alaturi de un celebru artist roman! Prezentatoarea i-a cucerit pe toti cu miscarile ei Cunoscut drept "Regele cumbiei din Romania", artistul latino de origine romana, Radhu, a vorbit in exclusivitate pentru Click! despre relatia cu Teo Trandafir, prezentatoare de televiziune care i-a dat imboldul necesar pentru a deveni un artist renumit pe plan international. ...continuare.

Cele mai spectaculoase tinute de la Premiile Oscar 2024! Margot Robbie s-a schimbat intr-un body sexy

publicat 2024-03-11 17:15:03 (Click)
Cele mai spectaculoase tinute de la Premiile Oscar 2024! Margot Robbie s-a schimbat intr-un body sexy Duminica, a fost o seara plina de stralucire pe covorul rosu de la Dolby Theatre, din Los Angeles, la cea de-a 96-a editie a Premiilor Oscar. Pe langa decernarea premiilor, a mai fost in centru atentiei si parada tinutelor. Divele si-a pus pe ele cele mai elegante si mai frumoase rochii ...continuare.

Camelia Mitoseru si-a pregatit locul de veci: "Imi pare rau! Daca eu mor ramane Mihai singur"

publicat 2024-03-11 17:00:03 (Click)
Camelia Mitoseru si-a pregatit locul de veci: Imi pare rau! Daca eu mor ramane Mihai singur Camelia Mitoseru a facut dezvaluiri despre mariajele din viata sa. Ce spune despre fiul ei? Se mai impaca oare Mihai cu Noemi? ...continuare.

Ce sa pui la radacina pomilor fructiferi, ca sa faca zeci de kilograme de fructe. Secretul stiut doar de gradinarii de top

publicat 2024-03-11 16:45:06 (Click)
Ce sa pui la radacina pomilor fructiferi, ca sa faca zeci de kilograme de fructe. Secretul stiut doar de gradinarii de top Pe masura ce zilele se maresc, iar temperatura solului creste, in prag de primavara, lucrarile din gradina devin cruciale pentru a asigura o recolta bogata in sezonul cald. ...continuare.

Amenda uriasa pentru cine vinde energizante minorilor. Legea a fost promulgata de Klaus Iohannis

publicat 2024-03-11 15:45:04 (Click)
Amenda uriasa pentru cine vinde energizante minorilor. Legea a fost promulgata de Klaus Iohannis Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni mai multe legi, printre care si cea prin care este interzisa vanzarea de bauturi energizante minorilor. ...continuare.

Ce sfaturi da Andreea Banica, dupa ce a invatat din greseli. Artista, aparitie de senzatie in vacanta din Thailanda

publicat 2024-03-11 15:30:03 (Click)
Ce sfaturi da Andreea Banica, dupa ce a invatat din greseli. Artista, aparitie de senzatie in vacanta din Thailanda Andreea Banica (45 de ani) se bucura de o frumoasa escapada de relaxare in cuplu, in Thailanda. ...continuare.

Ce importanta au literele din prenumele nostru (partea IV)

publicat 2024-03-11 15:15:03 (Click)
Ce importanta au literele din prenumele nostru (partea IV) Continuarea articolulului cu studiul literelor de la J la N, Onomantia este tehnica interpretativa a etimologiei si valorii simbolice a numelor, ea extinzandu-se asupra literelor care compun prenumele. ...continuare.

Sotul Gabrielei Cristea, accident nefericit. Cum se simte artistul: "Ma doare rau"

publicat 2024-03-11 15:00:06 (Click)
Sotul Gabrielei Cristea, accident nefericit. Cum se simte artistul: Ma doare rau Gabriela Cristea (49 de ani) si Tavi Clonda (44 de ani) formeaza o familie frumoasa! ...continuare.

Imagini socante. Accidentul infiorator de la Avrig a fost filmat de o camera de bord. VIDEO

publicat 2024-03-11 14:30:06 (Click)
Imagini socante. Accidentul infiorator de la Avrig a fost filmat de o camera de bord. VIDEO Accidentul ingrozitor, soldat cu 3 morti, care a avut loc de pe DN1 la Avrig, vineri seara, a fost filmat de o camera de bord. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.