EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Dana Marijuana se pregateste de nunta! Ce rochie de mireasa va purta in ziua cea mare

publicat 2024-03-20 11:30:10 (Click)
Dana Marijuana se pregateste de nunta! Ce rochie de mireasa va purta in ziua cea mare Dana Coteanu alias Dana Marijuana (44 de ani) traieste de aproximativ doi ani de zile o iubire sincera alaturi de Valentin, un barbat cu care isi doreste sa formeze o familie chiar daca in prezent el locuieste in Bucuresti iar artista la malul Marii Negre. ...continuare.

Jorge, din nou pe masa de operatie dupa Survivor All Stars 2024: "Ultimul an a fost foarte dur si cu multe incercari..."

publicat 2024-03-20 11:30:10 (Click)
Jorge, din nou pe masa de operatie dupa Survivor All Stars 2024: Ultimul an a fost foarte dur si cu multe incercari... Nici bine nu s-a intors de la Survivor All Stars 2024 caci a si ajuns pe masa de operatie! ...continuare.

Ce sa mananci in post ca sa nu te ingrasi. Sfaturi pretioase de la Carmen Bruma

publicat 2024-03-20 11:30:10 (Click)
Ce sa mananci in post ca sa nu te ingrasi. Sfaturi pretioase de la Carmen Bruma Carmen Bruma va dezvaluie ce sa mancati ca sa nu va ingrasati in post. ...continuare.

Cum arata casa de lux a lui chef Florin Dumitrescu. Are o bucatarie cum vezi doar la americani

publicat 2024-03-20 11:15:25 (Click)
Cum arata casa de lux a lui chef Florin Dumitrescu. Are o bucatarie cum vezi doar la americani Florin Dumitrescu, faimosul bucatar si fost jurat al emisiunii "Chefi la Cutite", impresioneaza nu doar prin talentele sale culinare, ci si prin locuinta sa de lux, care emana eleganta si confort. ...continuare.

Catalin Cirstoiu, candidatul comun al PSD-PNL pentru Primaria Capitalei. Lucruri mai putin stiute despre acesta

publicat 2024-03-20 11:15:22 (Click)
Catalin Cirstoiu, candidatul comun al PSD-PNL pentru Primaria Capitalei. Lucruri mai putin stiute despre acesta Catalin Cirstoiu, fost manager al Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti, este candidatul comun al PSD-PNL pentru functia de primar al Capitalei. Acesta este o figura bine cunoscuta in peisajul politic si medical din Romania. ...continuare.

Angajatii Postei nu au mai participat la greva anuntata. Salariile lor vor creste din aceasta vara

publicat 2024-03-20 11:15:18 (Click)
Angajatii Postei nu au mai participat la greva anuntata. Salariile lor vor creste din aceasta vara Majoritatea covarsitoare a salariatilor Companiei Nationale "Posta Romana" (CNPR) nu a participat la greva de avertisment declansata miercuri dimineata. ...continuare.

Ce meniu s-a servit la inaugurarea primului restaurant vegetarian din Romania, de acum un secol. Prezenti, Cantacuzino si Parhon

publicat 2024-03-20 10:45:14 (Click)
Ce meniu s-a servit la inaugurarea primului restaurant vegetarian din Romania, de acum un secol. Prezenti, Cantacuzino si Parhon Sa fii vegetarian nu este o optiune de data recenta. In urma cu mai bine de o suta de ani, acest stil era adoptat de multi romani. ...continuare.

Ce pasta de dinti folosea regina Elisabeta. Printre ingrediente continea zahar si miere

publicat 2024-03-20 10:45:14 (Click)
Ce pasta de dinti folosea regina Elisabeta. Printre ingrediente continea zahar si miere Regina Elisabeta, cel mai longeviv monarh din lume si una dintre cele mai faimoase, respectate si de neatins figuri ale secolului trecut, avea o serie de obiceiuri pe care le respecta cu sfintenie. Putini cunosc faptul ca, de fiecare data, regina se spala doar cu o anumita pasta de dinti. ...continuare.

Baterii auto: Ghidul complet pentru alegerea celei potrivite pentru masina ta

publicat 2024-03-20 10:45:11 (Click)
Baterii auto: Ghidul complet pentru alegerea celei potrivite pentru masina ta Bateria auto reprezinta o componenta esentiala a masinii tale, oferind energia necesara pornirii motorului si alimentarii sistemelor electrice. ...continuare.

Minus 12 grade la Vf. Omu, doar 1 grad in Capitala, iar in Maramures ninge ca in povesti. Ce urmeaza

publicat 2024-03-20 10:45:09 (Click)
Minus 12 grade la Vf. Omu, doar 1 grad in Capitala, iar in Maramures ninge ca in povesti. Ce urmeaza Un val de aer polar a pus stapanire pe Romania. La Varful Omu s-au inregistrat in cursul noptii minus 12 grade Celsius, iar peste Capitala ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.