EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Banatul poate lua avans in infrastructura de transport. Investitii de 100 de milioane de lei in trei ani FOTO

publicat 2024-04-13 13:45:04 (Adevarul)
Banatul poate lua avans in infrastructura de transport. Investitii de 100 de milioane de lei in trei ani FOTO Drumuri si Poduri Banat (DPB) a inaugurat la Sanandrei (Timis), cea de-a treia statie de asfalt din portofoliu. Este compania care a castigat licitatia pentru terminarea drumului de legatura dintre Autostrada Vestului si Timisoara dinspre Sanandrei. ...continuare.

Interventie chirurgicala rara. O tanara mama si-a recapatat vederea, dupa ce a invins o tumora oculara de patru centimetri

publicat 2024-04-13 13:30:15 (Adevarul)
Interventie chirurgicala rara. O tanara mama si-a recapatat vederea, dupa ce a invins o tumora oculara de patru centimetri De circa un an si jumatate si-a dat seama ca incepe sa-si piarda incetul cu incetul vederea la ochiul stang. Dupa multiple investigatii, i s-a pus diagnosticul de tumora intraorbitala. Medicii spun ca acestea sunt tumori rare si care, cel putin in Romania, isi gasesc greu rezolvarea. ...continuare.

Noul stadion din Timisoara prinde contur. Se fac sapaturi de consolidare pentru viitoarea fundatie

publicat 2024-04-13 13:30:09 (Adevarul)
Noul stadion din Timisoara prinde contur. Se fac sapaturi de consolidare pentru viitoarea fundatie Cu 10.101 locuri in tribune, gazon natural si dotari ultramoderne, stadionul va fi de categoria 4, in conformitate cu cerintele UEFA si IFAB si va putea gazdui inclusiv competitii internationale. ...continuare.

Scandalul mortilor suspecte de la Spitalul Sfantul Pantelimon. Sefa sectiei ATI: "S-au intamplat lucruri greu de imaginat"

publicat 2024-04-13 13:30:04 (Adevarul)
Scandalul mortilor suspecte de la Spitalul Sfantul Pantelimon. Sefa sectiei ATI:  S-au intamplat lucruri greu de imaginat Sefa sectiei ATI de la Spitalul Pantelimon, dr. Florina Pompilian, a reactionat pe Facebook dupa scandalul in care este implicata unitatea spitaliceasca. ...continuare.

Scurgere de date la AEP. Toni Grebla: "A fost o suprasolicitare a personalului"

publicat 2024-04-13 13:15:03 (Adevarul)
Scurgere de date la AEP. Toni Grebla: A fost o suprasolicitare a personalului Datele personale ale expertilor electorali au putut sa fie accesate timp de cateva ore joi, 11 aprilie, relateaza Hotnews. Presedintele AEP a motivat explicand ca a fost "o suprasolicitare a personalului". ...continuare.

Care este cel mai bun medicament anti-imbatranire. "Aceste rezultate reprezinta un nou pas important"

publicat 2024-04-13 13:00:05 (Adevarul)
Care este cel mai bun medicament anti-imbatranire.  Aceste rezultate reprezinta un nou pas important Cei mai multi dintre noi vad batranetea ca pe un proces inevitabil al vietii, dar unii oameni de stiinta incep sa o considere "o boala", pe care o putem trata sau cel putin intarzia. ...continuare.

Situatia de pe frontul de Est s-a "deteriorat considerabil", spune comandantul-sef al armatei ucrainene

publicat 2024-04-13 12:45:04 (Adevarul)
Situatia de pe frontul de Est s-a deteriorat considerabil, spune comandantul-sef al armatei ucrainene Situatia de pe frontul de Est s-a "deteriorat considerabil in cursul ultimelor zile", a afirmat sambata seful statului major ucrainean Oleksandr Sirski, care a vorbit despre o "intensificare" a ofensivei armatei ruse, care incearca sa avanseze in special in directia Ceasiv Iar, relateaza AFP. ...continuare.

Unde traiesc cel mai putin "dotati" barbati din lume. Locul ocupat de romani in topul mondial al dimensiunilor penisului

publicat 2024-04-13 12:30:06 (Adevarul)
Unde traiesc cel mai putin dotati barbati din lume. Locul ocupat de romani in topul mondial al dimensiunilor penisului Cercetatorii au intocmit o harta interactiva a statelor unde traiesc cei mai slab dotati barbati. ...continuare.

Romanii isi vand lucrurile pretioase din casa. Un set de mobila ajunge la 5.000 euro

publicat 2024-04-13 12:15:11 (Adevarul)
Romanii isi vand lucrurile pretioase din casa. Un set de mobila ajunge la 5.000 euro Oamenii si-au scos lucrurile de valoare din locuinta la vanzare. Pe grupul de Facebook "Antichitati pentru toata lumea", o persoana vinde un set complet de mobila stil Napoleon III, cunoscut pentru confortul si luxul pe care il degaja. ...continuare.

Subsolul unui vulcan noroios, cartat 3D. Cercetarea unica in lume a fost realizata de romani

publicat 2024-04-13 12:15:11 (Adevarul)
Subsolul unui vulcan noroios, cartat 3D. Cercetarea unica in lume a fost realizata de romani Subsolul unui vulcan noroios a fost cartat 3D, in premiera, cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie. Cercetarile au fost realizate in Romania de Laboratorul de Geofizica Aplicata, Prevenire si Educare din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP). ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.