EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Au aparut normele metodologice. Cum se vor colecta medicamentele expirate de la populatie

publicat 2024-04-15 06:00:04 (Adevarul)
Au aparut normele metodologice. Cum se vor colecta medicamentele expirate de la populatie Atat spitalele de stat, cat si cele private sunt obligate sa amplaseze in curti containere speciale pentru strangerea medicamentelor expirate de la populatie. In cazul localitatilor mici, in care nu exista spitale, containerele pot fi puse langa dispensare. ...continuare.

Ursul care a ajuns la doi pasi de Bucuresti, cautat in continuare de jandarmi. De ce animalele salbatice isi parasesc habitatul

publicat 2024-04-15 05:45:04 (Adevarul)
Ursul care a ajuns la doi pasi de Bucuresti, cautat in continuare de jandarmi. De ce animalele salbatice isi parasesc habitatul Un pui de urs care a ajuns sambata la doi pasi de Bucuresti era cautat aseara de jandarmi. Animalul salbatic a fost vazut sambata in localitatea Ciolpani, Ilfov, iar autoritatile au trimis un mesaj RO-Alert catre locuitorii din zona sa stea departe de urs, sa nu se fotografieze cu el. ...continuare.

Polonia renunta la temele obligatorii. Cat se potriveste sistemul scolii romanesti

publicat 2024-04-15 05:30:02 (Adevarul)
Polonia renunta la temele obligatorii. Cat se potriveste sistemul scolii romanesti Elevii din Polonia nu vor mai primi teme obligatorii pentru acasa. Lectiile suplimentare au fost eliminate la clasele mici, iar copiii de gimnaziu vor lucra in timpul liber numai daca vor. Sa fie oare aceasta un model care ar putea fi implementat si la noi in tara? Da, spun parintii. ...continuare.

Spitalul ca o morga. Mortile suspecte de la Spitalului Sf. Pantelimon din Bucuresti au bagat groaza in pacienti din toata tara

publicat 2024-04-15 05:15:03 (Adevarul)
Spitalul ca o morga. Mortile suspecte de la Spitalului Sf. Pantelimon din Bucuresti au bagat groaza in pacienti din toata tara Scandalul monstru in care este implicat Spitalul Sf. Pantelimon din Bucuresti, acolo unde in decurs de patru zile si-au pierdut viata 17 pacienti, este departe de a se fi incheiat. Rudele celor decedati au nevoie de raspunsuri, la fel si noi, toti ceilalti. ...continuare.

Seful AIE a spus ca Europa plateste pentru greselile sale, ramanand in urma Chinei si Statelor Unite.

publicat 2024-04-15 03:30:04 (Adevarul)
Seful AIE a spus ca Europa plateste pentru greselile sale, ramanand in urma Chinei si Statelor Unite. Fatih Birol spune ca UE are nevoie de un "nou plan cuprinzator" pentru ca industria europeana sa ajunga din urma. ...continuare.

Un tanc gazeifer care a esuat in Golful Aqaba a fost remorcat in portul Sharm el-Sheikh

publicat 2024-04-15 03:15:03 (Adevarul)
Un tanc gazeifer care a esuat in Golful Aqaba a fost remorcat in portul Sharm el-Sheikh Dupa cum a relatat ziarul Al-Masrawy, cauza incidentului a fost o defectiune a motorului navei. ...continuare.

15 aprilie: A murit Nina Cassian, considerata "cea mai atragatoare femeie urata din literatura romana". Povestea sa de viata, transpusa intr-un documentar VIDEO

publicat 2024-04-15 00:15:02 (Adevarul)
15 aprilie: A murit Nina Cassian, considerata cea mai atragatoare femeie urata din literatura romana. Povestea sa de viata, transpusa intr-un documentar VIDEO Pe data de 15 aprilie s-a stins din viata celebra poeta si ziarista Nina Cassian, ramasa in istorie drept "cea mai atragatoare femeie urata din literatura romana". Este, de asemenea, ziua in care s-a nascut actrita britanica Emma Thompson. ...continuare.

Coperta albumului "Cantafabule" al trupei Phoenix, reconstituita de autor. De ce a fost supusa cenzurii comuniste VIDEO

publicat 2024-04-15 00:15:02 (Adevarul)
Coperta albumului Cantafabule al trupei Phoenix, reconstituita de autor. De ce a fost supusa cenzurii comuniste VIDEO Primul dublu-album scos in Romania a apartinut trupei Phoenix si se numeste "Cantafabule". A fost scos in urma cu 49 de ani, insa creatia artistilor pentru coperta nu a trecut de cenzura vremii. ...continuare.

Vin spumant sau vin spumos. Cu ce se deosebesc cele doua bauturi, deopotriva apreciate la petreceri sau ocazii speciale

publicat 2024-04-15 00:00:05 (Adevarul)
Vin spumant sau vin spumos. Cu ce se deosebesc cele doua bauturi, deopotriva apreciate la petreceri sau ocazii speciale In lumea vinurilor efervescente, exista o confuzie frecventa intre termenii "vin spumant" si "vin spumos". Desi acestea pot parea similare la prima vedere, exista diferente semnificative intre cele doua. ...continuare.

Secretarul general al ONU a spus ca Orientul Mijlociu este in pragul unui conflict pe scara larga

publicat 2024-04-15 00:00:04 (Adevarul)
Secretarul general al ONU a spus ca Orientul Mijlociu este in pragul unui conflict pe scara larga Antonio Guterres a cerut evitarea masurilor care ar putea duce la escaladare. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.