EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Burduja: Principiile si valorile autentice liberale sunt mai importante decat orice ambitii personale

publicat 2024-04-18 20:00:02 (Adevarul)
Burduja: Principiile si valorile autentice liberale sunt mai importante decat orice ambitii personale Presedintele PNL Bucuresti, Sebastian Burduja, a transmis, joi, intr-o postare pe o retea de socializare, ca de saptamani intregi se discuta si se diseca zvonurile si scenariile despre cursa pentru fotoliul de primar general al Capitalei, criticand discursul edilului Capitalei, Nicusor Dan. ...continuare.

Editie istorica FIDELIS: Cea mai mare suma investita in cadrul unei emisiuni

publicat 2024-04-18 19:45:02 (Adevarul)
Editie istorica FIDELIS: Cea mai mare suma investita in cadrul unei emisiuni Cea mai recenta editie FIDELIS a doborat trei recorduri in ceea ce priveste cea mai mare suma investita, cel mai mare numar de investitori-donatori si cea mai mare suma investita de donatori. ...continuare.

Soferii pot reduce consumul de carburant cu 15-25% daca scot un singur element de pe masina

publicat 2024-04-18 19:30:02 (Adevarul)
Soferii pot reduce consumul de carburant cu 15-25% daca scot un singur element de pe masina Expertii in domeniul auto au avertizat ca orice piesa suplimentara adaugata la un vehicul poate "diminua aero-eficienta" si, prin urmare, poate creste rezistenta la inaintare, ceea ce presupune un consum mai mare de carburant. ...continuare.

Comisia Europeana propune revenirea la libera circulatie de dinainte de Brexit pentru o anumita categorie de persoane

publicat 2024-04-18 19:30:02 (Adevarul)
Comisia Europeana propune revenirea la libera circulatie de dinainte de Brexit pentru o anumita categorie de persoane Comisia Europeana va cere aprobarea liderilor pentru a incepe discutiile cu Marea Britanie privind schimburile fara vize pentru tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani, potrivit The Guardian. ...continuare.

OMS avertizeaza asupra transmiterii gripei aviare la om. Un texan s-a infectat de la o vaca bolnava

publicat 2024-04-18 19:15:02 (Adevarul)
OMS avertizeaza asupra transmiterii gripei aviare la om. Un texan s-a infectat de la o vaca bolnava In cadrul unei coferinte de presa organizata joi, la Geneva, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a precizat ca s-a inregistrat o crestere mare a cazurilor de gripa aviara la oameni, ceea ce este un motiv serios de ingrijorare. ...continuare.

Kelemen Hunor submineaza ambitiile lui Iohannis la sefia NATO

publicat 2024-04-18 19:15:02 (Adevarul)
Kelemen Hunor submineaza ambitiile lui Iohannis la sefia NATO Candidatura presedintelui Klaus Iohannis la sefia NATO este amenintata chiar din interiorul Romaniei. Seful UDMR, Kelemen Hunor, a indicat ca nu crede ca este "vorba de Romania", cand candideaza Iohannis. ...continuare.

Alerta meteo: Cod galben si Cod portocaliu de viituri si inundatii pana la miezul noptii. Judetele vizate

publicat 2024-04-18 19:15:02 (Adevarul)
Alerta meteo: Cod galben si Cod portocaliu de viituri si inundatii pana la miezul noptii. Judetele vizate In contextul in care miercuri a plouat in toata tara, in unele zone fiind inregistrat Cod galben, joi, au fost emise atentionari Cod galben si Cod portocaliu de viituri si inundatii. ...continuare.

PSD si PNL baga carbuni in campaniile lui Piedone si Nicusor

publicat 2024-04-18 19:15:02 (Adevarul)
PSD si PNL baga carbuni in campaniile lui Piedone si Nicusor Balbele celor doua partide ale aliantei aflate la guvernare, PSD si PNL, privind sustinerea unui singur candidat la Primaria Capitalei, fac partie altor doi candidati cunoscuti, edilul din Sectorul 5 si actualul primar al Bucurestiului. ...continuare.

Numele ciudate ale unor sate din Moldova: Porcesti, Calu-Iapa, Pluton, Caciulesti. De unde vin denumirile

publicat 2024-04-18 19:15:02 (Adevarul)
Numele ciudate ale unor sate din Moldova: Porcesti, Calu-Iapa, Pluton, Caciulesti. De unde vin denumirile Destule asezari de pe intreg cuprinsul tarii au denumiri ciudate, despre unele stiindu-se de unde provin, iar de altele nu, povestile care au zamislit toponimiile stergandu-se din memoria colectiva ...continuare.

Christine Lagarde: Europa are o nevoie critica de capital privat pentru a stimula inovarea

publicat 2024-04-18 19:00:02 (Adevarul)
Christine Lagarde: Europa are o nevoie critica de capital privat pentru a stimula inovarea Christine Lagarde a subliniat importanta investitiilor private pentru a cataliza tranzitia ecologica a Europei si pentru a promova inovarea. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.