EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




S&P reconfirmã ratingul suveran al Romaniei si perspectiva stabilã

publicat 2024-04-16 08:30:03 (Adevarul)
S&P reconfirmã ratingul suveran al Romaniei si perspectiva stabilã Agentia de rating S&P a reconfirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-/A3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valutã, precum si perspectiva stabilã. ...continuare.

Incepe perioada de depunere la birourile electorale a candidaturilor pentru alegerile locale

publicat 2024-04-16 08:00:03 (Adevarul)
Incepe perioada de depunere la birourile electorale a candidaturilor pentru alegerile locale Partidele politice, aliantele, organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale si candidatii independenti vor putea, incepand de marti pana pe 30 aprilie, ora 23.59, sa depuna la birourile electorale candidaturile pentru alegerile pentru alegerile locale din 9 iunie. ...continuare.

Liderul diplomatiei chineze a discutat cu omologul sau iranian: Teheranul "are dreptul la autoaparare"

publicat 2024-04-16 08:00:03 (Adevarul)
Liderul diplomatiei chineze a discutat cu omologul sau iranian: Teheranul are dreptul la autoaparare Ministrul chinez de Externe, Wang Yi, a vorbit la telefon cu omologul sau iranian, Hossein Amir-Abdollahian, a anuntat marti agentia oficiala Xinhua. ...continuare.

Se strica vremea: averse, descarcari electrice, lapovita si ninsoare. Unde va fi in continuare cald

publicat 2024-04-16 07:45:07 (Adevarul)
Se strica vremea: averse, descarcari electrice, lapovita si ninsoare. Unde va fi in continuare cald Dupa temperaturile de vara, vremea se strica. Meteorologii anunta ca valorile termice scad fata de cele inregistrate in intervalul precedent, mai ales in Banat, Crisana si Maramures, astfel ca se vor situa in jurul celor specifice perioadei. ...continuare.

Premiera: "Nasty". Un portret pentru eternitate

publicat 2024-04-16 07:30:04 (Adevarul)
Premiera: Nasty. Un portret pentru eternitate Ilie "Nasty" Nastase nu este un role model, ci un rockstar estic/balcanic al rachetei, cu bune si cu rele. ...continuare.

Un desen de Luigi Mayer

publicat 2024-04-16 07:30:03 (Adevarul)
Un desen de Luigi Mayer In primavara anului 1793, strazile Bucurestiului straluceau ca dupa ploaie, mai ales Pitar Mos, la capatul dinspre Hereasca, unde s-a oprit Luigi Mayer. ...continuare.

Cum a ajuns sa fie tinut un spital nou-nout cu lacatul pe usa patru ani. A costat peste trei milioane de euro

publicat 2024-04-16 07:15:02 (Adevarul)
Cum a ajuns sa fie tinut un spital nou-nout cu lacatul pe usa patru ani. A costat peste trei milioane de euro Spitalul de boli paliative din Botosani, singura unitate spitaliceasca ridicata de la zero in ultimele trei decenii in judet, pentru care s-au platit 3.2 milioane de euro, zace inca nefolosit, fiindca statul roman nu l-a receptionat nici la patru ani de la terminarea lucrarilor. ...continuare.

China ridica tonul, Filipine intareste prezenta americana si japoneza in Marea Chinei de Sud. China la zi

publicat 2024-04-16 07:15:02 (Adevarul)
China ridica tonul, Filipine intareste prezenta americana si japoneza in Marea Chinei de Sud. China la zi In materialul de astazi "China la zi" va prezentam traducerea din limba chineza a unui articol publicat recent, relevant in intelegerea perspectivei chineze cu privire la adoptarea "Proiectului de lege privind zona maritima" de catre Filipine. ...continuare.

Romania, in genunchi in fata fetelor care au intors spatele echipei: anomalia care "pateaza" victoria cu Ucraina

publicat 2024-04-16 07:15:02 (Adevarul)
Romania, in genunchi in fata fetelor care au intors spatele echipei: anomalia care pateaza victoria cu Ucraina Romania s-a calificat, in premiera, pentru Billie Jean King Cup Finals (12-17 noiembrie, Sevilla) pe munca si determinarea cuplului Ana Bogdan - Jaqueline Cristian. Seful federatiei, George Cosac, e insa cu gandul la readucerea in lot a unor jucatoare care au refuzat sistematic convocarea. ...continuare.

Cautatorii de artefacte milenare. Fabuloasele noi descoperiri ale detectoristilor, arheologii amatori plini de surprize

publicat 2024-04-16 07:00:02 (Adevarul)
Cautatorii de artefacte milenare. Fabuloasele noi descoperiri ale detectoristilor, arheologii amatori plini de surprize Inarmati cu detectoare de metal, colindand locuri numai de ei stiute din tinutul Neamtului, arheologii amatori au reusit, gratie hazardului si perseverentei, sa aduca la lumina vestigii din vremuri trecute ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.