EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Aeronava cu care TAROM va transporta sportivii romani la Jocurile Olimpice de la Paris poarta numele "Nadia Comaneci"

publicat 2024-04-18 22:00:02 (Adevarul)
Aeronava cu care TAROM va transporta sportivii romani la Jocurile Olimpice de la Paris poarta numele Nadia Comaneci Aeronava cu care TAROM va transporta sportivii romani la Jocurile Olimpice de la Paris poarta numele "Nadia Comaneci", un avion preluand, in premiera in Romania, numele unui sportiv, informeaza compania de transport aerian printr-un comunicat. ...continuare.

Guvernul Romaniei vrea sa construiasca o biserica ortodoxa in Emiratele Arabe Unite

publicat 2024-04-18 21:15:02 (Adevarul)
Guvernul Romaniei vrea sa construiasca o biserica ortodoxa in Emiratele Arabe Unite Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, in cadrul unei intalniri cu reprezentantii comunitatii de romani din Emiratele Arabe Unite ca si-ar dori ca ei sa revina in tara, in special expertii din zona nucleara. ...continuare.

Declaratia care l-ar putea obliga pe Printul Harry "sa renunte la titlurile regale"

publicat 2024-04-18 21:00:02 (Adevarul)
Declaratia care l-ar putea obliga pe Printul Harry sa renunte la titlurile regale Printul Harry ar putea fi pe punctul de a renunta la titlurile regale dupa ce a declarat SUA ca fiind "noua sa tara", a afirmat un fotograf regal, scrie Express.co.uk. ...continuare.

A inceput Olimpiada Nationala de Limba Romana pentru gimnaziu. Organizare de top, discurs ciudat al primarului. "Iubita, ce premiu vrei sa iei?"

publicat 2024-04-18 20:30:02 (Adevarul)
A inceput Olimpiada Nationala de Limba Romana pentru gimnaziu. Organizare de top, discurs ciudat al primarului. Iubita, ce premiu vrei sa iei? Aproximativ 350 de copii si profesori din toata tara au venit la Slatina, in judetul Olt, unde in perioada 17-21 aprilie 2024 se desfasoara Olimpiada Nationala de Limba Romana pentru gimnaziu. La festivitatea de deschidere a participat si primarul municipiului, care a avut un discurs de neinteles. ...continuare.

Polite RCA: Tot ce trebuie sa stii despre factorii care influenteaza pretul asigurarii

publicat 2024-04-18 20:30:02 (Adevarul)
Polite RCA: Tot ce trebuie sa stii despre factorii care influenteaza pretul asigurarii Costul unei polite RCA poate varia din mai multe motive: compania asiguratoare, marca masinii, capacitatea cilindrica a vehiculului dar si multe altele. ...continuare.

Un serial documentar despre Bon Jovi ofera detalii despre istoria de 40 de ani a trupei: "Vrem sa fim sinceri" VIDEO

publicat 2024-04-18 20:30:02 (Adevarul)
Un serial documentar despre Bon Jovi ofera detalii despre istoria de 40 de ani a trupei: Vrem sa fim sinceri VIDEO Membrii trupei rock Bon Jovi fac dezvaluiri despre istoria de 40 de ani a formatiei intr-un nou serial documentar, "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story", informeaza Reuters, citata de Agerpres. ...continuare.

Un calator a murit dupa ce a cazut pe sinele de metrou, la statia Obor. Ar putea fi vorba de suicid

publicat 2024-04-18 20:30:02 (Adevarul)
Un calator a murit dupa ce a cazut pe sinele de metrou, la statia Obor. Ar putea fi vorba de suicid Un calator a murit dupa ce cazut pe sine, joi seara, in statia de metrou Obor. Circulatia metrourilor este afectata. A fost deschisa o ancheta. ...continuare.

Filarmonica ne-a oferit inca un concert de muzica rusa! Este drept, ai de unde alege! Ai ce alege!

publicat 2024-04-18 20:00:02 (Adevarul)
Filarmonica ne-a oferit inca un concert de muzica rusa! Este drept, ai de unde alege! Ai ce alege! Un simfonic recent, dedicat integral muzicii ruse, a fost cel condus de dirijorul Christian Badea, invitat permanent al Filarmonicii bucurestene. ...continuare.

Burduja: Principiile si valorile autentice liberale sunt mai importante decat orice ambitii personale

publicat 2024-04-18 20:00:02 (Adevarul)
Burduja: Principiile si valorile autentice liberale sunt mai importante decat orice ambitii personale Presedintele PNL Bucuresti, Sebastian Burduja, a transmis, joi, intr-o postare pe o retea de socializare, ca de saptamani intregi se discuta si se diseca zvonurile si scenariile despre cursa pentru fotoliul de primar general al Capitalei, criticand discursul edilului Capitalei, Nicusor Dan. ...continuare.

Editie istorica FIDELIS: Cea mai mare suma investita in cadrul unei emisiuni

publicat 2024-04-18 19:45:02 (Adevarul)
Editie istorica FIDELIS: Cea mai mare suma investita in cadrul unei emisiuni Cea mai recenta editie FIDELIS a doborat trei recorduri in ceea ce priveste cea mai mare suma investita, cel mai mare numar de investitori-donatori si cea mai mare suma investita de donatori. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.