EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Momentul in care individul din Pitesti a injunghiat un barbat, langa o sala de jocuri de noroc. A fost arestat

publicat 2024-01-16 17:30:11 (ProTV)
Momentul in care individul din Pitesti a injunghiat un barbat, langa o sala de jocuri de noroc. A fost arestat Un barbat de 38 de ani, din Pitesti, a fost arestat pentru tentativa de omor, dupa ce l-a înjunghiat pe un altul, în apropierea unei sali de jocuri de noroc. ...continuare.

Fiul unui presedinte african a omorat un om intr-un accident, in Turcia, si primit doar o amenda de 830 de euro

publicat 2024-01-16 17:30:11 (ProTV)
Fiul unui presedinte african a omorat un om intr-un accident, in Turcia, si primit doar o amenda de 830 de euro Un tribunal din Istanbul l-a condamnat pe fiul presedintelui somalez la o pedeapsa cu închisoarea transformata într-o amenda de sub 1.000 de euro pentru ca a lovit mortal cu masina un curier aflat pe motocicleta la sfârsitul lunii noiembrie. ...continuare.

Fermierii si transportatorii vor sa protesteze in Bucuresti timp de 3 zile cu 15.000 de masini. Nicusor Dan refuza sa aprobe

publicat 2024-01-16 17:30:11 (ProTV)
Fermierii si transportatorii vor sa protesteze in Bucuresti timp de 3 zile cu 15.000 de masini. Nicusor Dan refuza sa aprobe Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, marti, ca a respins solicitarea transportatorilor si a fermierilor de a organiza un protest în Bucuresti, pe motiv ca cererea nu este ”rezonabila”. ...continuare.

Un profesor din Baia Mare ar fi pipait si sarutat o eleva de 15 ani. "A zis ca ar fi tehnici de respiratie"

publicat 2024-01-16 17:30:11 (ProTV)
Un profesor din Baia Mare ar fi pipait si sarutat o eleva de 15 ani. A zis ca ar fi tehnici de respiratie Acuzatii grave la adresa unui profesor de la Colegiul de Arte din Baia Mare. Politistii au deschis un dosar de agresiune sexuala, dupa ce parintii unei eleve în vârsta de 15 ani au depus plângere ca fiica lor ar fi fost pipaita si sarutata. ...continuare.

Momentul in care un TIR intra in casa unei familii din Mures. Soferul camionului a fost proiectat prin parbriz | FOTO

publicat 2024-01-16 17:30:11 (ProTV)
Momentul in care un TIR intra in casa unei familii din Mures. Soferul camionului a fost proiectat prin parbriz | FOTO O familie din Mures s-a trezit cu remorca unui TIR în camera, dupa ce soferul camionului a pierdut controlul volanului si a intrat într-o casa. Proprietarii au scapat ca prin minune doar cu o sperietura. ...continuare.

Protest la protest. 150 de soferi din Ucraina si Turcia au iesit in strada dupa ce fermierii romani au blocat vama Siret

publicat 2024-01-16 17:30:11 (ProTV)
Protest la protest. 150 de soferi din Ucraina si Turcia au iesit in strada dupa ce fermierii romani au blocat vama Siret Aproximativ 150 de soferi ucraineni si turci ale caror camioane au fost blocate la intrarea în orasul Siret, din cauza protestelor fermierilor, au organizat, la rândul lor, o actiune de protest în centrul localitatii Siret. ...continuare.

Ronnie O'Sullivan si-a dat drumul la gura impotriva unui adversar din circuit: "Mi se rupe de el. Are o viata jalnica"

publicat 2024-01-16 17:30:11 (OnlineSport)
Ronnie O'Sullivan si-a dat drumul la gura impotriva unui adversar din circuit: Mi se rupe de el. Are o viata jalnica Câstigator pentru a opta oara în cariera la Masters, unul dintre cele trei turnee care formeaza Tripla Coroana din snooker, Ronnie O’Sullivan a aruncat cu vorbe grele în directia lui Ali Carter, jucatorul pe care l-a învins în finala din acest an, cu 10-7. ...continuare.

Liderul Hamas a fost adaugat pe lista terorista a UE. Este onsiderat a fi creierul din spatele atacurilor din 7 octombrie

publicat 2024-01-16 17:30:10 (Mediafax)
Liderul Hamas a fost adaugat pe lista terorista a UE. Este onsiderat a fi creierul din spatele atacurilor din 7 octombrie UE a anuntat ca decizia este "un raspuns la amenintarea reprezentata de Hamas si la atacurile sale teroriste brutale si nediscriminatorii din Israel". ...continuare.

Primaria Capitalei nu a avizat protestul transportatorilor si fermierilor in Piata Victoriei

publicat 2024-01-16 17:30:10 (Mediafax)
Primaria Capitalei nu a avizat protestul transportatorilor si fermierilor in Piata Victoriei "Am respins solicitarea de protest a transportatorilor si a fermierilor pentru ca nu este rezonabila. Acestia au solicitat explicit ocuparea integrala de vineri pana luni a Pietei Victoriei si a strazilor adiacente, pentru 15.000 de masini si utilaje. Evident ca intregul transport ar fi fost blocat in Bucuresti", anunta pe Facebook Nicusor Dan. ...continuare.

Romania a cheltuit doua milioane de euro anul trecut ca sa aduca fugarii in tara, spune Alina Gorghiu

publicat 2024-01-16 17:30:09 (Libertatea)
Romania a cheltuit doua milioane de euro anul trecut ca sa aduca fugarii in tara, spune Alina Gorghiu Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a declarat marti, 16 ianuarie, ca statul roman a cheltuit peste 10 milioane de lei din buget pentru a aduce in tara fugari, iar noul proiect, care prevede ca fugarii vor plati ei costurile, a fost pus in transparenta decizionala. „Din momentul in care legea va fi adoptata, fugarul va suporta […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.