EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Bancile europene vor sa fie desemnate de UE drept sector strategic

publicat 2024-04-16 10:00:02 (Adevarul)
Bancile europene vor sa fie desemnate de UE drept sector strategic Bancile europene au facut un apel catre UE pentru a le desemna drept unul din sectoarele de importanta "strategica", avertizand ca in joc este competitivitatea lor si viitorul blocului comunitar. ...continuare.

Puya a vorbit despre rolul de tata si cum isi educa cele trei fete. "Nu poti sa-ti faci copilul neadaptat"

publicat 2024-04-16 09:45:04 (Adevarul)
Puya a vorbit despre rolul de tata si cum isi educa cele trei fete. Nu poti sa-ti faci copilul neadaptat Desi sunt cunoscuti pentru prestatiile lor artistice de pe scena, in spatele cortinei, Puya si Melinda traiesc o viata simpla si fericita alaturi de cele trei fete ale lor. Recent, Puya a dezvaluit cum a fost pentru el sa fie un tata modern si sa se adapteze la cerintele noii generatii. ...continuare.

Disparitia fulgeratoare a celui mai cunoscut fiu al Severinului din ultimii 35 de ani: magistratul, profesorul, avocatul, omul politic Doru Viorel Ursu

publicat 2024-04-16 09:45:03 (Adevarul)
In acest an, in data de 1 martie, in debutul primaverii, Doru Viorel Ursu, personalitate marcanta a justitiei, politicii romanesti de la debutul anilor 90 ai secolului XX, prinsese in buchetul vietii al 71-lea trandafir. Se nascuse la Turnu Severin (azi Drobeta Turnu Severin), la 1 martie 1953. ...continuare.

Marturia sfasietoare a unui supravietuitor de pe Titanic: "Nu a fost niciun impact propriu-zis" VIDEO

publicat 2024-04-16 09:30:32 (Adevarul)
Marturia sfasietoare a unui supravietuitor de pe Titanic: Nu a fost niciun impact propriu-zis VIDEO In urma cu 112 ani, pe data de 10 aprilie, Titanicul a plecat in primul si singurul voiaj din portul britanic Southampton. In naufragiul petrecut cateva zile mai tarziu, doar 710 oameni au scapat cu viata din cei peste 2.200. ...continuare.

Mai functioneaza principiul in cazul conflictelor din 2024?

publicat 2024-04-16 09:00:02 (Adevarul)
Mai functioneaza principiul in cazul conflictelor din 2024? Foarte putine sunt acum super-puterile si foarte multe sunt natiunile care traiesc in umbra lor, care le cer garantii de securitate. ...continuare.

Becali, "turbat" de fericire: planul sau pentru a celebra castigarea titlului va face inconjurul lumii

publicat 2024-04-16 08:45:06 (Adevarul)
Becali, turbat de fericire: planul sau pentru a celebra castigarea titlului va face inconjurul lumii FCSB a fost, fara indoiala, cea mai buna echipa din Romania in acest sezon. Si patronul ei, de multe ori autorul unor declaratii absurde, a schimbat acum macazul, prefatand cu mult haz iminentul triumf al ros-albastrilor in Superliga. ...continuare.

Paradisul care atrage turisti romani cu preturi neschimbate de 10 ani. "Numai la noi se practica japca"

publicat 2024-04-16 08:45:05 (Adevarul)
Paradisul care atrage turisti romani cu preturi neschimbate de 10 ani. Numai la noi se practica japca Romanii aleg demulte ori sa-si petreaca vacantele in strainatate, in special vara, spre disperarea hotelierilor care se plang de lipsa clientilor. Insa, in foarte multe cazuri, turistul roman face aceasta alegere pentru ca, nu e un secret, un sejur in strainatate e mai ieftin decat in propria tara ...continuare.

CEZ Vanzare a devenit Premier Energy Furnizare. Ce trebuie sa stie clientii

publicat 2024-04-16 08:45:03 (Adevarul)
CEZ Vanzare a devenit Premier Energy Furnizare. Ce trebuie sa stie clientii Premier Energy a anuntat finalizarea achizitiei CEZ Vanzare, in urma careia portofoliul regional de clienti al intregului grup Premier Energy a urcat la 2,4 milioane de clienti casnici si non-casnici. ...continuare.

Israelul pregateste contraatacul. Seful de stat major al Fortelor de Aparare a dat asigurari ca Iranul "va primi un raspuns". Ce spera SUA

publicat 2024-04-16 08:30:03 (Adevarul)
Israelul pregateste contraatacul. Seful de stat major al Fortelor de Aparare a dat asigurari ca Iranul va primi un raspuns. Ce spera SUA Generalul Herzi Halevi ofera cea mai clara confirmare de pana acum ca Israelul va veni cu un raspuns. Acesta a afirmat ca tara va raspunde la atacul Iranului cu rachete si drone, dar ramane incert ce forma va lua acest raspuns si daca va fi atat de puternic incat ar putea escalada. ...continuare.

S&P reconfirmã ratingul suveran al Romaniei si perspectiva stabilã

publicat 2024-04-16 08:30:03 (Adevarul)
S&P reconfirmã ratingul suveran al Romaniei si perspectiva stabilã Agentia de rating S&P a reconfirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-/A3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valutã, precum si perspectiva stabilã. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.