EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Guvernul a ajuns la un acord cu fermierii si transportatorii pentru incetarea protestelor. Vor fi incheiate manifestarile in strada

publicat 2024-02-02 18:00:03 (Antena3)
Guvernul a ajuns la un acord cu fermierii si transportatorii pentru incetarea protestelor. Vor fi incheiate manifestarile in strada Prim-ministrul Marcel Ciolacu si reprezentantii fermierilor si transportatorilor au semnat astazi, la Palatul Victoria, un acord prin care se pune capat actiunilor de protest. ...continuare.

O bunica din Bacau, spaima soselelor! Cu ce viteza a fost prinsa de politistii care i-au ridicat permisul imediat

publicat 2024-02-02 18:00:03 (Antena3)
O bunica din Bacau, spaima soselelor! Cu ce viteza a fost prinsa de politistii care i-au ridicat permisul imediat O femeie in varsta de 78 de ani, din Bacau, a fost prinsa conducand cu o viteza uimitoare in localitate. Politistii au lasat-o fara permis si i-au aplicat o amenda pe masura. ...continuare.

O noua fabrica s-ar putea deschide in Romania. Va recicla baterii litiu-ion si va fi unica in Europa Centrala si de Est

publicat 2024-02-02 18:00:03 (Antena3)
O noua fabrica s-ar putea deschide in Romania. Va recicla baterii litiu-ion si va fi unica in Europa Centrala si de Est Romania ar putea avea o fabrica de reciclare a bateriilor litiu-ion. Doua companii romanesti bat palma cu o firma din Australia. ...continuare.

Fiica mijlocie a lui Gigi Becali a ajuns in Instanta. Ce spune patronul FCSB despre Alexandra: "Sunt bani de seminte pentru mine"

publicat 2024-02-02 18:00:02 (Antena-1)
Fiica mijlocie a lui Gigi Becali a ajuns in Instanta. Ce spune patronul FCSB despre Alexandra: Sunt bani de seminte pentru mine Alexandra Becali a ajuns in Instanta. Fiica lui Gigi Becali, care detine o firma in imobiliare, sustine ca a fost pacalita si a refuzat sa plateasca o datorie de 50.000 de euro. ...continuare.

Un barbat de 103 ani s-a casatorit pentru a treia oara. Cati ani are noua sa nevasta si ce a dus la pasul cel mare

publicat 2024-02-02 18:00:02 (Antena-1)
Un barbat de 103 ani s-a casatorit pentru a treia oara. Cati ani are noua sa nevasta si ce a dus la pasul cel mare La varsta de 103 ani, un barbat s-a casatorit pentru a treia oara. Primele doua sotii au murit de batranete. ...continuare.

SUA au facut simulari de razboi cu avioane F-35 in medii de lupta mai dure decat in Ucraina: "Nu fiecare zi este victorioasa"

publicat 2024-02-02 18:00:02 (Adevarul)
SUA au facut simulari de razboi cu avioane F-35 in medii de lupta mai dure decat in Ucraina: Nu fiecare zi este victorioasa Fortele aeriene americane si-au supus recent avioanele de lupta invizibile F-35 unor exercitii militare intense ce au avut ca scop pregatirea pentru contracararea unor amenintari aeriene mai dure chiar si decat cele din Ucraina, un mediu operational provocator pentru orice avion de lupta. ...continuare.

Stefanos Tsitsipas si Marius Copil deschid meciul dintre Grecia si Romania, din Cupa Davis

publicat 2024-02-02 18:00:02 (Adevarul)
Stefanos Tsitsipas si Marius Copil deschid meciul dintre Grecia si Romania, din Cupa Davis Tenismanul roman Marius Copil il va infrunta pe Stefanos Tsitsipas, numarul 10 mondial, sambata, de la ora 16.00, in primul meci de simplu al intalnirii care opune echipele Greciei si Romaniei, in play-off-ul pentru Grupa Mondiala I a Cupei Davis, potrivit tragerii la sorti efectuate la Atena. ...continuare.

Vucic: Serbia va cere convocarea Consiliului de Securitate al ONU cu privire la Kosovo, dupa ce Pristina a interzis tranzactiile cu dinari

publicat 2024-02-02 18:00:02 (Adevarul)
Vucic: Serbia va cere convocarea Consiliului de Securitate al ONU cu privire la Kosovo, dupa ce Pristina a interzis tranzactiile cu dinari Presedintele sarb a anuntat ca Belgradul va solicita o sesiune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU in legatura cu situatia din Kosovo-Metohija, la o zi dupa ce Pristina a emis un decret prin care interzice tranzactiile cu dinarul sarb de la 1 februarie. ...continuare.

ZF Live. Ciprian Stanescu, presedintele organizatiei Social Innovation Solutions: "Suntem mai bine pregatiti din punctul de vedere al sustenabilitatii fata de tari precum Bulgaria sau Serbia"

publicat 2024-02-02 17:45:26 (Ziarul-Financiar)
ZF Live. Ciprian Stanescu, presedintele organizatiei Social Innovation Solutions: Suntem mai bine pregatiti din punctul de vedere al sustenabilitatii fata de tari precum Bulgaria sau Serbia Ciprian Stanescu, presedintele organizatiei Social Innovation Solutions: Din ce in ce mai multe fonduri de investitii se uita la capitalul lor cu gandul ca vor sa-l investeasca doar in companii care pot sa demonstreze ca sunt sustenabile sau ca sunt pe calea aceea. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.