EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Se desfiinteaza o importanta linie STB: 336 dispare. Anuntul primarului Capitalei despre noile troleibuze Solaris

publicat 2024-01-30 19:45:01 (Adevarul)
Se desfiinteaza o importanta linie STB: 336 dispare. Anuntul primarului Capitalei despre noile troleibuze Solaris Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat marti ca, incepand cu data de 3 februarie, ies pe traseu noile troleibuze Solaris, care vor veni si cu schimbari in ce priveste liniile STB. Astfel, linia 336 va disparea, iar in locul sau vor circula doar troleibuzele liniei 61. ...continuare.

Cine trage sforile pentru demiterea sefului armatei Ucrainene? Presedintele Zelenski i-ar fi oferit postul de consilier pentru aparare

publicat 2024-01-30 19:45:01 (Adevarul)
Cine trage sforile pentru demiterea sefului armatei Ucrainene? Presedintele Zelenski i-ar fi oferit postul de consilier pentru aparare Pe 29 ianuarie, presedintele ucrainean Volodimir Zelenski i-ar fi oferit lui Valeri Zalujni, comandantul sef al Fortelor Armate ale Ucrainei, un nou rol de consilier pentru aparare, dar generalul a refuzat, a informat The Financial Times, citand patru persoane familiarizate cu negocierile. ...continuare.

FIFA extinde parteneriatul global cu Visa, inclusiv pentru FIFA World Cup 26

publicat 2024-01-30 19:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
FIFA extinde parteneriatul global cu Visa, inclusiv pentru FIFA World Cup 26 Visa ramane partener global al FIFA, oferind detinatorilor de carduri Visa beneficii exclusive precum campanii dedicate, promotii speciale si acces unic la turneele FIFA.Visa si FIFA isi propun sa ofere fanilor conectati digital o experienta mai placuta la Cupa Mondiala 2026.Incepand cu 2007, Visa a contribuit la imbunatatirea experientei de turneu in cadrul a peste 40 de evenimente FIFA. ... ...continuare.

Masuri de securitate fara precedent la expozitia dedicata lui Constantin Brancusi. A fost lansata o moneda aniversara de argint, cu chipul marelui sculptor

publicat 2024-01-30 19:30:02 (Antena3)
Masuri de securitate fara precedent la expozitia dedicata lui Constantin Brancusi. A fost lansata o moneda aniversara de argint, cu chipul marelui sculptor Muzeul de Arta din Timisoara a fost impanzit de jandarmi inarmati, masini blindate si agenti de securitate. Totul pentru a asigura transferul operelor de la expozitia lui Constatin Brancusi. ...continuare.

Se modifica liniile STB! Noile troleibuze Solaris circula prin Bucuresti din acest weekend

publicat 2024-01-30 19:30:02 (Antena3)
Se modifica liniile STB! Noile troleibuze Solaris circula prin Bucuresti din acest weekend Noile troleibuze Solaris vor circula in Bucuresti din acest weekend, iar STB va opera modificari pe traseu pentru aceste vehicule. ...continuare.

Fotografie politica de moment. Partidele Coalitiei pierd teren in cursa pentru europarlamentare | ANALIZA

publicat 2024-01-30 19:30:01 (Adevarul)
Fotografie politica de moment. Partidele Coalitiei pierd teren in cursa pentru europarlamentare | ANALIZA Erodarea guvernarii incepe sa fie resimtita de PSD si PNL in procentele din sondajele pentru europarlamentare, insa pentru moment formatiunile Coalitiei nu au gata nici listele cu candidati, dar nici numele pregatite sa fie "locomotivele" lor electorale. ...continuare.

Conducerea Universitatii Bucuresti sustine ca nu s-au gasit plosnite in camere din Caminul B din Grozavesti

publicat 2024-01-30 19:30:01 (Adevarul)
Conducerea Universitatii Bucuresti sustine ca nu s-au gasit plosnite in camere din Caminul B din Grozavesti Conducerea Universitatii din Bucuresti a transmis, marti, ca, in urma unuia control efectuat de reprezentati ai sai si apoi, "prin sondaj", de reprezentanti ai Directiei de Sanatate Publica Bucuresti nu au fost gasite plosnite in camere din Caminul B al Complexului "Grozavesti". ...continuare.

Joe Biden pierde voturi pretioase ale americanilor de origine araba din cauza razboiului din Gaza

publicat 2024-01-30 19:30:01 (Adevarul)
Joe Biden pierde voturi pretioase ale americanilor de origine araba din cauza razboiului din Gaza Sefa de campanie a lui Joe Biden avea prevazuta pentru saptamana trecuta o intalnire cu lideri ai comunitatii arabo-americane din Michigan, dar multi dintre acestia au refuzat invitatia, furiosi din cauza pozitiei administratiei americane cu privire la razboiul din Fasia Gaza. ...continuare.

MApN neaga stirea conform careia un avion F-16 al Romaniei a lovit fortele ruse in Ucraina

publicat 2024-01-30 19:30:01 (Adevarul)
MApN neaga stirea conform careia un avion F-16 al Romaniei a lovit fortele ruse in Ucraina MApN a demontat un fake news de proportii al propagandei ruse, care a fost raspandit pe retelele de socializare, si care sustinea ca un F-16C al Romaniei a bombardat forte ruse din apropiere de Herson, Ucraina. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.