EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11836 11837 Pag. urm. »

Despagubire istorica platita de un asigurator roman, in urma unui accident cumplit in Franta

publicat 2024-04-26 21:45:02 (Antena3)
Un asigurator din Romania a facut istorie in industria asigurarilor platind o despagubire record in baza unei polite RCA, in urma unui accident major care a avut loc in Franta. ...continuare.

Veste uriasa pentru britanici. Regele Charles al III-lea isi reia activitatile, starea sa este "foarte incurajatoare"

publicat 2024-04-26 21:30:11 (ProTV)
Veste uriasa pentru britanici. Regele Charles al III-lea isi reia activitatile, starea sa este foarte incurajatoare Regele Charles al III-lea îsi va relua peste câteva zile activitatile, în conditiile în care tratamentul împotriva cancerului a dat rezultate ”foarte încurajatoare”, iar medicii sunt ”optimisti” în ceea ce priveste vindecarea suveranului britanic.   ...continuare.

Zelenski trage un semnal de alarma cu privire la un risc nuclear cu ocazia marcarii a 38 de ani de la Cernobil

publicat 2024-04-26 21:30:11 (ProTV)
Zelenski trage un semnal de alarma cu privire la un risc nuclear cu ocazia marcarii a 38 de ani de la Cernobil Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a tras vineri un semnal de alarma împotriva riscului unui incident nuclear din cauza ocupatiei ruse a Centralei Nucleare Zaporojie, un avertisment cu ocazia marcarii a 38 de ani de la catastrofa de la Cernobîl. ...continuare.

Regele Charles revine la indatoririle sale publice saptamana viitoare

publicat 2024-04-26 21:30:09 (Mediafax)
Regele Charles revine la indatoririle sale publice saptamana viitoare Regele Charles al Marii Britanii, in varsta de 75 de ani, va reveni la indatoririle publice saptamana viitoare, dupa aproape trei luni de tratament pentru cancer, a anuntat vineri Palatul Buckingham. ...continuare.

Wimbeldon vinde bilete pentru terenul central la preturi cu sase cifre pentru urmatorii cinci ani

publicat 2024-04-26 21:30:08 (Jurnalul-National)
Wimbeldon vinde bilete pentru terenul central la preturi cu sase cifre pentru urmatorii cinci ani Fanii tenisului care doresc sa se bucure de privelistea de pe terenul central de la Wimbledon sunt nevoiti sa scoata din buzunar sume record. Aproape o cincime din locurile de pe terenul central sunt rezervate si vandute la un pret de 116.000 de lire sterline fiecare. ...continuare.

Oaspeti-surpriza pe "Arcul de Triumf". Inaintea "socului" cu FCSB au "supervizat" Dinamo - Voluntari

publicat 2024-04-26 21:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Oaspeti-surpriza pe Arcul de Triumf. Inaintea socului cu FCSB au supervizat Dinamo - Voluntari Jucatorii Farului, Louis Munteanu si Mihai Popescu, au fost surprinsi pe "Arcul de Triumf", la meciul lui Dinamo cu FC Voluntari.Delegatia Farului a ajuns in cursul zilei de vineri la Bucuresti, pentru meciul de sambata cu FCSB. Insa nu toti jucatorii lui Gica Hagi au ramas la hotel. ... ...continuare.

Imagini spectaculoase cu primul lot din Transapuseana! E cea mai mare investitie pe un drum judetean din Romania

publicat 2024-04-26 21:30:03 (Antena3)
Imagini spectaculoase cu primul lot din Transapuseana! E cea mai mare investitie pe un drum judetean din Romania Primul lot din Transapuseana, drumul care traverseaza Muntii Apuseni, a fost inaugurat. Un drum de poveste, emblematic pentru judetul Alba si pentru Romania. ...continuare.

Burduja si Firea au inceput atacurile: "Firea nu este o alternativa pentru Capitala". Ce i-a raspuns contracandidata la fotoliul de primar

publicat 2024-04-26 21:30:02 (Adevarul)
Burduja si Firea au inceput atacurile: Firea nu este o alternativa pentru Capitala. Ce i-a raspuns contracandidata la fotoliul de primar Presedintele PNL Bucuresti, Sebastian Burduja, este de parere ca Gabriela Firea nu reprezinta o alternativa pentru bucuresteni. De cealalta parte, Gabriela Firea i-a spus ca Burduja nu are decat un vot. ...continuare.

Recep Tayyip Erdogan amana vizita care urma sa aiba loc la 9 mai la Casa Alba

publicat 2024-04-26 21:30:02 (Adevarul)
Recep Tayyip Erdogan amana vizita care urma sa aiba loc la 9 mai la Casa Alba Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a amanat vizita pe care urma sa i-o faca presedintelui american Joe Biden la Casa Alba in ziua de 9 mai, transmit vineri Reuters si AFP, citand oficiali turci care au solicitat anonimatul. ...continuare.

De ce sa te duci sa lucrezi la H&M la Londra, pe 1.800 de lire sterline, cand aceiasi bani ii obtii la Bucuresti, intr-o trattorie, si ai costurile vietii mult mai reduse, incepand cu chiria?

publicat 2024-04-26 21:15:38 (Ziarul-Financiar)
De ce sa te duci sa lucrezi la H&M la Londra, pe 1.800 de lire sterline, cand aceiasi bani ii obtii la Bucuresti, intr-o trattorie, si ai costurile vietii mult mai reduse, incepand cu chiria? Autor: Cristian Hostiuc Saptamana trecuta, in metrou, m-am intersectat cu un tip pe care nu-l mai vazusem de mult si care, in perioada Covid-ului, lucra intr-o trattorie din centrul Capitalei. Ce faci, unde mai esti, ca nu te-am mai vazut de mult? In Anglia, la Londra, raspunde el. Ce faci in Londra? Muncesc! Unde? Am fost la H&M, iar acum vreau sa fac niste cursuri, ca poate ma fac politist! Si cat castigai la H&M? 1.800 de lire sterline! Net. Este foarte putin! In Bucuresti, la trattorie,... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11836 11837 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.