EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Circulatia in zona Punctului de Trecere a Frontierei Halmeu, redeschisa

publicat 2024-01-20 16:31:17 (Money.ro)
Circulatia in zona Punctului de Trecere a Frontierei Halmeu, redeschisa Potrivit Jandarmeriei Satu Mare, in perioada 18-20 ianuarie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Satu Mare, cu sprijinul colegilor din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, au asigurat masuri de ordine si siguranta publica la manifestarile de protest ale fermierilor si transportatorilor din judetul Satu Mare.   Astfel, jandarmii au actionat pentru siguranta participantilor, prevenirea si combaterea faptelor de natura antisociala.   "In cooperare... ...continuare.

Anunt important despre pensii! Marius Budai, dezvaluiri despre impozitarea graduala

publicat 2024-01-20 16:31:17 (Money.ro)
Anunt important despre pensii! Marius Budai, dezvaluiri despre impozitarea graduala Marius Budai vine cu vesti extrem de important pentru pensionari. Ce se mai intampla cu pensiile in 2024 si ce trebuie sa stie acestia? Ministerul Muncii a anuntat ca in acest an nu s-a schimbat impozitarea pensiilor contributive, ci doar a celor de serviciu, unde a fost introdusa impozitarea graduala a partii necontributive. Ministerul Muncii […] ...continuare.

Reciclarea in realitate: evaluarea Sistemului de Garantie-Returnare la o luna si jumatate de functionare in Romania

publicat 2024-01-20 16:31:17 (Mediafax)
Reciclarea in realitate: evaluarea Sistemului de Garantie-Returnare la o luna si jumatate de functionare in Romania O radiografie scurta a SGR arata ca, pana la finalul anului 2023 (conform raportarii dupa prima luna de functionare), producatorii de bauturi au pus pe piata 45 de milioane de produse in ambalaje SGR - sub 1% din volumul anual estimat de ambalaje (7 miliarde); au fost emise aproximativ 2.000 de vouchere la RVM-uri, dar niciun ambalaj nu a ajuns inca la RetuRO. ...continuare.

Iga Swiatek, numarul unu mondial, eliminata in turul trei de la Australian Open

publicat 2024-01-20 16:31:17 (Mediafax)
Iga Swiatek, numarul unu mondial, eliminata in turul trei de la Australian Open Poloneza (22 de ani), care era favorita la castigarea turneului, parea sa aiba controlul partidei, dar pana la urma Noskova s-a impus cu 3-6, 6-3, 6-4 pe Rod Laver Arena. ...continuare.

Un comisar european avertizeaza ca UE trebuie sa impiedice ca activele sensibile "sa ajunga in maini gresite"

publicat 2024-01-20 16:31:17 (Mediafax)
Un comisar european avertizeaza ca UE trebuie sa impiedice ca activele sensibile sa ajunga in maini gresite Propunerile sunt concepute pentru a ajuta blocul comunitar sa ramana competitiv in industrii de baza, cum ar fi software-ul, cipurile si avioanele, si pentru a reduce potentialul ca puterile rivale, inclusiv China, sa controleze infrastructura vitala intr-o perioada de instabilitate globala. ...continuare.

Polonia este pe cale sa deblocheze fonduri europene in valoare de 76 de miliarde de euro

publicat 2024-01-20 16:31:17 (Mediafax)
Polonia este pe cale sa deblocheze fonduri europene in valoare de 76 de miliarde de euro Plata fondurilor structurale din bugetul UE pentru perioada 2021-2027 a fost blocata din cauza unor preocupari juridice, dupa ce guvernul condus de partidul nationalist Lege si Justitie (PiS) a pus in aplicare reforme judiciare care au amenintat sa submineze independenta instantelor poloneze. ...continuare.

Patru astronauti, intre care primul din Turcia, au ajuns la Statia Spatiala Internationala

publicat 2024-01-20 16:31:17 (Mediafax)
Patru astronauti, intre care primul din Turcia, au ajuns la Statia Spatiala Internationala Atat nava Crew Dragon, cat si racheta Falcon 9 care a transportat-o pe orbita au fost furnizate, lansate si operate de SpaceX, compania lui Elon Musk. ...continuare.

Reuters: Atacurile rebelilor Houthi asupra navelor din Marea Rosie sunt orchestrate, din umbra, de comandantii iranieni si de Hezbollah

publicat 2024-01-20 16:31:15 (Libertatea)
Reuters: Atacurile rebelilor Houthi asupra navelor din Marea Rosie sunt orchestrate, din umbra, de comandantii iranieni si de Hezbollah Comandanti ai Corpului Gardienilor Revolutiei Islamice din Iran (IRGC) si ai gruparii libaneze siite Hezbollah, care este sprijinita, de asemenea, de Teheran, se afla pe teren in Yemen, ajutand la dirijarea si supravegherea atacurilor miscarii Houthi asupra transportului maritim din Marea Rosie, au declarat pentru agentia de presa Reuters patru surse regionale si doua iraniene, […] ...continuare.

Premierul Vietnamului a absolvit Facultatea de Constructii pe vremea lui Ceausescu. Va fi primit de Ciolacu si Iohannis la Bucuresti

publicat 2024-01-20 16:31:15 (Libertatea)
Premierul Vietnamului a absolvit Facultatea de Constructii pe vremea lui Ceausescu. Va fi primit de Ciolacu si Iohannis la Bucuresti Premierul Vietnamului, Pham Minh Chinh, in varsta de 65 de ani, a declarat la Prima News ca isi aminteste perioada anilor ’80, cand a studiat la Facultatea de Constructii din Bucuresti, iar Romania era condusa de fostul dictator comunist Nicolae Ceausescu. „Nu voi uita niciodata anii din tinerete in care am studiat si lucrat in […] ...continuare.

Un baiat de doar doi ani a murit de foame langa trupul neinsufletit tatalui sau, in Anglia. Politia si serviciile sociale, asupru criticate | VIDEO

publicat 2024-01-20 16:31:15 (Libertatea)
Un baiat de doar doi ani a murit de foame langa trupul neinsufletit tatalui sau, in Anglia. Politia si serviciile sociale, asupru criticate | VIDEO Moartea unui copil in varsta de doi ani, Bronson Battersby, lasat mai multe zile alaturi de corpul fara viata al tatalui sau, a socat Regatul Unit si ridica intrebari despre eventuale esecuri majore ale politiei si serviciilor sociale, scrie news.ro citand AFP. Corpul neinsufletit al copilului a fost descopertit pe data de 9 ianuarie alaturi […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.