EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Marea Britanie va investi 1,3 miliarde de lire sterline in centrala nucleara Sizewell C din sud-estul Angliei

publicat 2024-01-23 09:00:15 (Money.ro)
Marea Britanie va investi 1,3 miliarde de lire sterline in centrala nucleara Sizewell C din sud-estul Angliei Guvernul a spus ca finantarea, cea mai mare pana in prezent, va permite continuarea lucrarilor de constructie timpurii la uzina construita de gigantul energetic francez EDF, inainte de o decizie finala de investitie, asteptata la sfarsitul acestui an.Noile fonduri, despre care guvernul a spus ca au fost puse la dispozitie din bugetele existente, vin in plus fata de un angajament de finantare de 700 de milioane de lire sterline, din 2022, precum si alte 511 milioane de lire sterline convenite... ...continuare.

Apple a platit o amenda de 13,65 milioane de dolari in Rusia, pentru ca ar fi abuzat de dominatia pe piata platilor in aplicatie

publicat 2024-01-23 09:00:15 (Money.ro)
Apple a platit o amenda de 13,65 milioane de dolari in Rusia, pentru ca ar fi abuzat de dominatia pe piata platilor in aplicatie Apple, care nu a raspuns imediat unei solicitari de comentarii, luni, a fost anterior "in dezacord" cu o decizie a FAS conform careia distributia de aplicatii de catre Apple prin sistemul sau de operare iOS a oferit propriilor produse un avantaj competitiv.Serviciul Federal Antimonopol a declarat ca Apple a platit amenda pe 19 ianuarie si ca fondurile au fost transferate la bugetul federal al Rusiei.In februarie 2023, FAS a declarat ca Apple a platit o amenda de aproximativ 12,1 milioane de... ...continuare.

Alegeri primare republicane, in New Hampshire. Ce ar insemna o victorie pentru Trump

publicat 2024-01-23 09:00:15 (Money.ro)
Alegeri primare republicane, in New Hampshire. Ce ar insemna o victorie pentru Trump Alegerile primare republicane de marti din New Hampshire, desi doar al doilea scrutin de pe calendarul electoral al Partidului Republican in vederea desemnarii candidatului la prezidentialele din noiembrie, nu duc lipsa de suspans. In timp ce va oferi o oportunitate pentru favoritul Donald Trump de a demonstra ca poate fi de neoprit in marsul sau […] ...continuare.

Rusia continua sa terorizeze Ucraina. Atac cu rachete in Kiev si la Harkov

publicat 2024-01-23 09:00:15 (Mediafax)
Rusia continua sa terorizeze Ucraina. Atac cu rachete in Kiev si la Harkov "Explozii in oras! Detalii mai tarziu. Nu parasiti adaposturile!", a transmis primarul Kievului, Vitali Klitschko, pe Telegram, potrivit Reuters. ...continuare.

O carte pe zi: "Apa lacului nu e niciodata dulce" de Giulia Caminito

publicat 2024-01-23 09:00:15 (Mediafax)
O carte pe zi: Apa lacului nu e niciodata dulce de Giulia Caminito Romanul a fost tradus in 22 de tari si a castigat, in 2021, premiile Campiello si Strega Off si a fost finalist la Premiul Strega. ...continuare.

ONU a deschis un cont la o banca rusa nesanctionata pentru a face tranzactii in ruble

publicat 2024-01-23 09:00:13 (Libertatea)
ONU a deschis un cont la o banca rusa nesanctionata pentru a face tranzactii in ruble Natiunile Unite au deschis un cont bancar la banca rusa nesanctionata, pentru a permite tranzactii in ruble, a anuntat luni Sovcombank, din Rusia, transmite Reuters, potrivit News.ro. Numele bancii nu a fost specificat. Sovcombank, una dintre cele 13 institutii de credit „importante din punct de vedere sistemic” din Rusia, a solicitat Trezoreriei SUA o licenta […] ...continuare.

Mutu a tacut si a revenit

publicat 2024-01-23 09:00:13 (Jurnalul-National)
Mutu a tacut si a revenit Nici n-a reinceput bine sezonul ca deja se vorbeste de schimbarea antrenorilor. Dupa prima etapa erau in pericol nu mai putin de trei tehnicieni. ...continuare.

Melania Amuza, CEO RoPower Nuclear: La Doicesti construim un sistem sigur, care va genera energie curata

publicat 2024-01-23 09:00:13 (Income-Magazine)
Investitiile in tehnologia SMR (Reactoare Modulare de Mici dimesiuni) pozitioneaza Romania in cercul restrans al statelor pregatite pentru noua realitate a sectorului energetic. Aceasta tehnologie vine cu avantaje uriase, atat in ceea ce priveste eficienta, cat si in domeniul protectiei mediului. Cum va arata viitorul energiei, dar si ce presupune investitia in SMR de la […] ...continuare.

Ilie Dumitrescu stie ce ii lipseste lui Olaru: "Aici trebuie sa mai lucreze. Orice scouter se uita la asta"

publicat 2024-01-23 09:00:12 (Gazeta-Sporturilor)
Ilie Dumitrescu stie ce ii lipseste lui Olaru: Aici trebuie sa mai lucreze. Orice scouter se uita la asta Ilie Dumitrescu, fostul atacant al Stelei, crede ca Dariu Olaru, capitanul de la FCSB, trebuie sa faca mai bine faza defensiva pentru a prinde un transfer intr-un campionat superior Superligii.Olaru a marcat un hattrick cu UTA, scor 4-0, si a ajuns la 13 goluri in acest sezon in Liga 1, fiind golgeterul competitiei. Insa , Ilie Dumitrescu i-a atras atentia ca, in pozitia de inter pe care joaca la FCSB, trebuie sa se apere mai bine. ... ...continuare.

Drama unui pakistanez in Romania. A fost nevoit sa fuga dezbracat pentru a-si salva viata. Ce s-a intamplat

publicat 2024-01-23 09:00:07 (Click)
Drama unui pakistanez in Romania. A fost nevoit sa fuga dezbracat pentru a-si salva viata. Ce s-a intamplat O experienta infricosatoare a avut loc in Pitesti, unde un cetatean pakistanez, dupa o zi de munca obositoare, a cazut victima unei infractiuni brutale. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.