EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Uite ce relatie frumoasa are Mihai Albu cu fetita iubitei sale! Celebrul designer a dat totul din casa

publicat 2024-01-22 14:45:03 (Click)
Uite ce relatie frumoasa are Mihai Albu cu fetita iubitei sale! Celebrul designer a dat totul din casa Mihai Albu (61 de ani) zambeste de un an si jumatate din toata inima! Si asta datorita partenerei sale de viata, de profesie medic chirurg, care ii ofera liniste sufleteasca si momente de neuitat. ...continuare.

Cifrele venirii lui Mutu la CFR. Ar putea intra in topul celor mai bine platiti

publicat 2024-01-22 14:45:03 (Click)
Cifrele venirii lui Mutu la CFR. Ar putea intra in topul celor mai bine platiti Adrian Mutu are o oferta tentata de la CFR Cluj. ...continuare.

Andreea Marin rupe tacerea! De ce a refuzat sa intre in politica: "Exista o opinie generala despre politicieni..."

publicat 2024-01-22 14:45:03 (Click)
Andreea Marin rupe tacerea! De ce a refuzat sa intre in politica: Exista o opinie generala despre politicieni... Dupa ani de zile culminanti in lumina reflectoarelor, Andreea Marin a decis sa se retraga din televiziune, fiind totodata mai prezenta ca niciodata pe micile ecrane. Fosta "zana" a vorbit public despre propunerea de a intra in lumea politica, marturisind totodata ca nu ii lipseste cariera care a con ...continuare.

Sectorul 4 al Capitalei incepe reconstructia totala a Planseului Unirii, pentru siguranta bucurestenilor

publicat 2024-01-22 14:45:02 (Antena3)
Sectorul 4 al Capitalei incepe reconstructia totala a Planseului Unirii, pentru siguranta bucurestenilor Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti da startul proiectului de reconstructie totala a Planseului Unirii, constructia din beton, veche de aproape 100 de ani, care sustine o mare parte din Piata Unirii si care, in momentul de fata, conform expertizelor, este incadrata in clasa tehnica IV - nesatisfacator, din cinci posibile. ...continuare.

eGhiseul: Revolutionam accesul la serviciile publice in era digitala

publicat 2024-01-22 14:45:02 (Antena3)
eGhiseul: Revolutionam accesul la serviciile publice in era digitala Traim intr-o epoca in care tehnologia redefineste fiecare aspect al vietii cotidiene, iar accesul facil la servicii este mai crucial ca niciodata. ...continuare.

De la 1 februarie incep lucrarile de proiectare si constructie a sectiunii Leghin-Targu Neamt din A8

publicat 2024-01-22 14:45:01 (Adevarul)
De la 1 februarie incep lucrarile de proiectare si constructie a sectiunii Leghin-Targu Neamt din A8 Lucrarile pentru proiectarea si constructia sectiunii Leghin-Targu Neamt din A8 vor incepe la 1 februarie iar constructorul roman are la dispozitie 1,56 miliarde de lei, fara TVA, din PNRR. ...continuare.

Subventii sau reduceri de taxe? Control sau libertate?

publicat 2024-01-22 14:30:12 (Puterea)
Subventii sau reduceri de taxe? Control sau libertate? In fata dificultatilor cu care se confrunta fermierii romani, societatea se gaseste in fata unei alegeri cruciale: subventii sau reduceri de taxe? Aceasta decizie nu este doar economica, ci reflecta, in egala masura, ceea ce suntem ca natiune si ce valori imbratisam. Este o alegere intre controlul excesiv si libertatea de a progresa intr-un mediu […]The post Subventii sau reduceri de taxe? Control sau libertate? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Premiera: Ministrul roman al Agriculturii cere demisia comisarului European pentru Agricultura

publicat 2024-01-22 14:30:12 (Puterea)
Premiera: Ministrul roman al Agriculturii cere demisia comisarului European pentru Agricultura Florin Barbu, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a anuntat, luni, ca va cere in Consiliului de Ministri demisia comisarului European pentru Agricultura, Janusz Wojciechowski. Ministrul Florin Barbu spune ca va cere demisia comisiarului european pentru Agricultura marti, in cadrul Consiliului de Ministri, daca nu se rezolva derogarile de la GAEC 7 si 8.    „Romania a […]The post Premiera: Ministrul roman al Agriculturii cere demisia comisarului European... ...continuare.

E-Factura a desirat site-ul ANAF! Tone de erori, caderi permanente

publicat 2024-01-22 14:30:12 (Puterea)
E-Factura a desirat site-ul ANAF! Tone de erori, caderi permanente Introducerea obligativitatii e-Factura a dat peste cap site-ul ANAF. Astfel, utilizarea acesteia a devenit o provocare pentru toti contribuabilii. Pe pagina web a ANAF, mesajul frecvent afisat astazi, 22 ianuarie, suna astfel: „Lucrare de mentenanta. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Va multumim pentru intelegere!”. Chiar daca revenea la functionare in cateva minute, situatia a […]The post E-Factura a desirat site-ul ANAF! Tone de erori, caderi permanente... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.