EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un barbat a fost identificat la 30 de ani dupa ce a comis o crima. Obiectul care a dus la prinderea lui

publicat 2024-01-30 22:00:11 (ProTV)
Un barbat a fost identificat la 30 de ani dupa ce a comis o crima. Obiectul care a dus la prinderea lui Un fir de par prins în inelul unei femei ucise cu bestialitate a condus la identificarea atacatorului la aproape 30 de ani de la comiterea crimei, scrie Mirror. ...continuare.

Neymar, criticat de fani din cauza kilogramelor in plus. Ce le-a raspuns fotbalistul

publicat 2024-01-30 22:00:11 (ProTV)
Neymar, criticat de fani din cauza kilogramelor in plus. Ce le-a raspuns fotbalistul Jucatorul brazilian Neymar le-a oferit un raspuns virulent celor care l-au criticat în social media pe seama kilogramelor în plus acumulate de când nu a mai jucat din cauza unei accidentari.   ...continuare.

Presedintele Joe Biden a dezvaluit ce ii spun in privat, despre Donald Trump, alti sefi de state si de guverne

publicat 2024-01-30 22:00:11 (ProTV)
Presedintele Joe Biden a dezvaluit ce ii spun in privat, despre Donald Trump, alti sefi de state si de guverne Presedintele Joe Biden a afirmat ca mai multi lideri internationali si-au exprimat teama privind revenirea fostului presedinte Donald Trump la Casa Alba. ...continuare.

Guardiola spune ca are tot ce-i trebuie la Manchester City si nu se gandeste la plecare

publicat 2024-01-30 22:00:11 (ProTV)
Guardiola spune ca are tot ce-i trebuie la Manchester City si nu se gandeste la plecare Pep Guardiola spune ca la Manchester City beneficiaza de tot ceea ce are nevoie si nu se gândeste sa paraseasca banca tehnica a "cetatenilor", scrie AFP. ...continuare.

O profesoara din Rusia, arestata pentru ca si-a declarat "sprijinul" pentru Ucraina si a incendiat o scoala

publicat 2024-01-30 22:00:11 (ProTV)
O profesoara din Rusia, arestata pentru ca si-a declarat sprijinul pentru Ucraina si a incendiat o scoala O profesoara din Rusia a fost plasata în arest preventiv. ...continuare.

Un avion s-a intors din drum ca sa dea jos un pasager pentru flatulenta excesiva. "Pur si simplu nu inteleg de ce"

publicat 2024-01-30 22:00:11 (ProTV)
Un avion s-a intors din drum ca sa dea jos un pasager pentru flatulenta excesiva. Pur si simplu nu inteleg de ce Un avion American Airlines s-a întors din drum pentru a da jos un pasager din cauza flatulentei sale excesive, care i-a disperat pe cei din jurul sau.   ...continuare.

Un fost soldat a povestit cum a fost torturat de rusi, dupa ce a fost capturat in Ucraina: Te bateau de te scoteau din minti

publicat 2024-01-30 22:00:11 (ProTV)
Un fost soldat a povestit cum a fost torturat de rusi, dupa ce a fost capturat in Ucraina: Te bateau de te scoteau din minti Un fost soldat britanic, ajuns în Ucraina dupa ce s-a casatorit acolo, a povestit clipele de groaza prin care a trecut dupa ce s-a înrolat în armata ucraineana si a fost capturat de rusi. ...continuare.

Atac cibernetic la Camera Deputatilor. STS se dezice de responsabilitatea securitatii sistemului atacat

publicat 2024-01-30 22:00:11 (ProTV)
Atac cibernetic la Camera Deputatilor. STS se dezice de responsabilitatea securitatii sistemului atacat Serviciul de Telecomunicatii Speciale a reiterat, marti seara, ca "nu are atributii de administrare sau de asigurare a securitatii cibernetice" a sistemului informatic al Camerei Deputatilor. ...continuare.

Horoscop 31 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pe care o cauta cineva care intrevede o poveste de dragoste

publicat 2024-01-30 22:00:11 (ProTV)
Horoscop 31 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pe care o cauta cineva care intrevede o poveste de dragoste Horoscop 31 ianuarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Stirile ProTV. O zi reusita. O sa fim constiinciosi cu îndatoririle si o sa dam dovada si de generozitate fata de cei din jur care au nevoie de o vorba buna de la noi.   ...continuare.

Persoanele din spatele escrocheriei de un milion de euro din Ploiesti raman in arest. Printre acestea, un avocat si un notar

publicat 2024-01-30 22:00:11 (ProTV)
Persoanele din spatele escrocheriei de un milion de euro din Ploiesti raman in arest. Printre acestea, un avocat si un notar Cei patru inculpati din dosarul de înselaciune în domeniul imobiliar cu un prejudiciu de peste un milion de euro, ramân în arest preventiv, respectiv în arest la domiciliu, a decis definitiv, marti, Înalta Curte de Casatie si Justitie. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.