EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Compania de apa din Neamt le cere oamenilor sa nu mai traga apa la toaleta. Municipiul Roman, de ani de zile fara apa curenta

publicat 2024-01-30 22:00:11 (ProTV)
Compania de apa din Neamt le cere oamenilor sa nu mai traga apa la toaleta. Municipiul Roman, de ani de zile fara apa curenta Compania de apa din judetul Neamt a ajuns sa le ceara oamenilor sa nu mai traga apa la toaleta, în conditiile în care, de ani de zile, nu mai este în stare sa asigure apa curenta pentru sute de mii de nemteni.   ...continuare.

Platforma X a ridicat interdictia privind cautarile despre Taylor Swift dupa raspandirea unor imagini fake explicite

publicat 2024-01-30 22:00:11 (ProTV)
Platforma X a ridicat interdictia privind cautarile despre Taylor Swift dupa raspandirea unor imagini fake explicite Compania de social media X a ridicat luni seara interdictia privind cautarile referitoare la Taylor Swift.   ...continuare.

Grindeanu: Ajutorul pe care noi il dam Ucrainei, si nu doar noi, e unul care va continua. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa respecte toata lumea regulile. Vrei sa exporti grau in Romania, trebuie sa iti iei licenta

publicat 2024-01-30 22:00:10 (Money.ro)
Grindeanu: Ajutorul pe care noi il dam Ucrainei, si nu doar noi, e unul care va continua. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa respecte toata lumea regulile. Vrei sa exporti grau in Romania, trebuie sa iti iei licenta "Sa stiti, capacitatea de tranzit din Portul Constanta ne permite cantitati mult mai mari decat... si sa stiti, noi am facut fata, nu au fost lucruri care au blocat Portul Constanta. Aaa... vedeti anumite cozi pe A2, sa spunem... nu e din cauza ca capacitatea portului de a exporta sau de a importa anumite lucruri, ci o, sa spunem, o programare nu foarte buna a operatorilor din port, care cheama camioane pentru incarcare sau pentru descarcare cu cateva zile inainte si stau si asteapta, dar ca... ...continuare.

Politico: Un nou tip de bomba cu raza de actiune mai mare, fabricata de SUA, urmeaza sa ajunga chiar miercuri in Ucraina. Arma nu exista nici in inventarul armatei americane

publicat 2024-01-30 22:00:08 (Libertatea)
Politico: Un nou tip de bomba cu raza de actiune mai mare, fabricata de SUA, urmeaza sa ajunga chiar miercuri in Ucraina. Arma nu exista nici in inventarul armatei americane Pentagonul (Departamentul american al Apararii) a testat cu succes o noua bomba de precizie, cu raza lunga de actiune, destinata Ucrainei, care este asteptata sa ajunga pe campul de lupta chiar miercuri, 31 ianuarie, scrie Politico, citand un oficial american si alte trei persoane care au cunostinta despre aceste discutii. Ucraina va primi primul sau […] ...continuare.

Horoscop 31 ianuarie 2024. Capricornii au motive de multumire, dar sunt tentati sa priveasca doar in directia motivelor de nemultumire

publicat 2024-01-30 22:00:08 (Libertatea)
Horoscop 31 ianuarie 2024. Capricornii au motive de multumire, dar sunt tentati sa priveasca doar in directia motivelor de nemultumire Horoscop 31 ianuarie 2024. Citeste horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea gasesti Horoscop zilnic cu previziuni in dragoste, bani sau sanatate. Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi. Horoscop Berbec – 31 ianuarie 2024: Este o zi ambivalenta, cu destule momente de bucurie care se imbina cu cele tensionate, in egala […] ...continuare.

Cum arata noul tren Alstom Metropolis ce va circula pe Magistrala 5 de Metrou

publicat 2024-01-30 22:00:07 (Jurnalul-National)
Cum arata noul tren Alstom Metropolis ce va circula pe Magistrala 5 de Metrou Un angajat al Metrorex a dezvaluit imagini exclusive cu trenul Alstom Metropolis, cea mai noua garnitura de metrou destinata retelei din Bucuresti. Potrivit informatiilor, livrarea acestor trenuri trebuia sa aiba loc in luna iunie a anului 2022, dar constructorul se confrunta cu intarzieri semnificative. ...continuare.

Adrian Mititelu a spus unde va merge Andrea Compagno: "Stiu cum gandeste"

publicat 2024-01-30 22:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Adrian Mititelu a spus unde va merge Andrea Compagno: Stiu cum gandeste Adrian Mititelu (55 de ani), patronul de la FCU Craiova, este convins ca atacantul Andrea Compagno (27 de ani) nu va mai juca pentru alta echipa din Romania.Andrea Compagno este cu bagajele facute si se va desparti de FCSB iarna aceasta. In acest moment, singura necunoscuta este reprezentata de echipa la care fotbalistul va face pasul. Italianul nu a facut parte din lotul deplasat de bucuresteni la Craiova, unde FCSB a invins-o pe Universitatea, scor 3-0. ... ...continuare.

FMI a imbunatatit estimarea sa privind cresterea economiei mondiale

publicat 2024-01-30 22:00:03 (Bursa)
FMI a imbunatatit estimarea sa privind cresterea economiei mondiale Fondul Monetar International (FMI) a revizuit marti in sens pozitiv prognoza sa de crestere a economiei globale, mentionand forta neasteptata a economiei SUA si masurile de sprijin fiscal in China. ...continuare.

Schimbare importanta in invatamant! Elevii vor fi repartizati diferit in clase

publicat 2024-01-30 22:00:03 (Antena3)
Schimbare importanta in invatamant! Elevii vor fi repartizati diferit in clase Noi reguli in sistemul de invatamant din Romania. Ministerul Educatiei a lansat in consultare publica, marti, proiectul de ordin privind aprobarea procedurii de distributie aleatorie a anteprescolarilor/ prescolarilor/ elevilor in formatiunile de studiu. ...continuare.

Horoscop miercuri, 31 ianuarie. Nativii unei zodii au bucurii in relatia de cuplu, dar si probleme de sanatate

publicat 2024-01-30 22:00:02 (Adevarul)
Horoscop miercuri, 31 ianuarie. Nativii unei zodii au bucurii in relatia de cuplu, dar si probleme de sanatate Ziua de miercuri, 31 ianuarie, vine cu surprize placute, dar si neplacute pentru nativii unei zodii. Lorina, astrologul Click!, are insa predictii complete pentru toate cele 12 semne zodiacale. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.