EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Sfaturi utile de cum sa dresezi o pisica

publicat 2024-01-10 13:00:14 (Libertatea)
Sfaturi utile de cum sa dresezi o pisica Daca esti un iubitor de animale si detii o pisica trebuie sa stii ca dresarea acesteia este o activitate pe cat dificila, pe atat de captivanta. Insa, la fel ca in cazul cainilor, dresarea micutelor feline presupune intelegere, rabdare si, mai ales, timp. Pisicile sunt niste creaturi foarte independente, iar fiecare in parte are un […] ...continuare.

Cum au disparut din inchisoare "Bin Laden" brazilianul si "DVD", doi infractori extrem de periculosi, cu permisiunea autoritatilor

publicat 2024-01-10 13:00:14 (Libertatea)
Cum au disparut din inchisoare Bin Laden brazilianul si DVD, doi infractori extrem de periculosi, cu permisiunea autoritatilor Eliberati temporar de Craciun, sute de detinuti din inchisorile din Rio, inclusiv unii periculosi, nu s-au mai intors in celule. Congresul brazilian este acum presat sa schimbe regulile acordarii acestor permisii, scriu CNN Brasil si O Globo. Peste 250 din cei 1.785 de detinuti din Rio de Janeiro care au primit permisie de Craciun pentru […] ...continuare.

Vladimir Putin i-a spus unui rus, tata cu cinci copii: "Stii ce ma face fericit? Vestea buna este ca asta devine la moda"

publicat 2024-01-10 13:00:14 (Libertatea)
Vladimir Putin i-a spus unui rus, tata cu cinci copii: Stii ce ma face fericit? Vestea buna este ca asta devine la moda Presedintele rus Vladimir Putin a sosit la Ciukotka, in Orientul Indepartat, fiind pentru prima oara cand viziteaza districtul autonom de la Marea Bering. In capitala Anadir, Putin a vorbit despre dorinta sa ca familiile ruse sa aiba cat mai multi copii, relateaza agentia de presa rusa TASS. Vladimir Putin a ajuns la Andir miercuri de […] ...continuare.

Primarul din Odorheiu Secuiesc, urmarit penal de DNA pentru abuz in serviciu. De ce il acuza procurorii

publicat 2024-01-10 12:45:08 (Libertatea)
Primarul din Odorheiu Secuiesc, urmarit penal de DNA pentru abuz in serviciu. De ce il acuza procurorii Primarul din Odorheiu Secuiesc, Galfi Arpad, este urmarit penal de procurorii anticoruptie din Targu Mures pentru abuz in serviciu, acuzat ca a incheiat mai multe contracte cu un cabinet de avocatura, desi Primaria dispunea de Departament juridic, potrivit unor surse judiciare citate de G4media. Edilul este acuzat ca a semnat, in mod ilegal, 5 contracte […] ...continuare.

Thailanda interzice consumul recreational de canabis, la 18 luni de la dezincriminarea istorica

publicat 2024-01-10 12:45:08 (Libertatea)
Thailanda interzice consumul recreational de canabis, la 18 luni de la dezincriminarea istorica Noul guvern thailandez se pregateste sa adopte o noua legislatie care interzice consumul de canabis in scop recreativ, la doar 18 luni dupa ce tara a devenit prima din Asia care a dezincriminat aceasta planta, scrie CNN. Legile relaxate au dus la dezvoltarea unei industrii profitabile a canabisului, care se adreseaza atat localnicilor, cat si […] ...continuare.

Iubitul a pus-o pe Ramona Olaru sa isi dea demisia de la "Neatza cu Razvan si Dani". Cum a reactionat asistenta TV

publicat 2024-01-10 12:45:08 (Libertatea)
Iubitul a pus-o pe Ramona Olaru sa isi dea demisia de la Neatza cu Razvan si Dani. Cum a reactionat asistenta TV Ramona Olaru, asistenta TV de la „Neatza cu Razvan si Dani”, a marturisit ca iubitul a pus-o sa isi dea demisia de la Antena 1, insa ea nici nu a vrut sa auda de asa ceva. Noul ei partener nu locuieste in Romania. De mai multi ani, Ramona Olaru s-a alaturat echipei de la „Neatza […] ...continuare.

Ministrul agriculturii, despre protestul fermierilor si transportatorilor: "Am stabilit o intalnire saptamana viitoare"

publicat 2024-01-10 12:30:14 (Libertatea)
Ministrul agriculturii, despre protestul fermierilor si transportatorilor: Am stabilit o intalnire saptamana viitoare Ministrul agriculturii, Florin Barbu, a spus miercuri, 10 ianuarie, ca nu a primit nicio revendicare, „pentru ca nicio asociatie nu isi asuma acest protest”. El a precizat ca, din informatiile aparute in spatiul public, a inteles ca problemele protestatarilor au legatura cu RCA si cu permisele de conducere si a transmis ca saptamana viitoare urmeaza […] ...continuare.

James Kottak, cel mai longeviv baterist al trupei germane Scorpions, a murit. Muzicianul american se lupta cu problemele cu alcoolul

publicat 2024-01-10 12:30:14 (Libertatea)
James Kottak, cel mai longeviv baterist al trupei germane Scorpions, a murit. Muzicianul american se lupta cu problemele cu alcoolul James Kottak a murit marti, 9 ianuarie, acasa, la Louisville, SUA, a confirmat Tobi, fiica legendarului muzician american, scrie TMZ. Cauzele mortii artistului care implinise 61 de ani pe 26 decembrie nu au fost dezvaluit. Tobosarul a facut parte din trupa Scorpions. El s-a alaturat grupului in 1996 si era membrul cel mai longeviv al […] ...continuare.

Cel putin doi oameni au murit, iar alti 18 au fost salvati de pe o barca de migranti, in apropiere de insula greceasca Lesbos

publicat 2024-01-10 12:30:14 (Libertatea)
Cel putin doi oameni au murit, iar alti 18 au fost salvati de pe o barca de migranti, in apropiere de insula greceasca Lesbos Cel putin doua persoane au murit de pe ambacatiune cu aproximativ 36 de migranti la bord, care pare sa se fi apropiat de insula greceasca Lesbos pe fondul vantului puternic, noteaza Reuters. Paza de coasta elena a declarat ca a recuperat cadavrele a doua persoane si a salvat 18 persoane in apropierea insulei. Potrivit relatarilor […] ...continuare.

Seful sindicatului german al mecanicilor de locomotiva a pierdut trenul, dupa ce sedinta despre legalitatea grevei de azi a durat mai mult decat de astepta

publicat 2024-01-10 12:30:14 (Libertatea)
Seful sindicatului german al mecanicilor de locomotiva a pierdut trenul, dupa ce sedinta despre legalitatea grevei de azi a durat mai mult decat de astepta Conductorii de trenuri din Germania sunt in greva de miercuri, 10 ianuarie, de la ora 2.00. Claus Weselsky, 64 de ani, seful sindicatului mecanicilor de locomotiva (GDL) a pierdut ultimul tren catre capitala Berlin, dupa sedinta de judecata despre legalitatea grevei, de la Frankfurt pe Main. a durat mai mult decat se astepta, relateaza Bild. Luni […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.