EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




"Nu credem ca soseta va cadea". Ce pedeapsa i-a aplicat instanta punkerului rus care a concertat gol intr-un club din Sankt Petersburg

publicat 2024-01-10 15:30:12 (Libertatea)
Nu credem ca soseta va cadea. Ce pedeapsa i-a aplicat instanta punkerului rus care a concertat gol intr-un club din Sankt Petersburg Maksim Moiseev, liderul trupei punk „Pussies”, care a concertat gol, acoperindu-si barbatia cu un ciorap, intr-un club din Sankt Petersburg, a fost condamnat la 10 zile de inchisoare administrativa pentru „huliganism marunt”, relateaza ziarul de stat Izvestia si publicatia britanica Metro. Pe canalul sau Telegram, serviciul judiciar s-a referit in gluma la Moiseev drept „eroul […] ...continuare.

Hexi Pharma a vrut sa scape de sentinta prin care are de platit peste 10 milioane de euro catre spitale. Judecatorii au respins definitiv contestatia firmei

publicat 2024-01-10 15:30:12 (Libertatea)
Hexi Pharma a vrut sa scape de sentinta prin care are de platit peste 10 milioane de euro catre spitale. Judecatorii au respins definitiv contestatia firmei Un complet de la Curtea de Apel Bucuresti a hotarat respingerea definitiva a contestatiei la executare depusa de firma Hexi Pharma. Compania si directorii au scapat de raspunderea penala, dupa ce faptele s-au prescris, insa firma care dilua dezinfectantii ajunsi in peste 300 de spitale din tara a fost obligata sa le plateasca peste 10 […] ...continuare.

Lino Golden si Delia, logodnica lui, declaratii despre participarea la "Power Couple": "Ne-am privit cu alti ochi inca dupa primele probe"

publicat 2024-01-10 15:30:11 (Libertatea)
Lino Golden si Delia, logodnica lui, declaratii despre participarea la Power Couple: Ne-am privit cu alti ochi inca dupa primele probe Lino Golden si Delia, logodnica lui, fac primele declaratii despre participarea la „Power Couple”, emisiunea care incepe pe 5 februarie la Antena 1. Prezentator e Dani Otil. „Power Couple Romania - La bine si la greu”, show-ul care redefineste relatia de cuplu, aduce la Antena 1, din 5 februarie, o competitie electrizanta, in care adrenalina, […] ...continuare.

Un vaccin comestibil impotriva coronavirusului, pe baza de rosii, a fost inventat in Uzbekistan

publicat 2024-01-10 15:00:12 (Libertatea)
Un grup de oameni de stiinta uzbeci a anuntat crearea unui vaccin comestibil revolutionar impotriva coronavirusului. Noul vaccin, numit TOMAVAC, se bazeaza pe rosii modificate genetic care contin subunitatea RBD a proteinei SARS-CoV-2 S1, scrie rvista ucraineana Novoe Vremia. Aceasta metoda de dezvoltare a vaccinului difera de vaccinurile parenterale traditionale, deoarece activeaza nu numai imunitatea […] ...continuare.

Ce a pus Anamaria Prodan in pachetele pe care le-a impartit in memoria mamei sale: "Nu m-a interesat ce comenteaza lumea"

publicat 2024-01-10 15:00:12 (Libertatea)
Ce a pus Anamaria Prodan in pachetele pe care le-a impartit in memoria mamei sale: Nu m-a interesat ce comenteaza lumea Anamaria Prodan a mers in urma cu cateva zile la mormantul mamei sale, Ionela Prodan, unde a impartit pachete in memoria regretatei interprete de muzica populara. Impresara a decis sa ofere tot ceea ce ii placea mamei ei. Pe data de 7 ianuarie, Anamaria Prodan a mers la Cimitirul Bellu, acolo unde este inmormantata mama […] ...continuare.

Fundasul Radu Dragusin semneaza azi cu Tottenham. Este cel mai scump transfer din istorie pentru un fotbalist roman

publicat 2024-01-10 14:45:14 (Libertatea)
Fundasul Radu Dragusin semneaza azi cu Tottenham. Este cel mai scump transfer din istorie pentru un fotbalist roman Fotbalistul roman Radu Dragusin, 21 de ani, va semna, miercuri, 10 ianuarie, un contract pe 6 ani si jumatate cu formatia londoneza Tottenham Hotspur, a anuntat Florin Manea, impresarul „tricolorului”, pentru Gazeta Sporturilor. Fotbalistul va avea un salariu anual de 3 milioane de euro, iar gruparea italiana Genoa va primi in schimbul lui suma de […] ...continuare.

O femeie de 64 de ani, data disparuta de familie, a fost gasita inecata in raul Dambovita

publicat 2024-01-10 14:45:14 (Libertatea)
O femeie de 64 de ani, data disparuta de familie, a fost gasita inecata in raul Dambovita O femeie in varsta de 64 de ani a fost gasita inecata miercuri, 10 ianuarie, in raul Dambovita, trupul acesteia fiind scos de scafandrii de la SMURD, anunta Politia Capitalei. Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili exact daca este aceeasi cu o femeie data disparuta ieri de familie. Politistii Sectiei 11 au fost […] ...continuare.

Sofer roman de TIR mort, strapuns de semnul de circulatie pe care l-a lovit si care a zburat apoi prin parbriz, pe o sosea din Italia

publicat 2024-01-10 14:30:15 (Libertatea)
Sofer roman de TIR mort, strapuns de semnul de circulatie pe care l-a lovit si care a zburat apoi prin parbriz, pe o sosea din Italia Un sofer roman de TIR a murit luni seara, in Italia, strapuns de un indicator rutier care a trecut prin parbriz. Camionul condus de roman a iesit de pe sosea, relateaza portalul regional de stiri Chioggia Today24. Accidentul dramatic a avut loc la Chioggia, in provincia Venetia, pe soseaua Romea. Pompierii au intervenit imediat la […] ...continuare.

Reactia Oanei Roman, dupa ce Marius Elisei a acuzat-o ca i-a ascuns sarcina 4 luni: "Minciuna are picioare scurte". Ce dovezi a facut publice

publicat 2024-01-10 14:30:15 (Libertatea)
Reactia Oanei Roman, dupa ce Marius Elisei a acuzat-o ca i-a ascuns sarcina 4 luni: Minciuna are picioare scurte. Ce dovezi a facut publice Oana Roman face noi declaratii in scandalul cu Marius Elisei. Fostul ei sot a acuzat-o intr-o emisiune de televiziune ca i-a ascuns sarcina cu Isabela timp de patru luni, insa ea il contrazice acum, a aratat si unele dovezi pe Instagram. Invitat in emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, Marius Elisei a facut […] ...continuare.

Aeroporturile Otopeni si Baneasa sunt pregatite pentru Air Schengen, anunta autoritatile. Ce urmeaza din martie

publicat 2024-01-10 14:30:15 (Libertatea)
Aeroporturile Otopeni si Baneasa sunt pregatite pentru Air Schengen, anunta autoritatile. Ce urmeaza din martie Aeroportul International Henri Coanda-Otopeni si Aeroportul Baneasa-Aurel Vlaicu sunt pregatite pentru operarea pe fluxuri separate Sehengen, iar din 31 martie, pasagerii nu vor mai trece pe la ghiseele de control de frontiera, a anuntat miercuri, 10 ianuarie, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB). „CNAB a luat din timp toate masurile necesare pentru ca infrastructura sa asigure […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.