EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




DN AGRAR anunta planurile pentru finantarea fermei Straja - facilitate de credit si cofinantare pentru dublarea afacerii pana la sfarsitul lui 2027

publicat 2024-02-08 20:30:15 (Money.ro)
DN AGRAR anunta planurile pentru finantarea fermei Straja - facilitate de credit si cofinantare pentru dublarea afacerii pana la sfarsitul lui 2027 Comunicat de presa Alba, 8 februarie 2024 – DN AGRAR Group (BVB: DN), cea mai mare ferma zootehnica integrata din Romania, cu productie de lapte de vaca si productie vegetala, anunta planurile pentru extinderea capacitatilor de productie prin obtinerea finantarii pentru ferma Straja. Compania va accesa o facilitate de credit in valoare de 9,2 milioane […]Articolul DN AGRAR anunta planurile pentru finantarea fermei Straja - facilitate de credit si cofinantare pentru dublarea... ...continuare.

Iordanescu, dupa tragerea la sorti a grupelor Ligii Natiunilor: Obiectivul Romaniei, primul loc

publicat 2024-02-08 20:30:12 (Mediafax)
Iordanescu, dupa tragerea la sorti a grupelor Ligii Natiunilor: Obiectivul Romaniei, primul loc "E prematur sa ne hazardam acum in analize cu privire la adversari. Mai sunt luni bune, o perioada de transferuri in vara care poate schimba situatia multor jucatori, atat de la nationala noastra, cat si de la adversare. Va conta mult cat si cum vor juca baietii nostri pana la toamna, dar si fotbalistii rivalelor noastre din grupa. Cert este un singur lucru, obiectivul Romaniei trebuie sa fie primul loc, iar asta cu atat mai mult cu cat vorbim de o sansa importanta, in paralel cu... ...continuare.

Restrictii de trafic in Pasajul Unirii din Capitala in noaptea de joi spre vineri

publicat 2024-02-08 20:30:08 (Jurnalul-National)
Restrictii de trafic in Pasajul Unirii din Capitala in noaptea de joi spre vineri In noaptea de joi spre vineri vor fi impuse restrictii de trafic in Pasajul Unirii din Bucuresti, a anuntat Brigada Rutiera a Capitalei. ...continuare.

Edi Iordanescu a comentat componenta grupei din Liga Natiunilor: "Cert e un singur lucru"

publicat 2024-02-08 20:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Edi Iordanescu a comentat componenta grupei din Liga Natiunilor: Cert e un singur lucru Edi Iordanescu, selectionerul Romaniei, a oferit o prima reactie despre grupa echipei nationale din Liga Natiunilor. "Tricolorii" vor intalni Kosovo, Cipru si Lituania/Gibraltar in grupa 2 din Liga C.Selectionerul Romaniei e prudent si invoca faptul ca meciurile se vor juca in toamna, adica peste o perioada indelungata de timp. ... ...continuare.

Regele Charles, primul mesaj dupa ce a aflat ca are cancer! "Nu pot decat sa-mi cer scuze..."

publicat 2024-02-08 20:30:03 (Click)
Regele Charles, primul mesaj dupa ce a aflat ca are cancer! Nu pot decat sa-mi cer scuze... Cu ocazia implinirii a 50 de ani de independenta a Grenadei, Regele Charles al III-lea a decis sa transmita primul sau mesaj, dupa ce doctorii i-au spus ca sufera de cancer. Grenada este o mica tara ce se gaseste in Caraibe si face parte din Commonwealth. ...continuare.

Cel mai bogat sector al Capitalei, sursa de inspiratie pentru comedianti

publicat 2024-02-08 20:30:03 (Antena3)
Cel mai bogat sector al Capitalei, sursa de inspiratie pentru comedianti Modul in care administreaza Clotilde Armand cel mai bogat sector al Capitalei, a devenit sursa de inspiratie satirica pentru comedianti. ...continuare.

Imagini apocaliptice cu noua eruptie a vulcanului in Islanda. Lava a fost aruncata 80 de metri in aer

publicat 2024-02-08 20:30:03 (Antena3)
Imagini apocaliptice cu noua eruptie a vulcanului in Islanda. Lava a fost aruncata 80 de metri in aer Un vulcan din Islanda a provocat astazi un peisaj apocalitic, eruptand pentru a doua oara in 2024. Lava a fost aruncata in aer la inaltimi uluitoare, atingand chiar si 80 de metri. ...continuare.

Tragedie in Congo: Trei mercenari romani au murit si alti patru au fost raniti intr-un atac al rebelilor

publicat 2024-02-08 20:15:10 (Puterea)
Tragedie in Congo: Trei mercenari romani au murit si alti patru au fost raniti intr-un atac al rebelilor Tragedie in Congo, unde trei cetateni romani au pierit si alti patru au fost raniti in urma unui atac al unei grupari de rebeli asupra unui grup de fosti militari romani care se aflau in zona pentru a antrena armatele locale. Informatia a fost confirmata de Ministerul Afacerilor Externe (MAE) intr-un comunicat de presa emis […]The post Tragedie in Congo: Trei mercenari romani au murit si alti patru au fost raniti intr-un atac al rebelilor appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Decizia cu privire la comasarea alegerilor, amanata pentru saptamana viitoare

publicat 2024-02-08 20:15:10 (Puterea)
Decizia cu privire la comasarea alegerilor, amanata pentru saptamana viitoare Negocierile de astazi desfasurate in cadrul Coalitie pentru comasarea alegerilor, n-au avut prea mare succes. Exista totusi, dupa cate se pare, un punct agreat intre PSD si PNL cu privire la comasarea europarlamentarelor cu localele. Cum fiecare dintre cele doua tabere pun conditii legat de comasarea alegerilor, se asteapta si alte discutii, care cel mai […]The post Decizia cu privire la comasarea alegerilor, amanata pentru saptamana viitoare appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Restrictii de trafic in Pasajul Unirii din Bucuresti, in noaptea de joi spre vineri

publicat 2024-02-08 20:15:10 (Puterea)
Restrictii de trafic in Pasajul Unirii din Bucuresti, in noaptea de joi spre vineri Brigada Rutiera a Capitalei anunta ca in noaptea de joi spre vineri vor fi impuse restrictii de trafic in Pasajul Unirii din Bucuresti. Astfel, in intervalul orar 00.00-05.00, in vederea realizarii unor filmari dinamice, se va restrictiona traficul rutier in Pasajul Unirii, pe sensul de deplasare dinspre Piata Universitatii catre Bd. Dimitrie Cantemir. Soferii sunt […]The post Restrictii de trafic in Pasajul Unirii din Bucuresti, in noaptea de joi spre vineri appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.