EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Oana Mosneagu si Vlad Gherman se pregatesc sa devina parinti? Detaliul care le-a dat de gandit fanilor. FOTO

publicat 2024-04-28 10:00:03 (Click)
Oana Mosneagu si Vlad Gherman se pregatesc sa devina parinti? Detaliul care le-a dat de gandit fanilor. FOTO Oana Mosneagu si Vlad Gherman au devenit sot si sotie in urma cu doar trei saptamani. Cei doi si-au luat prin surprindere fanii nu doar cu casatoria civila, ci si cu o postare din social media care a ridicat semne de intrebare referitor la o posibila sarcina. Cum arata fotografia cu tinerii casatori ...continuare.

Recunosti personajele? Fac parte din generatia de aur, el a fugit din tara si nu a mai aparut in filme, iar ea s-a maritat la 50 de ani

publicat 2024-04-28 09:45:04 (Click)
Recunosti personajele? Fac parte din generatia de aur, el a fugit din tara si nu a mai aparut in filme, iar ea s-a maritat la 50 de ani Recunosti personajele? El a fugit din tara, iar ea s-a maritat la 50 de ani. ...continuare.

Cu ce trebuie sa stropesti pomii in luna mai. Gradinarii fac acest lucru an de an pentru o recolta bogata

publicat 2024-04-28 09:30:03 (Click)
Cu ce trebuie sa stropesti pomii in luna mai. Gradinarii fac acest lucru an de an pentru o recolta bogata Cu ce trebuie sa stropesti pomii in luna mai. Gradinarii fac acest lucru an de an pentru o recolta bogata. ...continuare.

Zodia binecuvantata de Paste. Este protejata de Dumnezeu si va trai un adevarat miracol in zi de sarbatoare

publicat 2024-04-28 09:00:03 (Click)
Zodia binecuvantata de Paste. Este protejata de Dumnezeu si va trai un adevarat miracol in zi de sarbatoare Zodia binecuvantata de Paste. Este protejata de Dumnezeu si va trai un adevarat miracol. ...continuare.

Dupa Slanic, se intampla la Cluj: o strada a luat-o la vale

publicat 2024-04-27 20:15:04 (Click)
Dupa Slanic, se intampla la Cluj: o strada a luat-o la vale O bucata dintr-o strada s-a surpat peste noapte, pe o portiune de aproximativ 20 de metri, la Cluj-Napoca. In urma cu o saptamana localnicii au sesizat autoritatile ca o strada risca sa se surpe, dupa ce au aparut mai multe fisuri. ...continuare.

Marian Nistor si sotia lui, Dorina Paraschiv Nistor, s-au mutat la tara. Cat de mult li s-a schimbat viata

publicat 2024-04-27 20:15:04 (Click)
Marian Nistor si sotia lui, Dorina Paraschiv Nistor, s-au mutat la tara. Cat de mult li s-a schimbat viata Marian Nistor si Dorina Parachiv, sotia sa, au decis sa renunte la viata la bloc in favoarea unui case la tara. Cei doi si-au gasit locuinta mult dorita intr-o localitate din judetul Ialomita. Linistea si comunitatea de vecini le face sederea si mai placuta. ...continuare.

CTP da de pamant cu Piedone, iar internetul rade in hohote: "Se taie scurt discutia si se trece la alte subiecte"

publicat 2024-04-27 20:00:04 (Click)
CTP da de pamant cu Piedone, iar internetul rade in hohote: Se taie scurt discutia si se trece la alte subiecte Dupa ce Piedone si-a lansat vineri programul intitulat "Contractul cu bucurestenii", prezentandu-se ca "omul care inca mananca parizer, da, inca mananca usturoi", CTP a reactionat vehement impotriva sa. ...continuare.

Planta care este la fel de puternica ca antibioticul. Trateaza numeroase afectiuni, curata intestinele de paraziti, iar gospodinele o folosesc in mancare

publicat 2024-04-27 19:45:03 (Click)
Planta care este la fel de puternica ca antibioticul. Trateaza numeroase afectiuni, curata intestinele de paraziti, iar gospodinele o folosesc in mancare Din ce in ce mai multe persoane adopta un stil de viata sanatos si aleg sa trateze anumite afectiuni tot pe acelasi principiu. Exista o planta regasita in fiecare bucatarie care este considerata cel mai puternic antibiotic din lume. Are rolul de a deparazita intestinele si de a trata afectiunile mul ...continuare.

Informatia pe care trebuie sa o stie oricine! Unde poti sa faci gratar de 1 Mai fara sa iei amenda

publicat 2024-04-27 19:30:03 (Click)
Informatia pe care trebuie sa o stie oricine! Unde poti sa faci gratar de 1 Mai fara sa iei amenda In cautarea locurilor perfecte pentru a celebra Ziua Muncii in stil traditional, romanii sunt deja in miscare pentru a gasi locuri de gratar amenajate. ...continuare.

Jobul cu salariu de 2000 de euro pe luna, care nu prea are mare succes la tinerii din Romania: "Ai si pauze de tigara si cafea"

publicat 2024-04-27 19:30:03 (Click)
Jobul cu salariu de 2000 de euro pe luna, care nu prea are mare succes la tinerii din Romania: Ai si pauze de tigara si cafea Conform datelor Eurostat, Romania se afla in fruntea Uniunii Europene in ceea ce priveste expunerea la saracie si excluziune sociala, cu o pondere de 34,4% a populatiei afectate in 2022, urmata de Bulgaria (32,2%), Grecia si Spania (ambele cu 26%). ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.