EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Romania debuteaza AZI la Campionatul European, dupa 28 de ani de absenta » Coordonatorul Andrei Dragan este realist: "Sincopele care apar in timpul partidelor ne demoralizeaza putin"

publicat 2024-01-12 16:00:11 (Gazeta-Sporturilor)
Romania debuteaza AZI la Campionatul European, dupa 28 de ani de absenta » Coordonatorul Andrei Dragan este realist: Sincopele care apar in timpul partidelor ne demoralizeaza putin Romania joaca astazi de la ora 19:00 la Campionatul European masculin de handbal, in grupa B, impotriva Austriei, revenind dupa 28 de ani in competitia continentala. Centrul nationalei Andrei Dragan subliniaza importanta ocaziei, adaugand ca echipa are viitor, insa e nevoie de rabdare.Campionatul European de handbal masculin este programat intre 10 si 28 ianuarie 2024, in Germania;Romania face parte din grupa B la Campionatul European de handbal masculin. ... ...continuare.

Investitorii din Turcia interesati sa preia Petrolul au ajuns la amicalul cu Chernomorets din Antalya » Ce a spus Marian Copilu

publicat 2024-01-12 15:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Investitorii din Turcia interesati sa preia Petrolul au ajuns la amicalul cu Chernomorets din Antalya » Ce a spus Marian Copilu Petrolul a ajuns in ziua 9 de cantonament in Turcia, iar astazi are un nou meci amical cu Chernomorets Odessa, care a inceput la ora 15:00 # La partida de verificare sunt prezenti Marian Copilu, dar si mai multi afaceristi turci care ar fi interesati sa preia echipa prahoveana.Serhan Cetinsaya, afaceristul turc interesat sa preia Petrolul, si-a facut aparitia la amicalul "gazarilor" cu ucrainenii de la Chernomorets Odessa. ... ...continuare.

Mesajul lui Edi Iordanescu dupa transferul lui Dragusin la Tottenham: "Avem un fotbalist care arata ca se poate"

publicat 2024-01-12 15:00:12 (Gazeta-Sporturilor)
Mesajul lui Edi Iordanescu dupa transferul lui Dragusin la Tottenham: Avem un fotbalist care arata ca se poate Radu Dragusin (21 de ani) este noul jucator al lui Tottenham, iar mutarea l-a bucurat nespus pe Edi Iordanescu, selectionerul Romaniei.Fundasul roman a beneficiat de incredere maxima din partea selectionerului si a fost titularizat in toate partidele din preliminariile Campionatului European care va avea loc la vara. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.