EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ultimatum pentru "campionul cartonaselor rosii din Serie A" » Jose Mourinho, in pragul demiterii la AS Roma

publicat 2024-01-12 19:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Ultimatum pentru campionul cartonaselor rosii din Serie A » Jose Mourinho, in pragul demiterii la AS Roma Jose Mourinho (60 de ani) se afla in ultimul an de contract la AS Roma, dupa ce a preluat formatia din capitala Italiei in vara anului 2021.Ultimele rezultate ale echipei i-au determinat pe conducatorii clubului sa-i ofere un ultimatum lui Jose Mourinho, care poate fi demis inainte de luna februarie, cand AS Roma o va intalni pe Feyenoord in Europa League. ... ...continuare.

Cum s-a miscat Darko Velkovski la debutul pentru Dinamo » Joaca din talent, dar mai are de munca

publicat 2024-01-12 18:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Cum s-a miscat Darko Velkovski la debutul pentru Dinamo » Joaca din talent, dar mai are de munca Fundasul Darko Velkovski (28 de ani) a debutat pentru Dinamo in amicalul pierdut contra lui Charleroi, scor 2-6. GSP are 4 reporteri in Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda si Ionut Iordache sunt prezenti pe toata durata cantonamentelor echipelor din Superliga.Darko Velkovski este singura achizitia a dinamovistilor in actuala perioada de mercato. Reporterii GSP au urmarit debutul fundasului din Macedonia de Nord si au remarcat o serie de aspecte interesante. ... ...continuare.

Fostul elev al lui Patrick Mouratoglou, dezvaluiri incendiare: "Nu platesc oamenii doar ca sa stea sa se uite la mine, nu-si facea treaba cum trebuie"

publicat 2024-01-12 18:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Fostul elev al lui Patrick Mouratoglou, dezvaluiri incendiare: Nu platesc oamenii doar ca sa stea sa se uite la mine, nu-si facea treaba cum trebuie Holger Rune (20 de ani, #8 ATP) a dezvaluit motivul pentru care a decis sa incheie colaborarea cu Patrick Mouratoglou (53 de ani), fostul antrenor al Simonei Halep (32 de ani).Tanarul tenismen danez a precizat ca nu exista compatibilitate intre el si antrenorul francez.Holger Rune: "Nu platesc oamenii doar ca sa stea sa se uite la mine, nu-si facea treaba cum trebuie""Situatia cu antrenorul a fost foarte dificila pentru mine. ... ...continuare.

Parma, avertizata in privinta situatiei lui Dennis Man: "Cea mai importanta prioritate"

publicat 2024-01-12 18:00:13 (Gazeta-Sporturilor)
Parma, avertizata in privinta situatiei lui Dennis Man: Cea mai importanta prioritate Dennis Man (25 de ani), extrema dreapta de la Parma, are evolutii consistente in acest sezon.Dennis Man traverseaza cea mai buna perioada de cand a ajuns la Parma. Romanul era transferat de la FCSB in ianuarie 2021 pentru 11 milioane de euro. Daca in primii 3 ani a avut evolutii inconstante si a fost macinat de accidentari, in acest sezon Man este principalul marcator al Parmei, cu 10 goluri in 18 partide. ... ...continuare.

Back in business. Marius Sumudica a iesit din spital si va fi pe banca tehnica in meciul cu liderul din SuperLig!

publicat 2024-01-12 18:00:13 (Gazeta-Sporturilor)
Back in business. Marius Sumudica a iesit din spital si va fi pe banca tehnica in meciul cu liderul din SuperLig! Marius Sumudica (52 de ani) s-a externat dupa problemele pulmonare avute si a condus azi un antrenament dur la Gaziantep. Jurnalul Telgraf anunta ca tehnicianul roman, absent cu Hatay, ar reveni pe banca tehnica la partida cu Fenerbahce, de duminica.Gaziantep l-a recuperat pe Marius Sumudica, dupa ce antrenorul roman s-a internat luni de urgenta, acuzand, la fel ca in tara, probleme pulmonare serioase. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.