EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Atentie, soferi! Emiterea rovinietelor si peajelor prin serviciul SMS al operatorului RCS & RDS se suspenda luni

publicat 2024-02-05 10:30:25 (ProTV)
Atentie, soferi! Emiterea rovinietelor si peajelor prin serviciul SMS al operatorului RCS & RDS se suspenda luni Emiterea rovinietelor si peajelor prin intermediul serviciului de mesaje scurte (SMS) al operatorului de telefonie RCS &RDS se suspenda luni, a anuntat Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). ...continuare.

Visul Germaniei de a avea 15 milioane de vehicule electrice este deja pe moarte. Fara subventii, vanzarile germane de vehicule electrice vor scadea cu 14% in acest an. Audi si VW se numara deja printre gigantii germani care isi reduc ambitiile legate de vehiculele electrice

publicat 2024-02-04 17:30:17 (Ziarul-Financiar)
Visul Germaniei de a avea 15 milioane de vehicule electrice este deja pe moarte. Fara subventii, vanzarile germane de vehicule electrice vor scadea cu 14% in acest an. Audi si VW se numara deja printre gigantii germani care isi reduc ambitiile legate de vehiculele electrice Autor: Stefan Stan Aflat in fruntea salii la receptia de Anul Nou organizata de o asociatie a industriei auto din Berlin in aceasta saptamana, directorul executiv al BMW, Oliver Zipse, a avut motive sa se simta indreptatit, scrie Bloomberg. ...continuare.

Finalistii World Car Awards

publicat 2024-02-02 10:00:14 (Jurnalul-National)
Finalistii World Car Awards World Car of the Year este titlul major al acestei ceremonii, deoarece onoreaza cea mai buna masina noua in 2023 din intreaga lume. ...continuare.

Care e diferenta dintre Colt si Clio

publicat 2024-02-02 07:00:07 (Jurnalul-National)
Care e diferenta dintre Colt si Clio Mitsubishi Colt este, in esenta, un Renault Clio. Insa, de cele mai multe ori, in industria auto detaliile fac diferenta. Sintagma se aplica si in acest caz. Japonezii au lucrat la model astfel incat sa se diferentieze de fra tele de trust. Dincolo de un altfel de design, Colt are o tenta personala care ii da o amprenta distincta in trafic. Mi-a placut consumul hibrid si sprintul de care este capabil. Pretul ajunge insa sa depaseasca 25.000 de euro la oferta, in varianta cu cel mai mare... ...continuare.

O alta lovitura pe piata vehiculelor electrice: Volvo Cars va inceta finantarea producatorului EV Polestar in urma pierderilor inregistrate in ultimul an

publicat 2024-02-01 13:45:33 (Ziarul-Financiar)
O alta lovitura pe piata vehiculelor electrice: Volvo Cars va inceta finantarea producatorului EV Polestar in urma pierderilor inregistrate in ultimul an Autor: Andrei Serbanescu Volvo Cars va inceta sa mai ofere finantare pentru sub-brandul sau electric Polestar, care inregistreaza pierderi, dupa ce a publicat o serie de cifre care arata ca profiturile grupului au scazut cu 17% anul trecut, scrie Financial Times. ...continuare.

Volkswagen si-a infiintat propriul laborator de inteligenta artificiala

publicat 2024-02-01 13:45:17 (Income-Magazine)
Volkswagen si-a infiintat propriul laborator de inteligenta artificiala Producatorul auto german Volkswagen si-a infiintat propriul laborator de inteligenta artificiala, a anuntat compania miercuri, reflectand ambitiile tot mai mari ale industriei auto de a adopta aceasta tehnologie de ultima ora, transmite CNBC. Intr-un comunicat de presa, Volkswagen a declarat ca noul sau laborator de inteligenta artificiala va functiona ca un „centru de competenta si […] ...continuare.

Cum scapa soferii de punctele de penalizare

publicat 2024-02-01 09:30:20 (Puterea)
Cum scapa soferii de punctele de penalizare Incalcarea normelor rutiere poate aduce puncte de penalizare pentru soferi, asociate amenzilor, insa, ele pot sa fie anulate, cu respectarea anumitor conditii. Codul Rutier 2024 prevede ca pentru abaterile minore se atribuie cel putin 2 puncte de penalizare, in timp ce in cazul celor mai grave este vorba de 6 puncte. Daca aceste penalizari cumulate […]The post Cum scapa soferii de punctele de penalizare appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Volkswagen se alatura Renault si nu mai vinde actiuni la afacerea sa dedicata vehiculelor electrice

publicat 2024-01-31 09:15:07 (Income-Magazine)
Volkswagen se alatura Renault si nu mai vinde actiuni la afacerea sa dedicata vehiculelor electrice Volkswagen AG se alatura Renault SA si renunta la planurile de a vinde actiuni in afacerile legate de vehicule electrice (EV), pe fondul incetinirii cererii pentru EV si a dificultatilor de pe piata globala pentru IPO (Oferte Publice Initiale), au declarat pentru Bloomberg surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul. VW renunta deocamdata la ambitia […] ...continuare.

Conceptul Manifesto al Dacia devine masina de raliu: Sandrider, derivat din Manifesto, va participa la Raliul Dakar din 2025

publicat 2024-01-30 12:30:18 (Ziarul-Financiar)
Conceptul Manifesto al Dacia devine masina de raliu: Sandrider, derivat din Manifesto, va participa la Raliul Dakar din 2025 Autor: Bogdan Alecu Dacia, partea a Grupului Renault, a dezvaluit astazi prototipul Sandrider, pregatit sa isi faca debutul in competitia internationala Raliul Dakar si in Campionatul Mondial de Rally-Raid in anul 2025. In premiera astfel, daca in trecut Dacia apela la imaginea unor modele deja existente pentru motorsport, cum a fost Duster in trecut, acum vine cu imaginea unui concept, in conditiile in care piata se astepta sa vada un Duster III sau Bigster drept imagine pentru Dakar. ...continuare.

Diferenta dintre indicatorul Stop si cedeaza trecerea. Soferii care nu cunosc regulile se aleg cu permisul suspendat

publicat 2024-01-30 04:15:03 (Antena3)
Diferenta dintre indicatorul Stop si cedeaza trecerea. Soferii care nu cunosc regulile se aleg cu permisul suspendat Multi soferi nu fac diferenta intre semnele de Stop si cedeaza trecerea. Ambele indicand actiuni distincte, iar confuzia poate duce la suspendarea permisului. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.