EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Site-urile chinezesti, verificate de ANPC

publicat 2024-04-24 15:00:09 (Money.ro)
Site-urile chinezesti, verificate de ANPC Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a anuntat ca verifica site-urile de cumparaturi Temu si Shein, iar comisarii institutiei ii sfatuiesc pe consumatori sa se informeze cu atentie inainte de cumpararea unui produs. "Actiunea se concentreaza asupra posibilelor practici comerciale incorecte ale comerciantilor, in relatia cu consumatorii, susceptibile sa deformeze, in mod esential, comportamentul economic al […]Articolul Site-urile chinezesti, verificate de ANPC apare... ...continuare.

Atena, inghitita de ceata portocalie provocata de furtuna de praf din Sahara

publicat 2024-04-24 13:45:13 (Money.ro)
Atena, inghitita de ceata portocalie provocata de furtuna de praf din Sahara Atena este inghitita de ceata portocalie dupa furtuna de praf din Sahara. Nori de praf adusi din Sahara au acoperit, marti, Atena si alte orase grecesti, acesta fiind unul dintre cele mai grave astfel de incidente care au lovit tara din 2018 incoace, au anuntat autoritatile din Grecia. Concentratiile de praf pot reduce lumina soarelui […]Articolul Atena, inghitita de ceata portocalie provocata de furtuna de praf din Sahara apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Curs valutar BNR, 24 aprilie 2024. Euro scade

publicat 2024-04-24 13:30:12 (Money.ro)
Curs valutar BNR, 24 aprilie 2024.  Euro scade Banca Nationala a Romaniei (BNR) a anuntat miercuri un curs de referinta de 4,9761 lei pentru un euro, de la un curs de 4,9762 lei inregistrat marti. Dolarul a ajuns la 4.6567 lei, de la un curs de 4,6699 lei.Articolul Curs valutar BNR, 24 aprilie 2024. Euro scade apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Elena Merisoreanu despre pensia sa: "Ne-ar bate Dumnezeu sa ne plangem. Nu ploua dar picura!"

publicat 2024-04-24 13:30:12 (Money.ro)
Elena Merisoreanu despre pensia sa: Ne-ar bate Dumnezeu sa ne plangem. Nu ploua dar picura! Artista inconfundabila de muzica populara, Elena Merisoreanu a intrat in tagma pensionarilor. Asta desi, dupa patru decenii de "horit", artista (77 ani) continua sa dea curs la spectactacole folclorice ori evenimente private. Cat despre pensia artistei care a debutat si cantat decenii in Ansamblul artistic "Ciocarlia" al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), este una de care […]Articolul Elena Merisoreanu despre pensia sa: "Ne-ar bate Dumnezeu sa ne plangem. Nu ploua dar picura!" apare... ...continuare.

Dan Negru a hotarat ce mostenire valoroasa va lasa copiilor sai: "…terenuri agricole luate de stra-bunicii mei!"

publicat 2024-04-24 12:45:11 (Money.ro)
Dan Negru a hotarat ce mostenire valoroasa va lasa copiilor sai: …terenuri agricole luate de stra-bunicii mei! Dan Negru a hotarat ce mostenire de familie va lasa copiilor sai. Dincolo de abilitatile sale anteprenoriale, care l-au transformat intr-una dintre cele mai bogate vedete de televiziune, Negru se ingrijeste cu sfintenie de o valoaroasa succesiune de familie. Pe care o considera sfanta si este hotarat sa o predea urmasilor sai. Tata a doi […]Articolul Dan Negru a hotarat ce mostenire valoroasa va lasa copiilor sai: "…terenuri agricole luate de stra-bunicii mei!" apare prima data in... ...continuare.

Mesajul lui Edi Iordanescu dupa accidentarea teribila a lui Olimpiu Morutan, inainte de EURO 2024: "Toti alaturi de tine, Oli"

publicat 2024-04-24 12:15:10 (Money.ro)
Mesajul lui Edi Iordanescu dupa accidentarea teribila a lui Olimpiu Morutan, inainte de EURO 2024: Toti alaturi de tine, Oli Mesajul lui Edi Iordanescu dupa accidentarea teribila a lui Olimpiu Morutan, inainte de EURO 2024, nu a intintarziat sa apara. Selectionerul spera ca jucatorul de 24 de ani sa revina mai puternic. Morutan a suferit o ruptura a tendonului lui Ahile si va fi curand operat. Fotbalistul cotat la 4 milioane de euro va lipsi […]Articolul Mesajul lui Edi Iordanescu dupa accidentarea teribila a lui Olimpiu Morutan, inainte de EURO 2024: "Toti alaturi de tine, Oli" apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Miss Judo! A vrut sa faca balet, dar a ajuns campioana pe tatami

publicat 2024-04-24 12:00:13 (Money.ro)
Miss Judo! A vrut sa faca balet, dar a ajuns campioana pe tatami La 16 ani, Daliana Popescu este una dintre sperantele judo-ului romanesc. Componenta a lotului national de junioare, ea recunoaste ca s-a apucat de acest sport de contact dintr-o intamplare, aceasta dorindu-si, la 8 ani, sa faca balet sau dansuri!  La 16 ani, Daliana Popescu a strans 15 medalii la Campionatele Nationale de judo si are […]Articolul Miss Judo! A vrut sa faca balet, dar a ajuns campioana pe tatami apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Directorul general al Postei Romane: Pana de sarbatori putem livra pensiile / Depinde cand ne intra banii in conturi, iar in functie de acest lucru vom sti daca vom ruga salariatii sa lucreze in zilele libere, fie pe 1 mai, fie pe 3 mai

publicat 2024-04-24 12:00:13 (Money.ro)
Directorul general al Postei Romane: Pana de sarbatori putem livra pensiile / Depinde cand ne intra banii in conturi, iar in functie de acest lucru vom sti daca vom ruga salariatii sa lucreze in zilele libere, fie pe 1 mai, fie pe 3 mai Valentin Stefan a fost intrebat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta online, daca postasi vor reusi sa livreze pensiile inaintea sarbatorilor pascale."Raspunsul scurt este da, pana de sarbatori putem livra pensiile. Acum sa va dau cateva detalii. (...) Data de 2 mai este zi lucratoare. In companie, oricum lucram. In al doilea rand, noi avem capacitatea logistica de a aduce pensiile pana de sarbatori. Acum depinde foarte mult cand ne intra banii in conturi de la Casa Nationala de... ...continuare.

Crucea lui Viorel Lis, scoasa la vanzare! Sotia sa vorbeste despre situatia lor financiara critica

publicat 2024-04-24 12:00:13 (Money.ro)
Crucea lui Viorel Lis, scoasa la vanzare! Sotia sa vorbeste despre situatia lor financiara critica Crucea lui Viorel Lis, scoasa la vanzare!Articolul Crucea lui Viorel Lis, scoasa la vanzare! Sotia sa vorbeste despre situatia lor financiara critica apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Cozonacii, mai scumpi in acest an de Paste

publicat 2024-04-24 11:30:12 (Money.ro)
Cozonacii, mai scumpi in acest an de Paste Cozonacii sunt mai scumpi anul acesta. Brutariile se pregatesc pentru sarbatorile pascale. Potrivit patronilor, clientii nu se ingramadesc sa dea comenzi. O suta de lei a ajuns sa coste un cozonac modest, iar un cozonac mai sofisticat costa si 500 de lei, transmite Kanal D. "Doamne fereste, nu as da banii astia, sunt foarte scumpi. […]Articolul Cozonacii, mai scumpi in acest an de Paste apare prima data in Money.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.