EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Mircea Geoana, despre candidatura la presedintia Romaniei: "Sunt tot mai aproape de o decizie"

publicat 2024-04-24 09:30:11 (Money.ro)
Mircea Geoana, despre candidatura la presedintia Romaniei: Sunt tot mai aproape de o decizie Mircea Geoana a vorbit, in cadrul unui interviu la Antena 3 CNN, despre o eventuala candidatura la alegerile prezidentiale de anul acesta. Actualul secretar-adjunct al NATO a spus ca Romania are nevoie de o noua paradigma de a functiona la nivel administrativ, politic si tehnologic, in conformitate cu evolutia celorlalte tari europene. "O decizie finala […]Articolul Mircea Geoana, despre candidatura la presedintia Romaniei: "Sunt tot mai aproape de o decizie" apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Cat costa kilogramul de rosii romanesti

publicat 2024-04-24 08:45:09 (Money.ro)
Cat costa kilogramul de rosii romanesti Rosiile romanesti s-au copt! Astfel ca, primele rosii romanesti sunt deja pe tarabele din piete, insa pretul nu este unul accesibil pentru toti cei care isi doresc sa cumpere. Spre exemplu, fermierii din Matca, judetul Galati, au pus deja pe piata prima recolta de rosii a anului, iar pretul de plecare este de 20 de […]Articolul Cat costa kilogramul de rosii romanesti apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Seful Google search si-a avertizat angajatii despre "noua realitate operationala" si le-a cerut sa fie mai rapizi

publicat 2024-04-24 08:00:14 (Money.ro)
Seful Google search si-a avertizat angajatii despre noua realitate operationala si le-a cerut sa fie mai rapizi Dar mai intai a vrut ca ei sa se aseze si sa se simta confortabil."Luati-va ceaiurile boba", a spus Raghavan multimii adunate intr-un sala de la sediul companiei din Mountain View, California.Raghavan, care raporteaza direct CEO-ului Sundar Pichai si conduce grupuri cheie, inclusiv pe cele de cautare, reclame, harti si comert, s-a adresat organizatiei Google de cunostinte si informatii, care reuneste peste 25.000 de angajati cu norma intreaga."Cred ca putem fi de acord ca lucrurile nu sunt... ...continuare.

Infractiune noua: Mituirea functionarilor publici straini

publicat 2024-04-24 08:00:14 (Money.ro)
Infractiune noua: Mituirea functionarilor publici straini S-ar introduce o noua infractiune! Alina Gorghiu, ministrul Justitiei, a pus in dezbatere publica un proiect de lege privind introducerea in legislatia penala romaneasca a infractiunii de mituire a functionarilor publici straini, in vederea combaterii coruptiei acestora in cadrul operatiunilor economice internationale. Ce propune proiectul Proiectul propune pedepse cu inchisoarea de la 2 la 7 […]Articolul Infractiune noua: Mituirea functionarilor publici straini apare prima data in... ...continuare.

Proiect: Salarii mai mari pentru angajatii Guvernului

publicat 2024-04-24 07:45:12 (Money.ro)
Proiect: Salarii mai mari pentru angajatii Guvernului Sunt discutii despre un nou proiect! Astfel ca, pe masa Guvernului va ajunge in curand un proiect de hotarare prin care salariile unor functionari ai statului sau din companiile cu capital majoritar de stat vor fi marite, scrie jurnalul.ro. Proiectul, elaborat de Secretariatul General al Guvernului (SGG), stabileste criteriile pentru includerea in categoria personalului care […]Articolul Proiect: Salarii mai mari pentru angajatii Guvernului apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Bursele europene au inchis marti in crestere, trase in sus de noul record atins de indicele britanic FTSE 100

publicat 2024-04-24 07:00:08 (Money.ro)
Bursele europene au inchis marti in crestere, trase in sus de noul record atins de indicele britanic FTSE 100 Indicele paneuropean Stoxx 600 a inchis in urcare cu 1,1%, toate sectoarele, cu exceptia celui minier, fiind in teritoriu pozitiv, in conditiile in care investitorii au urmarit date solide despre activitatea comerciala din zona euro si potentialul de reduceri viitoare ale ratei dobanzii.Indicele FTSE 100 al Marii Britanii a marcat un maxim din toate timpurile de 8067,73 puncte, la inceputul tranzactiilor, inainte de a reduce castigurile in urma comentariilor neplacute facute de economistul... ...continuare.

Rusia avertizeaza ca este gata sa riposteze daca Occidentul confisca activele inghetate si spune ca Europa va fi ranita cel mai mult

publicat 2024-04-24 07:00:08 (Money.ro)
Rusia avertizeaza ca este gata sa riposteze daca Occidentul confisca activele inghetate si spune ca Europa va fi ranita cel mai mult "Europenii stiu ca va exista un raspuns foarte dur din partea noastra si un raspuns adecvat", a declarat Valentina Matvienko, presedinta Camerei Superioare a Parlamentului Rusiei, agentiei de presa de stat RIA Novosti.Matvienko, membra a Consiliului de Securitate al Rusiei, a declarat intr-un interviu ca un proiect de lege privind masurile de raspuns a fost deja pregatit.Ea nu a precizat care vor fi masurile de razbunare, dar a spus ca Europa "va pierde mai mult decat noi".Oficialii... ...continuare.

Chefi la cutite, 23 aprilie. Cine a castigat al doilea battle din sezonul 13

publicat 2024-04-24 03:00:29 (Money.ro)
Chefi la cutite, 23 aprilie. Cine a castigat al doilea battle din sezonul 13 Marti, 23 aprilie, a avut loc al doilea battle din sezonul 13 Chefi la cutite. Concurentii au avut de trecut prin adevarate provocari, iar cea mai mare a fost cea in care chef Alexandru Sautner a folosit o amuleta importanta pentru a-l lua pe Mihai Dragomir, cutitul de aur al lui chef Stefan Popescu pe care acesta din […]Articolul Chefi la cutite, 23 aprilie. Cine a castigat al doilea battle din sezonul 13 apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video

publicat 2024-04-24 03:00:29 (Money.ro)
Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video Cunoscutul actor american Alec Baldwin a fost implicat intr-un incident, in timp ce se afla intr-o cafenea din New York. Momentul a fost filmat si publicat in mediul online chiar de femeia fata de care a avut o reactie nestapanita. Alec Baldwin a fost implicat intr-un incident, in New York. Reactia actorului O activista anti-Israel […]Articolul Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Leicester - Southampton a fost live in AntenaPLa. Liderul din Championship, victorie categorica

publicat 2024-04-24 00:15:09 (Money.ro)
Leicester - Southampton a fost live in AntenaPLa. Liderul din Championship, victorie categorica Leicester - Southampton a fost LIVE VIDEO in AntenaPLa. Liderul din Championship a obtinut o victorie categorica si e tot mai aproape de revenirea in Premier League. Leicester s-a impus clar, 5-0, si a zdrobit-o pe Southampton. Fatawu a reusit un meci perfect, marcand un hat-trick si oferind si o pasa de gol. Leicester - […]Articolul Leicester - Southampton a fost live in AntenaPLa. Liderul din Championship, victorie categorica apare prima data in Money.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.