EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Intentionezi sa te muti in propria casa? Iata ce presupune acest pas

publicat 2024-04-22 13:30:04 (Click)
Intentionezi sa te muti in propria casa? Iata ce presupune acest pas Calea catre a deveni proprietarul propriului camin reprezinta unul dintre cele mai importante drumuri pe care multi oameni le parcurg in viata. ...continuare.

Andreea Berecleanu, dezvaluiri despre retragerea din televiziune: "Am planuri si proiecte in minte in permanenta"

publicat 2024-04-22 13:00:04 (Click)
Andreea Berecleanu, dezvaluiri despre retragerea din televiziune: Am planuri si proiecte in minte in permanenta De aproape 4 ani, Andreea Berecleanu este prezentatoare la postul de televiziune Prima TV. In 2020, anunta ca a plecat de la Antena 1. Intr-un interviu recent, ea a oferit mai multe detalii despre retragerea din televiziune, cat si prietenia ei cu Andreea Esca. ...continuare.

Florinel de la Visina, acuzatii dure la adresa asociatiei LGBTQ din Romania dupa moartea lui Naomy: "Trebuie sa se abtina!"

publicat 2024-04-22 13:00:04 (Click)
Florinel de la Visina, acuzatii dure la adresa asociatiei LGBTQ din Romania dupa moartea lui Naomy: Trebuie sa se abtina! Florinel de la Visina (31 de ani) tuna si fulgera dupa moartea lui Naomy, artista transexuala, ce a murit zilele trecute, la varsta de 46 de ani, intr-un spital de Germania, in urma unui accident vascular cerebral, langa iubitul sau. ...continuare.

Andreea Sasu si Philipp Plein au dezvaluit sexul bebelusului! Vine si al patrulea baiat al designerului german!

publicat 2024-04-22 12:45:04 (Click)
Andreea Sasu si Philipp Plein au dezvaluit sexul bebelusului! Vine si al patrulea baiat al designerului german! Romanca Andreea Sasu si designerul german Philipp Plein vor avea un baietel. ...continuare.

Zodii care vor cunoaste succesul si fericirea dupa Luna plina din 24 aprilie. Reusitele vor fi la tot pasul

publicat 2024-04-22 12:30:05 (Click)
Zodii care vor cunoaste succesul si fericirea dupa Luna plina din 24 aprilie. Reusitele vor fi la tot pasul Luna plina din 24 aprilie aduce o energie puternica si influente pozitive asupra anumitor zodii, pregatind terenul pentru reusite si fericire. Taurul, Balanta si Scorpionul se numara printre cei care vor cunoaste o perioada de succes si realizari notabile ...continuare.

Filmul in tendite pe Netflix. A spulberat concurenta si e pe locul 1 la nivel global

publicat 2024-04-22 12:15:05 (Click)
Filmul in tendite pe Netflix. A spulberat concurenta si e pe locul 1 la nivel global Iti plac documentarele si vrei sa vizionezi o productie care are o poveste adevarata mai infricosatoare decat fictiunea? Platforma de streaming Netflix are un numar impresionant de pelicule care te tin cu sufletul la gura, insa acest film care exploreaza un caz real de crima sigur te va soca. ...continuare.

Ce trebuie sa faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc si sanatate tot restul anului. Traditiile si superstitiile de care trebuie sa tii cont

publicat 2024-04-22 11:45:05 (Click)
Ce trebuie sa faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc si sanatate tot restul anului. Traditiile si superstitiile de care trebuie sa tii cont Pe 23 aprilie, crestinatatea sarbatoreste Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, unul dintre cei mai venerati sfinti din calendarul crestin-ortodox. ...continuare.

Motivul pentru care este indicat sa torni otet in chiuveta din baie. Toate gospodinele trebuie sa stie

publicat 2024-04-22 11:45:05 (Click)
Motivul pentru care este indicat sa torni otet in chiuveta din baie. Toate gospodinele trebuie sa stie Otetul nu este doar ingredientul perfect pentru a da gust diferitelor preparate, ci este si un element minune atunci cand vine vorba despre curatenie. ...continuare.

Ce s-a ales de Cristiana Bota, "vocea de la Teleenciclopedia", la 77 de ani. Cu ce se ocupa acum crainica favorita a lui Nicolae Ceausescu

publicat 2024-04-22 11:45:05 (Click)
Ce s-a ales de Cristiana Bota, vocea de la Teleenciclopedia, la 77 de ani. Cu ce se ocupa acum crainica favorita a lui Nicolae Ceausescu Cristiana Bota, cunoscuta drept "vocea de la Teleenciclopedia", este una dintre prezentatoarele TV care au facut istorie la Televiziunea Romana dinainte de Revolutie. In ciuda faptului ca romanii nu o mai vad de ani buni pe micile ecrane, a ramas aceeasi femeie sarmanta si cocheta. Pe 26 martie, a i ...continuare.

Este paradisul salbatic din Romania. Rivalizeaza cu destinatii celebre din lume

publicat 2024-04-22 11:45:05 (Click)
Este paradisul salbatic din Romania. Rivalizeaza cu destinatii celebre din lume Romania are frumuseti inestimabile la care alte popoare nici nu viseaza. Lacul Oasa este una dintre ele. Se spune ca aici "ce e sus, e si jos". ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.