EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ce face Vica Blochina de cand nu mai apare in lumina reflectoarelor! Apropiatii au dat-o de gol

publicat 2024-04-23 14:45:04 (Click)
Ce face Vica Blochina de cand nu mai apare in lumina reflectoarelor! Apropiatii au dat-o de gol Dupa participarea de la Survivor Romania 2023, Vica Blochina (48 de ani) se pare ca a ales sa se dedice mai mult linistii sale sufletesti dar si afacerii sale. Ba mai mult dupa interventia de micsoare a stomacului blondina arata impecabil spun apropiatii vedetei. ...continuare.

Alta problema pentru Zelenski: soldatii, dependenti de jocurile de noroc din cauza razboiului. "Nu mai au control"

publicat 2024-04-23 14:15:03 (Click)
Alta problema pentru Zelenski: soldatii, dependenti de jocurile de noroc din cauza razboiului. Nu mai au control Volodimir Zelenski se confrunta cu o noua problema. Soldatii au ajuns sa faca datorii uriase la jocurile de noroc online. Presedintele ucrainean ...continuare.

Noi reguli pentru romanii care nu locuiesc la adresa din buletin. Ce acte sunt necesare pentru viza de flotant

publicat 2024-04-23 14:00:04 (Click)
Noi reguli pentru romanii care nu locuiesc la adresa din buletin. Ce acte sunt necesare pentru viza de flotant In incercarea de a reglementa situatia romanilor care nu locuiesc la adresa mentionata in buletin, a fost introdusa o noua lege care aduce schimbari semnificative in procesul de obtinere a vizei de flotant. ...continuare.

Victoria Raileanu, probleme cu sarcina: "Am avut doua sangerari puternice"

publicat 2024-04-23 14:00:04 (Click)
Victoria Raileanu, probleme cu sarcina: Am avut doua sangerari puternice Actrita Victoria Raileanu, in pericol sa piarda sarcina. ...continuare.

Cate diferente sunt in cele doua imagini. Doar cei cu ochi de vultur si o atentie sporita le gasesc pe toate

publicat 2024-04-23 13:30:03 (Click)
Cate diferente sunt in cele doua imagini. Doar cei cu ochi de vultur si o atentie sporita le gasesc pe toate Esti asemenea unui detectiv? Pune-ti abilitatile la incercare si vezi daca poti observa diferentele din aceste imagini! Accepta provocarea si demonstreaza faptul ca esti atat de iscusit incat vei gasi toate lucrurile ce nu se aseamana si aparent sunt ascunse din imagini ...continuare.

Fiul Elei Craciun a implinit 18 ani! Prezentatoarea TV a ales sa ii serbeze ziua de nastere asa cum se cuvine

publicat 2024-04-23 13:15:03 (Click)
Fiul Elei Craciun a implinit 18 ani! Prezentatoarea TV a ales sa ii serbeze ziua de nastere asa cum se cuvine Weekendul acesta Alex, fiul cel mare al Elei Craciun (42 de ani) a implinit 18 ani, motiv de mare bucurie si mandrie pentru celebra mamica. ...continuare.

Anul in care Pamantul nu a avut vara. In iunie a nins, in iulie raurile erau inghetate. Ce s-a intamplat

publicat 2024-04-23 13:00:03 (Click)
Anul in care Pamantul nu a avut vara. In iunie a nins, in iulie raurile erau inghetate. Ce s-a intamplat In mod firesc, vara vedem copacii plini de verde, cerul albastru si zile senine, calde si lungi, dar intr-un an acestea nu au mai venit. 1816 a fost anul in care Pamantul nu a avut vara. ...continuare.

Suma colosala care se cere pentru un apartament in Bucuresti: "Se vinde si strada? In Berlin e mai ieftin!"

publicat 2024-04-23 12:45:04 (Click)
Suma colosala care se cere pentru un apartament in Bucuresti: Se vinde si strada? In Berlin e mai ieftin! Piata imobiliara din Bucuresti a devenit un teren minat al preturilor exorbitante, iar un recent anunt de vanzare a unui apartament a ridicat multe semne de intrebare in randul internautilor. ...continuare.

Rasturnare de situatie in La Liga: FC Barcelona ar vrea rejucarea meciului cu Real

publicat 2024-04-23 12:30:05 (Click)
Rasturnare de situatie in La Liga: FC Barcelona ar vrea rejucarea meciului cu Real Formatia catalana are o cerere speciala. ...continuare.

A aparut o noua moneda in Romania. Cat valoreaza

publicat 2024-04-23 12:30:05 (Click)
A aparut o noua moneda in Romania. Cat valoreaza Banca Nationala a Romaniei (BNR) a lansat o noua moneda. Este din argint si are o valoare nominala de 10 lei. Aceasta celebreaza "90 de ani de la infiintarea Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti". ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.