EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Negocieri la Guvern intre premierul Marcel Ciolacu si reprezentantii SANITAS. "Discutiile s-au terminat fara un rezultat"

publicat 2024-02-05 17:15:14 (Libertatea)
Negocieri la Guvern intre premierul Marcel Ciolacu si reprezentantii SANITAS. Discutiile s-au terminat fara un rezultat Negocierile de luni, 5 februarie, de la Palatul Victoria intre premierul Marcel Ciolacu si reprezentantii SANITAS, s-au terminat dupa aproximativ o ora si jumatate, fara a se ajunge la un rezultat concret si vor continua zilele viitoare, au declarat surse guvernamentale pentru Libertatea. UPDATE ora 16.55: Discutiile de la Guvern s-au terminat, fara un rezultat […] ...continuare.

Dilema din comunismul romanesc, reinviata azi in Marea Britanie: ar trebui medicii sa fie instruiti sa reclame avorturile ilegale? 

publicat 2024-02-05 17:15:14 (Libertatea)
Dilema din comunismul romanesc, reinviata azi in Marea Britanie: ar trebui medicii sa fie instruiti sa reclame avorturile ilegale?  Aproape 30 de cazuri de suspiciuni de avorturi ilegale au fost reclamate la politie in 2022 in Marea Britanie, de aproape doua ori mai multe decat cu patru ani inainte. Aici, avortul nu este legalizat, dar este partial dezincriminat – adica poate avea loc in anumite conditii. De pilda, daca sarcina nu depaseste 24 de […] ...continuare.

TAROM va inchide ruta spre Londra. Ce se intampla cu sloturile de pe Aeroportul Heathrow

publicat 2024-02-05 17:15:14 (Libertatea)
TAROM va inchide ruta spre Londra. Ce se intampla cu sloturile de pe Aeroportul Heathrow Avioanele TAROM vor mai zbura in capitala Angliei doar pana in vara, iar compania aeriana Virgin Atlantic va prelua sloturile de zbor de pe aeroportul Heathrow in schimbul a 22 de milioane de lire sterline, a relatat Economica.net. Decizia a fost aprobata de Adunarea Generala a Actionarilor companiei de stat, in contextul situatiei dificile prin […] ...continuare.

O tanara din Szeged a castigat Miss Spinner International: "Nu suntem doar oameni tintuiti in scaune rulante, ci si femei frumoase"

publicat 2024-02-05 17:15:14 (Libertatea)
O tanara din Szeged a castigat Miss Spinner International: Nu suntem doar oameni tintuiti in scaune rulante, ci si femei frumoase Imagini emotionante de la Budapesta, de la concursul Miss Spinner International 2024, dedicat persoanelor in scaun rulant. Dalma Boldizsár din Szeged a castigat competitia de frumusete, in a carei finala au ajuns 9 tinere din Ungaria, Italia si Rusia, relateaza Blikk. Dalma a fost lovita de o lovitura crunta a destinului in urma cu trei […] ...continuare.

Unul din medicii de la „Marius Nasta”, condamnat la doi ani cu suspendare, in dosarul mitei. Doctorii imparteau spaga prin Revolut

publicat 2024-02-05 17:15:14 (Libertatea)
Unul din medicii de la „Marius Nasta”, condamnat la doi ani cu suspendare, in dosarul mitei. Doctorii imparteau spaga prin Revolut Jan Palade, medic rezident in chirurgie toracica la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la doi ani inchisoare cu suspendare, in dosarul mitei de la spitalul bucurestean, in care profesorii universitari Cristian Paleru si Cornel Petreanu au fost arestati, informeaza Agerpres. Medicii imparteau mita de la pacienti prin aplicatia financiara […] ...continuare.

Incendiu la un camin de batrani din judetul Satu Mare. Beneficiarii centrului, evacuati

publicat 2024-02-05 17:15:08 (Jurnalul-National)
Incendiu la un camin de batrani din judetul Satu Mare. Beneficiarii centrului, evacuati Un incendiu a izbucnit luni la un centru de batrani din localitatea Foieni, judetul Satu Mare. O parte dintre beneficiari au iesit singuri din camin, iar cinci au fost evacuati de pompierii ajunsi la fata locului. ...continuare.

BNR avertizeaza asupra unei campanii deepfake care se foloseste de imaginea si vocea guvernatorului Mugur Isarescu

publicat 2024-02-05 17:15:08 (Income-Magazine)
BNR avertizeaza asupra unei campanii deepfake care se foloseste de imaginea si vocea guvernatorului Mugur Isarescu Banca Nationala a Romaniei (BNR) semnaleaza faptul ca, in ultima perioada, au fost postate pe mai multe retele de socializare imagini de tip deepfake in care sunt folosite imaginea si vocea guvernatorului Mugur Isarescu. „In ultima perioada, pe mai multe platforme si retele de socializare, au aparut postari tip deepfake care il implica pe guvernatorul […] ...continuare.

S-au aflat detaliile tehnice ale noului Nothing Phone 2a. Ce ofera telefonul

publicat 2024-02-05 17:15:07 (Go4IT)
S-au aflat detaliile tehnice ale noului Nothing Phone 2a. Ce ofera telefonul Un nou raport a dezvaluit ca lansarea noului dispozitiv Nothing Phone 2a este pe cale sa aiba loc. Desi compania Nothing nu a confirmat inca o data oficiala de lansare, prezenta unui buton „Notify me” […]Articolul S-au aflat detaliile tehnice ale noului Nothing Phone 2a. Ce ofera telefonul apare prima data in Go4IT. ...continuare.

Propunere insolita pentru capitanul unei semifinaliste a Cupei Africii. "Ar putea sa fie ministrul de finante. Ar salva economia tarii!"

publicat 2024-02-05 17:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Propunere insolita pentru capitanul unei semifinaliste a Cupei Africii. Ar putea sa fie ministrul de finante. Ar salva economia tarii! Ronwen Williams (32 de ani), portarul-erou al nationalei Africii de Sud, cu patru penaltyuri aparate in "sfertul" cu Capul Verde din Cupa Africii pe Natiuni, a fost elogiat si de Grant Kekana, fundasul "Bafana Bafana": "Este un portar de clasa mondiala". ... ...continuare.

Si-a amintit ce i-a spus celebrul sot si a izbucnit in plans: "Face parte din joc?"

publicat 2024-02-05 17:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Si-a amintit ce i-a spus celebrul sot si a izbucnit in plans: Face parte din joc? Taylor Ward (26 de ani), sotia lui Riyad Mahrez (32), a inceput sa planga atunci cand si-a amintit cum a aflat ca fotbalistul algerian a acceptat un contract in Arabia Saudita.In vara lui 2023, dupa 5 ani la Manchester City si 9 si jumatate in Anglia, Riyad Mahrez a parasit continentul european, dand curs unei oferte de la Al Ahli, din Arabia Saudita.Mutarea la Jeddah, oras situat pe coasta Marii Rosii, nu a entuziasmat-o pe sotia lui Mahrez, Taylor Ward. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.