EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Pachetul salarial "de neinteles" al lui Musk pentru Tesla, in valoare de 56 de miliarde de dolari, anulat de un judecator

publicat 2024-01-31 08:30:11 (ProTV)
Pachetul salarial de neinteles al lui Musk pentru Tesla, in valoare de 56 de miliarde de dolari, anulat de un judecator Un judecator din Delaware a anulat, marti, pachetul salarial record, de 56 de miliarde de dolari, al lui Elon Musk de la Tesla (TSLA.O). ...continuare.

Inundatii de proportii in nordul Varsoviei. Sloiurile de gheata de pe rauri au ajuns in casele oamenilor

publicat 2024-01-31 08:30:10 (ProTV)
Inundatii de proportii in nordul Varsoviei. Sloiurile de gheata de pe rauri au ajuns in casele oamenilor Mai multe localitati din nordul Varsoviei au fost lovite de inundatii si peste o mie de oameni au ramas izolati. ...continuare.

Lovitura pentru Elon Musk. Pachetul salarial de 55 de miliarde de dolari de la Tesla a fost anulat

publicat 2024-01-31 08:30:08 (Mediafax)
Lovitura pentru Elon Musk. Pachetul salarial de 55 de miliarde de dolari de la Tesla a fost anulat Ordinul pronuntat marti de Curtea de Chancery din Delaware a facut ca actiunile Tesla sa scada cu peste 4%, dandu-i o lovitura lui Musk, in timp ce acesta cauta investitii de miliarde de dolari pentru o noua companie de inteligenta artificiala, informeaza Financial Times. ...continuare.

Israelul inunda tunelurile Hamas in timp ce ONU pledeaza pentru finantarea ajutoarelor

publicat 2024-01-31 08:30:08 (Mediafax)
Israelul inunda tunelurile Hamas in timp ce ONU pledeaza pentru finantarea ajutoarelor Epicentrul luptelor din ultimele saptamani a fost Khan Yunis, principalul oras din sudul Fasiei Gaza, unde zone intinse au fost reduse la un pustiu noroios de cladiri bombardate si unde un jurnalist AFP a vazut marti oameni parasind orasul in timp ce in apropiere se auzeau explozii. ...continuare.

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a trecut la realizarile din mandat "reconstructia teatrului de vara Bazilescu", cand acolo este inca santier

publicat 2024-01-31 08:30:08 (Libertatea)
Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a trecut la realizarile din mandat reconstructia teatrului de vara Bazilescu, cand acolo este inca santier In bilantul dupa trei ani de mandat, publicat pe site-ul oficial al primariei de sector pe 2 ianuarie 2024, Clotilde Armand a anuntat deja finalizarea lucrarilor de la obiectivul din Bucurestii Noi. „Am reusit sa reconstruim teatrul de vara Bazilescu”, sta scris la capitolul realizari. Doar ca in acest moment, desi se lucreaza pe santier, […] ...continuare.

Gruparea din spatele atacului care a ucis trei soldati americani a anuntat ca va suspenda operatiunile impotriva SUA

publicat 2024-01-31 08:30:08 (Libertatea)
Gruparea din spatele atacului care a ucis trei soldati americani a anuntat ca va suspenda operatiunile impotriva SUA Kataib Hezbollah, gruparea apropiata de Iran care a revendicat atacul de duminica in care au murit trei soldati americani stationati in Iordania, a spus ca decizia de a suspenda operatiunile a fost luata „pentru a preveni stanjenirea guvernului irakian”, relateaza BBC. Presedintele american Joe Biden a anuntat ca a decis cum va raspunde atacului, dar […] ...continuare.

Victor Ponta si-a programat sa traiasca peste 100 de ani

publicat 2024-01-31 08:30:07 (Jurnalul-National)
Victor Ponta si-a programat sa traiasca peste 100 de ani Victor Ponta si-a revocat din functie administratorul numit la compania sa de consultanta si s-a numit pe el insusi pentru un mandat de 59 de ani. ...continuare.

Peste 90% din totalul fermelor din Romania sunt afaceri de familie

publicat 2024-01-31 08:30:06 (Income-Magazine)
Peste 90% din totalul fermelor din Romania sunt afaceri de familie Aproximativ 730.000 de ferme din Romania sunt afaceri de familie, reprezentand mai mult de 90% din totalul de peste 800.000 de ferme, a afirmat marti Nicu Vasile, presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR). „De cand am venit in cadrul acestor asociatii profesionale, ma refer la federatia LAPAR, am vazut foarte multe sincope. Foarte […] ...continuare.

Accident tragic la Copsa Mica. Un bebelus si un barbat de 29 de ani au murit

publicat 2024-01-31 08:30:03 (Click)
Accident tragic la Copsa Mica. Un bebelus si un barbat de 29 de ani au murit O tragedie a avut loc in noaptea de marti spre miercuri in apropiere de Copsa Mica. Soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.