EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Explozie intr-un bloc, din cauza unei trotinete electrice. Un barbat a fost transportat la spital cu arsuri

publicat 2024-04-17 14:15:03 (Adevarul)
Explozie intr-un bloc, din cauza unei trotinete electrice. Un barbat a fost transportat la spital cu arsuri O explozie puternica a avut loc intr-un bloc din Iasi, din cauza unei trotinete care a fost lasata la incarcat. Un barbat a suferit mai multe arsuri si a fost transportat de urgenta la spital. ...continuare.

Altex da startul campaniei Black Friday de primavara

publicat 2024-04-17 14:15:03 (Adevarul)
Altex da startul campaniei Black Friday de primavara Altex, liderul pietei electro-IT din Romania, da startul evenimentului devenit traditie, Black Friday de Primavara, care incepe joi, 18 aprilie. ...continuare.

Raport: Nestle adauga zahar in laptele pentru sugari, vandut in tarile sarace. Cu cat a crescut rata de obezitate

publicat 2024-04-17 14:15:03 (Adevarul)
Raport: Nestle adauga zahar in laptele pentru sugari, vandut in tarile sarace. Cu cat a crescut rata de obezitate Formula de lapte praf, precum si cerealele pentru sugari ale companiei alimentare elvetiene, vandute in tarile mai sarace, ignora indicatiile OMS impotriva obezitatii, impuse pentru Europa, potrivit unui raport publicat de Public Eye. ...continuare.

Ciolacu: Doresc ca Romania sa fie poarta de investitii a statului Qatar in UE. Avem in analiza proiecte de peste 15 miliarde de euro

publicat 2024-04-17 14:15:03 (Adevarul)
Ciolacu: Doresc ca Romania sa fie poarta de investitii a statului Qatar in UE. Avem in analiza proiecte de peste 15 miliarde de euro Premierul Marcel Ciolacu a aratat in cadrul declaratiilor de presa comune ca i-a propus omologului sau din Qatar realizarea unui task force pentru analizarea proiectelor prioritare. ...continuare.

Un club de provincie obtine medalii pentru Romania la dans acrobatic. "Primul antrenament incepe la cinci dimineata" VIDEO

publicat 2024-04-17 14:15:03 (Adevarul)
Un club de provincie obtine medalii pentru Romania la dans acrobatic. Primul antrenament incepe la cinci dimineata VIDEO Infiintat in 2015, clubul sportiv ACS Athletic Dance din Pitesti a reusit sa devina in scurt timp un nume de referinta in dansul acrobatic, obtinand pana acum zeci de medalii la campionatele europene si mondiale si peste 600 de medalii la competitiile nationale de profil. ...continuare.

Ciolacu: Romania este pregatita sa se ralieze eforturilor unei solutii care sa evite extinderea conflictului in Orientul Mijlociu

publicat 2024-04-17 14:00:06 (Adevarul)
Ciolacu: Romania este pregatita sa se ralieze eforturilor unei solutii care sa evite extinderea conflictului in Orientul Mijlociu Premierul Marcel Ciolacu a subliniat necesitatea sustinerii eforturilor de pace si restabilirii securitatii in Orientul Mijlociu, in cadrul unor declaratii de presa comune cu omologul sau din Qatar, care si-a exprimat opinia asupra faptului ca razboiul din Gaza a suscitat pozitii diferite. ...continuare.

Ucraina va cere NATO acelasi nivel de asistenta antiaeriana de care beneficiaza Israelul

publicat 2024-04-17 14:00:06 (Adevarul)
Ucraina va cere NATO acelasi nivel de asistenta antiaeriana de care beneficiaza Israelul Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a anuntat marti seara, in discursul sau cotidian catre populatie, ca va solicita o reuniune a Consiliului Ucraina-NATO pentru a obtine mai multa protectie pentru orasele si infrastructura tarii din partea aliatilor Kievului. ...continuare.

Vasluiul va avea un nou parc eolian de 205 milioane de euro. Puterea turbinelor eoliene este impresionanta

publicat 2024-04-17 14:00:05 (Adevarul)
Vasluiul va avea un nou parc eolian de 205 milioane de euro. Puterea turbinelor eoliene este impresionanta Agentia pentru Protectia Mediului (APM) Vaslui a emis acordul de mediu pentru un nou parc eolian in judet. Acesta este proiectat sa functioneze timp de 25 de ani si va avea o putere totala de 204.6 megawati. ...continuare.

Cererile de plata pentru serviciile de solvomediu se pot depune la APIA pana la 26 iunie 2024

publicat 2024-04-17 14:00:04 (Adevarul)
Cererile de plata pentru serviciile de solvomediu se pot depune la APIA pana la 26 iunie 2024 Cererile de plata pentru anul 2024, aferente unei scheme de ajutor de stat privind serviciile de silvomediu si conservarea padurilor, pot fi depuse in perioada 17 aprilie - 26 iunie 2024 inclusiv. ...continuare.

Un dinte de diavol tasmanian, printre descoperirile facute intr-un sit din Australia. Specia a disparut de pe continent in urma cu mii de ani

publicat 2024-04-17 13:45:04 (Adevarul)
Un dinte de diavol tasmanian, printre descoperirile facute intr-un sit din Australia. Specia a disparut de pe continent in urma cu mii de ani Arheologii care lucreaza la situl de la defileul Juukan, situat in vestul Australiei si distrus de compania Rio Tinto in 2020, au dezgropat mai multe obiecte importante, printre care si un dinte provenind de la un diavol tasmanian, specie care a disparut pe continent in urma cu 3.000 de ani. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.