EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Insula superba din Grecia unde oamenii traiesc peste 100 de ani. Doi romani au aflat secretele longevitatii

publicat 2024-01-15 23:00:05 (Click)
Insula superba din Grecia unde oamenii traiesc peste 100 de ani. Doi romani au aflat secretele longevitatii Aici este locul unde oamenii "uita" sa moara! Localnicii traiesc cel putin 90 de ani, multi depasind varsta de 100 de ani. Probabil v-ati dat seama, este vorba despre insula Ikaria din Grecia. Doi dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania, cuplul cunoscut pe YouTube drept "Haihui in doi", au viz ...continuare.

Topul celor mai bine platiti angajati din Romania! Care sunt domeniile cu cele mai mari salarii

publicat 2024-01-15 23:00:05 (Click)
Topul celor mai bine platiti angajati din Romania! Care sunt domeniile cu cele mai mari salarii O platforma de recrutare online a realizat un top al celor mai bine platite job-uri din tara noastra! Mai mult decat atat, studiul mentioneaza si care sunt orasele din tara noastra unde salariile sunt cele mai tentante pentru angajati. ...continuare.

Singurul romanul care a condus Ungaria. Razboinicul rasplatit pentru devotamentul si dedicarea lui

publicat 2024-01-15 22:45:05 (Click)
Singurul romanul care a condus Ungaria. Razboinicul rasplatit pentru devotamentul si dedicarea lui A fost unul dintre cei mai mari comandanti militari ai Europei medievale. Mai mult decat atat, a decis, in secolul al XV-lea, destinul Regatului Ungariei, unul dintre cele mai puternice state ale Europei Centrale, iar mostenitorul sau a ajuns rege, fiind singurul monarh cu sange romanesc ajuns pe tr ...continuare.

Locatie spectaculoasa din Romania, nominalizata la un premiu important din Europa. In ce oras se afla minunea

publicat 2024-01-15 22:45:05 (Click)
Locatie spectaculoasa din Romania, nominalizata la un premiu important din Europa. In ce oras se afla minunea O locatie spectaculoasa din tara noastra, care a putut fi admirata in centrul unui mare oras de-a lungul anului 2023, a fost nominalizata la premiul Mies van der Rohe, oferit de catre cei de la Uniunea Europeana. ...continuare.

Doi dintre cei mai mari sportivi din istorie vin in Romania! Biletele deja sunt disponibile

publicat 2024-01-15 22:15:04 (Click)
Doi dintre cei mai mari sportivi din istorie vin in Romania! Biletele deja sunt disponibile Doi dintre cei mai mari sportivi din istoria tenisului vor veni in Romania! Acestia vor disputa impreuna un meci demonstrativ la BT Arena, din Cluj-Napoca, in luna iunie! ...continuare.

Godzilla vapoarelor, cea mai mare nava de pasageri din lume pleaca peste 12 zile in prima cursa

publicat 2024-01-15 22:00:03 (Click)
Godzilla vapoarelor, cea mai mare nava de pasageri din lume pleaca peste 12 zile in prima cursa Cel mai mare vapor de psagaeri din lume pe nume Icon of the Seas va pleca pe 27 ianuarie de la Miami si va naviga in croaziere de sapte nopti pe tot parcursul anului. Vaporul va putea transporta 5610 turisti de la Miami, fiecare itinerar urmand sa se opreasca la CocoCay, in Bahamas. ...continuare.

Femeile, scoase la licitatie la targ. De ce isi vindeau englezii sotiile chiar si pe o halba de bere

publicat 2024-01-15 21:30:04 (Click)
Femeile, scoase la licitatie la targ. De ce isi vindeau englezii sotiile chiar si pe o halba de bere Poate pare greu de crezut, insa, a existat o perioada in care englezii isi vindeau nevestele la targ, ca pe animale. S-a intamplat asta pana la inceputul secolului XX, ultima mentionare a acestui obicei dateaza din 1913. Femeile erau duse la piata cu o franghie si vandute celui mai mare ofertat. De ...continuare.

O factura gresita a provocat o tragedie fara margini! O batrana a murit cand a vazut cat are de platit

publicat 2024-01-15 21:30:04 (Click)
O factura gresita a provocat o tragedie fara margini! O batrana a murit cand a vazut cat are de platit O tragedie fara margini a avut loc chiar in luna decembrie a anului trecut. Se pare ca o batrana in varsta de 88 de ani a primit o factura in care era scrisa, in mod gresit, o suma uriasa, iar socul a fost mult prea mare pentru femeie. ...continuare.

Motivul pentru care avioanele au ferestre rotunde. Putini sunt cei care stiu

publicat 2024-01-15 20:45:06 (Click)
Motivul pentru care avioanele au ferestre rotunde. Putini sunt cei care stiu Desi, initial, ferestrele din avion obisnuiau sa fie patrate sau dreptunghiulare atunci cand au fost create primele aeronave, cu timpul, acestea au ajuns sa fie rotunde. De cele mai multe ori, calatorii nu observa micile detalii din avion, insa, pentru cei curiosi despre acest aspect, specialistii a ...continuare.

Scandal din cauza repartitoarelor! Peste 50% dintre romani platesc facturi mai mari dupa ce le-au instalat

publicat 2024-01-15 20:45:06 (Click)
Scandal din cauza repartitoarelor! Peste 50% dintre romani platesc facturi mai mari dupa ce le-au instalat Repartitoarele de caldura ar fi cauza unui nou scandal urias, in randul asociatilor de proprietari! Se pare ca undeva in jur de 50% dintre consumatori marturisesc ca au ajuns sa plateasca mai mult dupa ce si-au montat repartitoare, comparativ cu cei care inca nu au aceste aparate. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.