EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: La varsta aceasta avem doar prieten Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: "La varsta aceasta avem doar prieten" Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este Pastila portocalie Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este "Pastila portocalie" Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul" 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel

Articole

Stiri locale




Cati ani trebuie sa fie casatorite doua persoane pentru ca unul dintre parteneri sa beneficieze de pensie de urmas. Cati bani va incasa

publicat 2024-01-11 11:15:05 (Click)
Cati ani trebuie sa fie casatorite doua persoane pentru ca unul dintre parteneri sa beneficieze de pensie de urmas. Cati bani va incasa In contextul legislatiei privind pensiile de urmas in Romania, una dintre intrebarile frecvente este legata de perioada de casatorie necesara pentru ca unul dintre parteneri sa beneficieze de acest tip de pensie. Cuantumul acesteia variaza in functie de durata casatoriei. ...continuare.

Trucul nestiut pentru o ciorba de pui ca la restaurant. Ingredientul secret care o face cu adevarat gustoasa

publicat 2024-01-11 11:00:08 (Click)
Trucul nestiut pentru o ciorba de pui ca la restaurant. Ingredientul secret care o face cu adevarat gustoasa Desi putem avea impresia ca ciorba de pui este o reteta simpla, la care nu avem cum sa gresim, adevarul este cu totul altfel! Iar daca vrem o mancare delicioasa, care sa ne aduca aminte de vremurile copilariei, exista un truc ingenios la care putem apela! ...continuare.

Scandal total! Schimb dur de replici intre Catalin Botezatu si un internaut: "Complexat prost si frustrat!"

publicat 2024-01-11 11:00:06 (Click)
Scandal total! Schimb dur de replici intre Catalin Botezatu si un internaut: Complexat prost si frustrat! Catalin Botezatu, enervat la maximum de un internaut care i-a lasat comentarii jignitoare la cea mai recenta poza a sa. Rezervat din fire, celebrul creator de moda nu s-a mai abtinut si ce a urmat, nimeni nu se astepta. ...continuare.

Drama care i-a marcat viata Corinei Chiriac. De ce a stat timp de 7 ani in casa: "Nu am vrut sa ma sinucid"

publicat 2024-01-11 10:45:04 (Click)
Drama care i-a marcat viata Corinei Chiriac. De ce a stat timp de 7 ani in casa: Nu am vrut sa ma sinucid Corina Chiriac, una dintre cele mai remarcabile figuri ale muzicii usoare romanesti, a avut o viata plina de succese, iubiri si momente dificile. La varsta onorabila de 70 de ani, artista a avut parte de o cariera marcanta, insa putini cunosc drama personala care i-a marcat viata. ...continuare.

S-a lansat primul film Zurli! Mirela Retegan a asteptat timp de 17 ani acest moment! "Eu imi joc rolul vietii!"

publicat 2024-01-11 10:30:04 (Click)
S-a lansat primul film Zurli! Mirela Retegan a asteptat timp de 17 ani acest moment! Eu imi joc rolul vietii! Mirela Retegan, cunoscuta ca Tanti Prezentatoarea de la Gasca Zurli, si-a vazut visul cu ochii! ...continuare.

Localitatea din Romania cu cel mai lung nume! Are 26 de litere, iar locul este de o frumusete aparte

publicat 2024-01-11 10:30:04 (Click)
Localitatea din Romania cu cel mai lung nume! Are 26 de litere, iar locul este de o frumusete aparte De-a lungul Romaniei exista nenumarate locuri fascinante, care ne asteapta sa le descoperim. Multe dintre acestea raman, chiar si astazi, necunoscute multora dintre noi, insa un astfel de loc fascinant a atras tot mai multa atentie din partea romanilor datorita unui fapt extrem de interesant! ...continuare.

Povestea nestiuta dintre Melania, o tanara din Brasov, si genialul Albert Einstein. Ce scrisori secrete ii trimitea savantul

publicat 2024-01-11 10:30:04 (Click)
Povestea nestiuta dintre Melania, o tanara din Brasov, si genialul Albert Einstein. Ce scrisori secrete ii trimitea savantul Albert Einstein, figura de geniu recunoscuta la nivel mondial, a pastrat o corespondenta indelungata cu o tanara romanca din Brasov, Melania Sterbu. ...continuare.

O pictura pe fatada mucegaita a unui bloc din Sibiu, in finala celor mai bune din lume. FOTO

publicat 2024-01-11 10:30:04 (Click)
O pictura pe fatada mucegaita a unui bloc din Sibiu, in finala celor mai bune din lume. FOTO "Urletul furtunii"se numeste pictura murala de 200 de metri patrati. A fost realizata de un artist argentian pe fatada unui bloc din Sibiu ...continuare.

Cutremur joi dimineata, in Romania. Ce magnitudine a avut

publicat 2024-01-11 10:00:08 (Click)
Cutremur joi dimineata, in Romania. Ce magnitudine a avut Potrivit informatiilor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP), un cutremur cu magnitudinea 3,4 ...continuare.

Tragedie in Iasi. Bebelusul aruncat de la etajul trei pentru a scapa din incendiu a pierdut lupta pentru viata

publicat 2024-01-11 10:00:08 (Click)
Tragedie in Iasi. Bebelusul aruncat de la etajul trei pentru a scapa din incendiu a pierdut lupta pentru viata O tragedie cutremuratoare a avut loc miercuri la Iasi, atunci cand un bebelus in varsta de patru luni a fost aruncat de la etajul trei al unui bloc de catre propria sa mama, intr-o incercare disperata de a-l salva de flacarile ce cuprinsesera apartamentul in care locuiau. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.