EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Accidentarea titularului van de Ven, sansa lui Dragusin? Raspunsul antrenorului Postecoglou

publicat 2024-03-11 07:45:02 (Adevarul)
Accidentarea titularului van de Ven, sansa lui Dragusin? Raspunsul antrenorului Postecoglou "Tricolorul" a jucat o repriza pentru Tottenham, inlocuindu-l pe colegul sau, care a acuzat o problema musculara. ...continuare.

Cum arata lista preliminara PSD-PNL pentru europarlamentare SURSE

publicat 2024-03-11 07:30:02 (Adevarul)
Cum arata lista preliminara PSD-PNL pentru europarlamentare SURSE O noua runda de negocieri intre PSD si PNL ar urma sa aiba loc luni, fiind discutata atat situatia listei comune pentru europarlamentare, unde sunt stabilite deja primele zece nume provenite din partide, dar e purtata si discutia privind candidatii din Bucuresti, potrivit surselor "Adevarul" ...continuare.

Ungaria lui Orban: de la perceptie la amenintare de securitate

publicat 2024-03-11 07:15:04 (Adevarul)
Ungaria lui Orban: de la perceptie la amenintare de securitate Putem considera fara sa gresim ca "Doctrina Orban" a aparut in primul rand in siajul politicii interne promovate de prim-ministrul in exercitiu. Acesta fiind centrata pe o combinatie de elemente puternic nationaliste, conservatoare si populiste. ...continuare.

Schengen si alte nimicuri: conflictul de valori in UE si populismul extremist anti-european

publicat 2024-03-11 07:15:04 (Adevarul)
Schengen si alte nimicuri: conflictul de valori in UE si populismul extremist anti-european Conflictul de valori este, indeobste, situatia in care un decident are de ales, in timp de criza, intre doua valori fundamentale, astfel ca trebuie sa sacrifice una in detrimentul alteia. ...continuare.

Supararea profesorilor care au corectat lucrarile de la simulare. "E buna evaluarea digitalizata, dar cu specialisti platiti"

publicat 2024-03-11 07:00:03 (Adevarul)
Supararea profesorilor care au corectat lucrarile de la simulare. E buna evaluarea digitalizata, dar cu specialisti platiti Evaluatorii lucrarilor de la simularea Bacalaureatului se plang pe grupurile profesorilor ca au fost obligati sa corecteze mai multe lucrari decat li s-a spus initial si fara sa le fie platita munca, ajungand sa stea in fata calculatorului si opt-zece ore pe zi, in timpul lor liber. ...continuare.

Liderii Dreapta Unita ii cer Avocatului Poporului sa sesizeze CCR in privinta OUG-ului pentru comasarea alegerilor

publicat 2024-03-11 07:00:02 (Adevarul)
Liderii Dreapta Unita ii cer Avocatului Poporului sa sesizeze CCR in privinta OUG-ului pentru comasarea alegerilor Liderii Dreapta Unita - Catalin Drula, presedinte USR, Eugen Tomac, presedinte PMP, si Ludovic Orban, presedinte Forta Dreptei - urmeaza sa depuna la Avocatul Poporului o solicitare de sesizare a Curtii Constitutionale cu privire la ordonanta de urgenta referitoare la comasarea alegerilor locale si ...continuare.

Operatiunea "Invazia Moldovei". Cum a cazut presa internationala in capcana dezinformarii ruse

publicat 2024-03-11 06:45:04 (Adevarul)
Operatiunea Invazia Moldovei. Cum a cazut presa internationala in capcana dezinformarii ruse Institutii media de top din lume au titrat ca Transnistria va cere alipirea la Rusia si urmeaza o invazie a Republicii Moldova. Portalul Uniunii Europene care lupta impotriva stirilor false pro-Kremlin a analizat cum presa internationala a cazut in capcana dezinformarii ruse. ...continuare.

Ordinul de protectie se va emite si pentru violentele care nu sunt domestice

publicat 2024-03-11 06:45:02 (Adevarul)
Ordinul de protectie se va emite si pentru violentele care nu sunt domestice Incepand din vara acestui an, ordinul de protectie, care protejeaza o victima de agresor, se va putea aplica si in alte tipuri de violente, nu numai a celor domestice, cum este in prezent. ...continuare.

Harta spagilor din sistemul medical a disparut de pe internet. Ministerul Sanatatii acuzat ca acopera fenomenul spagii din spitale

publicat 2024-03-11 06:30:02 (Adevarul)
Harta spagilor din sistemul medical a disparut de pe internet. Ministerul Sanatatii acuzat ca acopera fenomenul spagii din spitale Sistemul de raportare a spagilor date in spitale a fost "ciopartit", astfel ca datele concrete despre mita ceruta in fiecare unitate spitaliceasca nu mai sunt disponibile pe internet. Totul la cererea managerilor de spitale, acuza pacientii. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.