EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

5 mai: 75 de ani de la semnarea tratatului prin care s-a creat Consiliul Europei. Care au fost statele semnatare 5 mai: 75 de ani de la semnarea tratatului prin care s-a creat Consiliul Europei. Care au fost statele semnatare Mii manifestanti pe strazile din Tel Aviv pentru un acord cu Hamas pentru eliberarea ostaticilor Mii manifestanti pe strazile din Tel Aviv pentru un acord cu Hamas pentru eliberarea ostaticilor Un reprezentant Hamas spune ca organizatia sa nu va accepta niciun acord care sa nu includa incheierea razboiului Un reprezentant Hamas spune ca organizatia sa nu va accepta niciun acord care sa nu includa incheierea razboiului Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul"

Articole

Stiri locale




De ce este inchisa pentru public cetatea in care Sergiu Nicolaescu a realizat cele mai importante filme. Motivul te va surprinde

publicat 2024-01-11 21:15:04 (Click)
De ce este inchisa pentru public cetatea in care Sergiu Nicolaescu a realizat cele mai importante filme. Motivul te va surprinde Cu toate ca erau programate sa fie finalizate pana in iunie 2022, lucrarile de reabilitare la Cetatea taraneasca de Rasnov, demarate in anul 2020, au progresat mai lent decat era asteptat, atingand doar stadiul de jumatate pana in prezent. ...continuare.

Marius Elisei, umilit de Oana Roman in fata educatoarei fiicei lor: "Saraca fata, nici nu stiu cum s-a simtit"

publicat 2024-01-11 20:15:06 (Click)
Marius Elisei, umilit de Oana Roman in fata educatoarei fiicei lor: Saraca fata, nici nu stiu cum s-a simtit Dupa ce Oana Roman i-a facut "portretul" fostului sot, prezentandu-l drept o persoana "toxica" si "narcisista", Marius Elisei nu se lasa nici el mai prejos si vine cu noi dezvaluiri despre comportamentul si gesturile pe care fiica lui Petre Roman le-a facut la adresa lui in cei aproape 10 ani de rel ...continuare.

De ce refuza Irina Margareta Nistor sa traduca injuraturile din filme: "In casa la noi..."

publicat 2024-01-11 20:15:06 (Click)
De ce refuza Irina Margareta Nistor sa traduca injuraturile din filme: In casa la noi... Irina Margareta Nistor a facut o serie de dezvaluiri in cadrul podcastului "Altceva", moderat de Adrian Artene, care va putea fi vizionat in totalitate sambata, 17 septembrie, de la ora 19.00. Criticul de film a vorbit despre motivul pentru care niciodata nu a acceptat sa si nu va accepta sa traduca ...continuare.

Comuna din Romania unde se fac cele mai bune muraturi. Incredibil ce pun gospodinele in ele

publicat 2024-01-11 19:45:05 (Click)
Comuna din Romania unde se fac cele mai bune muraturi. Incredibil ce pun gospodinele in ele Comuna Ocnita din judetul Dambovita, Romania, adaposteste o comoara autentica cu multiple utilizari ce se reflecta atat in gastronomia locala, cat si in medicina naturista. Aceasta comoara este reprezentata de un deal de sare care a fost exploatat timp de sute de ani. ...continuare.

Explozie de donatori de sange dupa majorarea valorii tichetelor. Unul singur costa 280 de lei

publicat 2024-01-11 19:45:05 (Click)
Explozie de donatori de sange dupa majorarea valorii tichetelor. Unul singur costa 280 de lei Numarul donatorilor de sange a explodat dupa majorarea valorii tichetelor de la 67 la 280 de lei, masura luata de la inceputul acestui an. ...continuare.

Horoscop vineri, 12 ianuarie. Berbecii si Gemenii au probleme mari cu banii

publicat 2024-01-11 19:00:06 (Click)
Horoscop vineri, 12 ianuarie. Berbecii si Gemenii au probleme mari cu banii Lorina, astrologul Click!, vine cu predictiile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale. Se pare ca ziua de vineri, 12 ianuarie, este una destul de grea din punct de vedere financiar pentru Berbeci si pentru Gemeni. Acestia intampina probleme cu finantele. ...continuare.

"Doamna Ferrari", model de simplitate, desi are 7 miliarde de dolari in conturi

publicat 2024-01-11 19:00:06 (Click)
Doamna Ferrari,  model de simplitate, desi are 7 miliarde de dolari in conturi Asa arata un cuplu de miliardari adevarati! Simpli, decenti, fara fite, s-au fotografiat, au dat declaratii, au ciocnit un pahar de sampanie cu toata lumea. ...continuare.

Gabriela Cristea, facuta praf dupa ce s-a afisat in costum de baie, in Maldive: "Cum ai ajuns...Vezi ca-ti ies t****e pe afara"

publicat 2024-01-11 18:45:04 (Click)
Gabriela Cristea, facuta praf dupa ce s-a afisat in costum de baie, in Maldive: Cum ai ajuns...Vezi ca-ti ies t****e pe afara Vacanata in Maldive reprezinta principalul motiv de relaxare si bucurie pentru familia Gabrielei Cristea. Un colt desprins parca din Rai ii cazeaza pret de cateva zile pe acestia, dar romanii stau in continuare cu ochii tinta pe "greselile" pe care acestia le fac. ...continuare.

TikTokerita Annellise, parere radicala despre Eva Maruta: "Ati facut-o panou publicitar de cand s-a nascut". Ce spune despre Catalin Maruta

publicat 2024-01-11 18:15:03 (Click)
TikTokerita Annellise, parere radicala despre Eva Maruta: Ati facut-o panou publicitar de cand s-a nascut. Ce spune despre Catalin Maruta Cu toate ca filmul Tati part-time a avut un real succes, cu Eva Maruta si Alex Bogdan in rolurile principale, romanii s-au impartit in 2 tabere: una o apreciaza pe copila pentru reusitele sale, cealalta lanseaza un val de hate atat la adresa ei, cat si implicit a parintilor. Care ar fi, de fapt, cau ...continuare.

Tanarul din Neamt, in casa caruia Shara a murit drogata de acesta, este recidivist! A violat si alta minora

publicat 2024-01-11 18:15:03 (Click)
Tanarul din Neamt, in casa caruia Shara a murit drogata de acesta, este recidivist! A violat si alta minora Noi informatii au iesit la iveala in cazul tulburator al decesului Sharei, eleva olimpica din Bucuresti. Conform rapoartelor, aceasta ar fi fost drogata de un tanar pe care l-a intalnit online si apoi a plecat la el acasa. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.