EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Tot ce trebuie sa stii despre atacurile de panica. Ghid util

publicat 2024-01-12 07:30:05 (Click)
Tot ce trebuie sa stii despre atacurile de panica. Ghid util Atacurile de panica sunt experiente intense si inspaimantatoare care pot afecta oricine, indiferent de varsta sau stil de viata. Este esential sa intelegem aceasta tulburare si sa dispunem de informatii care sa ne ajute sa recunoastem, sa gestionam si sa depasim astfel de momente dificile. ...continuare.

Cele 4 zodii care isi vor rezolva problemele din viata amoroasa. Nativii singuri au sansa sa-si intalneasca marea dragoste

publicat 2024-01-12 07:15:04 (Click)
Cele 4 zodii care isi vor rezolva problemele din viata amoroasa. Nativii singuri au sansa sa-si intalneasca marea dragoste Nativii din zodia Berbec se vor bucura de o explozie de energie si incredere in sine in acest an. Cu o abordare curajoasa si impulsiva, acesti indivizi isi vor rezolva problemele din viata amoroasa. ...continuare.

Iulia Vantur a imbracat rochia de mireasa. Iubita lui Salman Khan a radiat. FOTO

publicat 2024-01-11 23:45:08 (Click)
Iulia Vantur a imbracat rochia de mireasa. Iubita lui Salman Khan a radiat. FOTO Iulia Vantur a creat o mare controversa dupa ce a imbracat rochia alba de mireasa. Romanca stabilita si celebra deja in India si-a luat fanii prin surprindere, purtand o tinuta "de zile mari". Care a fost, de fapt, motivul purtarii rochiei de mireasa. ...continuare.

Cum se pregateste fiul Danei Nalbaru si al lui Dragos Bucur pentru BAC, daca nu se duce la scoala: "Nu are nevoie"

publicat 2024-01-11 23:15:06 (Click)
Cum se pregateste fiul Danei Nalbaru si al lui Dragos Bucur pentru BAC, daca nu se duce la scoala: Nu are nevoie Dana Nalbaru si Dragos Bucur se mandresc cu darul cel mai de pret: copiii. Indragitul cuplu ii creste asa cum stie mai bine, si au adoptat un sistem homechooling pentru ca cei mici sa poata invata. Kadri, mezinul familiei, se pregateste deja la Bacalaureat la varsta de 7 ani. ...continuare.

Ceaiul-minune care iti face parul sa creasca extrem de repede. E cel mai bun si sanatos

publicat 2024-01-11 23:15:06 (Click)
Ceaiul-minune care iti face parul sa creasca extrem de repede. E cel mai bun si sanatos Multi dintre cei care doresc un par sanatos, suplu si stralucitor opteaza pentru tratamente naturale, printre care si utilizarea ceaiurilor, care joaca un rol important in obtinerea unui par frumos si de invidiat. ...continuare.

Calendar ortodox 2024, 12 ianuarie. Sfintii zilei. Sfanta Mucenita Tatiana, diaconita

publicat 2024-01-11 23:15:06 (Click)
Calendar ortodox 2024, 12 ianuarie. Sfintii zilei. Sfanta Mucenita Tatiana, diaconita Sfanta Mucenita Tatiana este intre sfintii cinstiti de credinciosii ortodocsi, conform Calendarului ortodox 2024, pentru data de 12 ianuarie. ...continuare.

Cea mai mica locuinta din Romania. A fost amenajata intr-un transformator vechi de 100 de ani si e de-a dreptul superba

publicat 2024-01-11 22:15:04 (Click)
Cea mai mica locuinta din Romania. A fost amenajata intr-un transformator vechi de 100 de ani si e de-a dreptul superba O familie din Bucuresti a reusit sa transforme un vechi transformator electric, cu o vechime de un secol, situat in statiunea Sinaia, intr-o adevarata bijuterie arhitectonica. ...continuare.

Romina Gingasu, tinuta de revista pe covorul rosu de la mall. Cat au costat hainele de lux

publicat 2024-01-11 22:15:04 (Click)
Romina Gingasu, tinuta de revista pe covorul rosu de la mall. Cat au costat hainele de lux Romina Gingasu (31 de ani) a atras toate privirile la premiera filmului "Ferrari", acolo unde a mers insotita de partenerul ei cu 46 de ani mai tanar - Pierro Ferrari. Romanca nu s-a uitat deloc la bani atunci cand a venit vorba de tinuta cu care a defilat in fata camerelor de filmat si a oamenilor ...continuare.

Cum a reactionat Dan Negru, dupa ce i s-a propus sa fie primar in Timisoara: "Ar trebui sa existe un anumit grad de bun simt"

publicat 2024-01-11 22:15:04 (Click)
Cum a reactionat Dan Negru, dupa ce i s-a propus sa fie primar in Timisoara: Ar trebui sa existe un anumit grad de bun simt Dan Negru, personalitatea cunoscuta din televiziune si vedeta postului Kanal D, a abordat recent subiectul unei eventuale candidaturi pentru postul de primar al orasului Timisoara. ...continuare.

Horoscop saptamana 12-18 ianuarie: Trei nativi isi schimba viata radical zilele acestea. Nimic nu va mai fi la fel!

publicat 2024-01-11 22:00:05 (Click)
Horoscop saptamana 12-18 ianuarie: Trei nativi isi schimba viata radical zilele acestea. Nimic nu va mai fi la fel! Lorina, astrologul Click!, a realizat horoscopul pentru saptamana 12-18 ianuarie. 3 dintre cei 12 nativi vor experimenta mai multe schimbari de tot felul si nimic in viata lor nu va mai fi la fel. Haideti sa vedem despre ce este vorba! ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.