EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Aici vor sta "tricolorii" la EURO 2024 » 3 hoteluri de lux, in 3 orase diferite

publicat 2024-02-23 11:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Aici vor sta tricolorii la EURO 2024 » 3 hoteluri de lux, in 3 orase diferite UEFA a stabilit cele 3 hoteluri in care va sta nationala Romaniei in Germania, in timpul EURO 2024."Tricolorii" vor fi cazati in Munchen, Koln si Frankfurt, adica in orasele in care vor juca cele 3 meciuri din grupa E. INFINITY Hotel & Conference Resort, din Munchen, Radisson Blu Hotel, din Frankfurt si Koln vor fi casele delegatiei Romaniei in Germania. ... ...continuare.

Metz, credit reinnoit pentru Ladislau Boloni! De ce antrenorul roman nu risca demiterea, desi a ajuns la 8 esecuri din ultimele 9 etape din Ligue 1

publicat 2024-02-23 11:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Metz, credit reinnoit pentru Ladislau Boloni! De ce antrenorul roman nu risca demiterea, desi a ajuns la 8 esecuri din ultimele 9 etape din Ligue 1 Ladislau Boloni (70 de ani) nu e in pericol sa fie dat afara, chiar daca isi va prelungi seria neagra diseara, in meciul cu Lyon. L'Equipe scrie ca presedintele lui Metz, Bernard Serin, nu are obiceiul sa schimbe antrenorii in timpul stagiunii si nici nu-si permite sa-i achite romanului banii pentru rezilierea acordului valabil pana in 2026. ... ...continuare.

Mark Selby a "maturat" cu Ronnie O'Sullivan, 6-0! "Racheta" a executat o lovitura care a socat asistenta: "Asta e sabotaj"

publicat 2024-02-23 11:00:14 (Gazeta-Sporturilor)
Mark Selby a maturat cu Ronnie O'Sullivan, 6-0! Racheta a executat o lovitura care a socat asistenta: Asta e sabotaj Unul dintre cele mai tari dueluri din istoria snookerului, cel dintre Mark Selby si Ronnie O'Sullivan la Players Championship, s-a incheiat cu un scor complet neasteptat, 6-0 pentru primul. A fost un meci fara prea mare istoric. Mark Selby s-a distantat rapid, cu breakuri de 65, 91, 81 si 105, dupa care a inchis meciul cu alte doua frameuri in care a facut breakuri consistente. ... ...continuare.

Azi are loc tragerea la sorti a optimilor Europa League » Cum arata urnele si un posibil duel-soc

publicat 2024-02-23 10:45:16 (Gazeta-Sporturilor)
Azi are loc tragerea la sorti a optimilor Europa League » Cum arata urnele si un posibil duel-soc Tragerea la sorti a optimilor Europa League are loc azi, de la ora 13:00, liveTEXT pe GSP.ro si in direct pe UEFA.com.Joi s-a terminat play-off-ul pentru calificarea in optimi, iar 8 echipe au avansat in faza urmatoare. Printre ele se numara cluburi care au terminat pe locul 3 intr-o grupa de Champions League si cluburi care au terminat pe locul doi intr-o grupa de Europa League.Tragerea la sorti optimi Europa League, live de la 13:00. ... ...continuare.

Azi-noapte, la Sibiu » Ultrasii rivalei, mesaj de langa autocarul lui FCU Craiova: "Gandul fuziunii, eternul vostru joc"

publicat 2024-02-23 10:45:16 (Gazeta-Sporturilor)
Azi-noapte, la Sibiu » Ultrasii rivalei, mesaj de langa autocarul lui FCU Craiova: Gandul fuziunii, eternul vostru joc Suporterii din Sibiu ai Universitatii Craiova au mers azi-noapte si au afisat doua mesaje cu tinta in fata autocarului lui FCU Craiova. Echipa lui Adrian Mititelu urmeaza sa joace pe terenul lui Hermannsadt, iar fanii rivalei CSU au recurs la o vizita neasteptata.Conflictul mocnit dintre cele doua echipe ale Craiovei continua sa tina capul de afis in fotbalul din Banie. Si chiar daca rezultatele intarzie sa apara, orgoliile dau pe dinafara in inima Olteniei. ... ...continuare.

Fotbalistul celebru care i-a platit daunele victimei lui Dani Alves

publicat 2024-02-23 10:30:27 (Gazeta-Sporturilor)
Fotbalistul celebru care i-a platit daunele victimei lui Dani Alves Dani Alves a fost condamnat la 4 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, dupa ce a fost gasit vinovat in procesul in care era acuzat de viol. Brazilianul este nevoit sa plateasca suma de 150.000 de euro victimei, drept daune. Iar fostul fundas dreapta a fost ajutat cu aceasta suma de Neymar.Decizia nu e definitiva. Alves poate face recurs la Curtea Superioara de Justitie a Cataloniei si, in final, la Curtea Suprema. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.