EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: La varsta aceasta avem doar prieten Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: "La varsta aceasta avem doar prieten" Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este Pastila portocalie Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este "Pastila portocalie" Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul" 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel

Articole

Stiri locale




FIFA vrea trofeu unic pentru titlul mondial si la masculin, si la feminin! » Diferenta colosala acum intre cele doua trofee

publicat 2024-02-14 18:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
FIFA vrea trofeu unic pentru titlul mondial si la masculin, si la feminin! » Diferenta colosala acum intre cele doua trofee Gianni Infantino, presedintele FIFA, vrea ca trofeul oferit campionilor lumii sa fie primit si de campioanele lumii. Momentan, cel de la masculin are o valoare de 250.000 de euro, cel de la feminin e estimat la 35.000 de euro.Timp de patru decenii, intre 1930 si 1970, castigatorii celor 9 editii ale Cupei Mondiale au fost rasplatiti de FIFA cu trofeul Jules Rimet, realizat din argint placat cu aur, reprezentand-o pe Nike, zeita victoriei in mitologia greaca. ... ...continuare.

La o zi dupa despartirea de Dinamo, Iulian Rosu si-a gasit echipa » Unde va evolua fostul mijlocas al "cainilor"

publicat 2024-02-14 18:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
La o zi dupa despartirea de Dinamo, Iulian Rosu si-a gasit echipa » Unde va evolua fostul mijlocas al cainilor Iulian Rosu (29 de ani) si-a gasit echipa la o zi dupa despartirea de Dinamo. Fostul mijlocas al "cainilor" va cobori un nivel si va evolua in liga a doua.Rosu nu a intrat in planurile celor doi antrenori pe care Dinamo i-a avut in acest sezon. Atat Ovidiu Burca (43 de ani) cat si Zeljko Kopic (46 de ani) nu s-au bazat pe serviciile fotbalistului la nivel de Superliga. ... ...continuare.

Inca un pariu ratat de Gigi Becali » Fostul lui favorit, ajuns la 23 de ani, a fost prezentat in Liga 3: "Am acceptat cu inima deschisa"

publicat 2024-02-14 17:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Inca un pariu ratat de Gigi Becali » Fostul lui favorit, ajuns la 23 de ani, a fost prezentat in Liga 3: Am acceptat cu inima deschisa Fundasul stanga Sorin Serban (23 de ani), unul dintre favoritii lui Gigi Becali din vara lui 2021, a fost prezentat la ACS Medias, in al treilea esalon. Sorin Serban, aparator cu 16 aparitii la FCSB, va lupta cu ACS Medias pentru promovarea in Liga 2. ... ...continuare.

Un antrenor de inot de la Dinamo, acuzat ca a violat o fetita de 7 ani » Reactia clubului: "Colaboram cu anchetatorii si am luat o serie de actiuni concrete"

publicat 2024-02-14 17:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Un antrenor de inot de la Dinamo, acuzat ca a violat o fetita de 7 ani » Reactia clubului: Colaboram cu anchetatorii si am luat o serie de actiuni concrete Un antrenor de inot al CS Dinamo, in varsta de 20 de ani, a fost retinut de Politia Capitalei. Este acuzat ca ar fi violat o fetita in varsta de 7 ani.Pe 13 februarie 2024, Sectia 6 de Politie a fost sesizata de mama unei fetite de 7 ani. Femeia a transmis ca fiica ei ar fi fost violata de instructorul de inot. Organele abilitate au stabilit ca barbatul in varsta de 20 de ani se afla chiar in timpul programului de lucru. ... ...continuare.

Activeaza Modul Multiplu la meciurile din Liga Europa pentru un extra castig de pana la 70%

publicat 2024-02-14 17:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Activeaza Modul Multiplu la meciurile din Liga Europa pentru un extra castig de pana la 70% Opt meciuri sunt programate, joi seara, 15 februarie, in faza eliminatorie (knock-out) din Liga Europa. O faza a intrecerii la care participa echipe de top din fotbalul european precum AC Milan, Benfica, Feyenoord, AS Roma sau Olympique Marseille. Acum, pe Betano, beneficiezi de un castig suplimentar de 30% (bonus de 30%) pentru un bilet multiplu cu opt selectii din fotbal, asa cum vom vedea in exemplul de mai jos. ... ...continuare.

Un record national de juniori si cei mai buni timp din cariera pentru inotatorii romani la Campionatele Mondiale de la Doha

publicat 2024-02-14 17:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Un record national de juniori si cei mai buni timp din cariera pentru inotatorii romani la Campionatele Mondiale de la Doha Patrick Sebastian Dinu (100 m liber) si Robert Badea (200 m mixt) au intrat miercuri in concurs la Doha. Ambii s-au oprit in serii, dar au reusit timpi pe care nu-i mai atinsesera pana acum in cariera.Probele de inot de la Campionatele Mondiale de la Doha sunt transmise de TVR, care difuzeaza sesiunea de semifinale si finale, care incepe in fiecare zi de la ora 18:00Romania participa la Campionatele Mondiale de la Doha cu cinci inotatori. ... ...continuare.

13.060.897,06 lei, castigati chiar de Valentine's Day la Superbet! Afla totul dintr-un interviu exclusiv

publicat 2024-02-14 17:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
13.060.897,06 lei, castigati  chiar de Valentine's Day la Superbet! Afla totul dintr-un interviu exclusiv Cine a spus ca de Valentine's Day nu se pot petrece lucruri magice s-a inselat. Spunem asta pentru ca un jucator a mizat, a crezut si a castigat. Cat? Mai exact 13.060.897,06 lei, adica cel mai mare jackpot de inima neagra lovit vreodata in Romania. Cum e sa pui mana pe o astfel de suma, poti afla dintr-un interviu exclusiv cu cel mai norocos roman. ... ...continuare.

Gica Hagi, surpriza pentru suporterul Farului care plangea la meciul cu Dinamo: "Intalnire emotionanta pentru Dumi, fanul care a impresionat o tara intreaga"

publicat 2024-02-14 17:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Gica Hagi, surpriza pentru suporterul Farului care plangea la meciul cu Dinamo: Intalnire emotionanta pentru Dumi, fanul care a impresionat o tara intreaga Gica Hagi, managerul tehnic de la Farul, a fost emotionat de imaginea unui baietel care plangea favoritii sai pierdeau meciul cu Dinamo (0-2) si azi i-a oferit o surpriza incredibila."Sterge-ti lacrimile, copile! Clubul nostru il cauta pe pustiul din imagine, care a plans in tribune la meciul de aseara, pentru a-i oferi o surpriza de neuitat! Cine il cunoaste sau are informatii despre acesta este rugat sa ne trimita un mesaj in privat!", a fost mesajul publicat ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.