EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ivaylo Petev, scos din sarite de un jucator al Universitatii Craiova: "N-a fost deloc bine! Mi-am iesit din minti"

publicat 2024-02-04 18:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Ivaylo Petev, scos din sarite de un jucator al Universitatii Craiova: N-a fost deloc bine! Mi-am iesit din minti CS Universitatea Craiova a invins-o pe Sepsi, scor 3-1, in runda cu numarul 24 din Superliga. Ivaylo Petev (48 de ani), antrenorul gruparii oltene, recunoaste ca greseala lui Jovan Markovic, de la primul gol, l-a scos din sarite. In minutul 32, Jovan Markovic a pierdut o mingea in preajma propriului careu. Debeljuh a profitat, a deschis scorul si i-a provocat antrenorului Petev o criza de nervi. ... ...continuare.

Ioan Ovidiu Sabau, discurs dur la adresa jucatorilor sai, dupa esecul cu UTA: "Joaca foarte modest, nu aratam deloc bine"

publicat 2024-02-04 17:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Ioan Ovidiu Sabau, discurs dur la adresa jucatorilor sai, dupa esecul cu UTA: Joaca foarte modest, nu aratam deloc bine Ioan Ovidiu Sabau (55 de ani) si-a criticat jucatorii dupa infrangerea de pe teren propriu cu UTA Arad, scor 1-3. Clujenii au inscris in minutul 7, prin fundasul Kelven Thalisson (25 de ani), dar reusita brazilianului a fost anulata de VAR din cauza unui offside. Aradenii au punctat de 2 ori, prin Eric Omondi (29 de ani) si Kevin Luckassen (30 de ani), iar Daniel Popa (28 de ani) a redus din diferenta pana la pauza. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.