EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




"Cu el incep echipa, nu cu Florinel Coman" » Clauza de reziliere neasteptata pentru noul favorit al lui Gigi Becali la FCSB

publicat 2024-02-15 13:00:10 (Gazeta-Sporturilor)
Cu el incep echipa, nu cu Florinel Coman » Clauza de reziliere neasteptata pentru noul favorit al lui Gigi Becali la FCSB Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a anuntat noul jucator indispensabil de la echipa pe care o conduce. Este vorba despre Alexandru Baluta (30 de ani), cel care a avut evolutii solide in tricoul ros-albastrilor.Dorit si de fosta lui echipa, Universitatea Craiova, Baluta a ales sa revina in Romania la FCSB, dupa despartirea de Akademia Puskas si a devenit un jucator important in echipa gandita de Elias Charalambous, tehnicianul vicecampioanei. ... ...continuare.

Gigi Becali si-a facut calculele » Ce echipa vrea in play-off: "Imi convine cel mai mult"

publicat 2024-02-15 13:00:10 (Gazeta-Sporturilor)
Gigi Becali si-a facut calculele » Ce echipa vrea in play-off: Imi convine cel mai mult Gigi Becali, patronul FCSB, si-a facut calcule pentru play-off. Si spune ca o vrea pe FCU Craiova intre primele 6 clasate din Superliga.Cu 5 etape ramase din sezonul regulat, FCU Craiova e pe locul 12, cu 30 de puncte. Oltenii sunt la patru puncte de locul 6 (Hermannstadt), iar Gigi Becali spera ca trupa lui Adrian Mititelu sa prinda play-off-ul. Si explica de ce.Gigi Becali o vrea pe FCU Craiova in play-off-ul Superligii"Mititelu mi-ar conveni mai mult decat toate. ... ...continuare.

Nationala masculina de polo a Romaniei a incheiat Campionatele Mondiale pe pozitia a zecea

publicat 2024-02-15 12:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
Nationala masculina de polo a Romaniei a incheiat Campionatele Mondiale pe pozitia a zecea "Tricolorii" au pierdut, joi, meciul pentru locurile 9-10 in fata nationalei SUA cu 9-13 (2-5, 2-2, 4-3, 1-3) la Campionatele Mondiale de la Doha.Nationala masculina de polo a Romaniei a jucat, joi, ultimul meci la acesta editie a Campionatelor Mondiale de la Doha. Poloistii antrenati de Bogdan Rath au pierdut lupta pentru locurile 9-10 cu reprezentativa Statelor Unite ale Americii. "Tricolorii" s-au inclinat cu 9-13 (2-5, 2-2, 4-3, 1-3). ... ...continuare.

O noua reactie dinspre CS Dinamo dupa ce u n antrenor e acuzat de viol: "Am dovedit transparenta totala"

publicat 2024-02-15 12:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
O noua reactie dinspre CS Dinamo dupa ce u n antrenor e acuzat de viol: Am dovedit transparenta totala Reprezentatii CS Dinamo au avut o noua reactie pe tema scandalului iscat la sectia de inot, acolo unde unul dintre antrenori este acuzat ca ar fi violat o fetita in varsta de 7 ani. Dupa comunicatul clubului si reactia lui Mihai Popovici, tatal lui David Popovici si cel conduce Academia de Inot din cadrul CS Dinamo, reprezentatii CS Dinamo au avut azi o noua reactie. ... ...continuare.

Cum se mobilizeaza adversara lui AC Milan din "16-imile" Europa League inaintea meciului de pe San Siro! + Cat a costat initiativa francezilor

publicat 2024-02-15 12:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Cum se mobilizeaza adversara lui AC Milan din 16-imile Europa League inaintea meciului de pe San Siro! + Cat a costat initiativa francezilor Jucatorii lui Rennes au motive in plus sa scoata un rezultat bun in turul "16-imilor" Europa League, clubul breton cumparand ultima pagina in Gazzetta dello Sport. "Sa dam totul din primul pana la ultimul minut! Mandria, pasiunea si fervoarea se intalnesc in aceasta seara pe San Siro", e mesajul insertului publicitar, ce a costat 40. ... ...continuare.

Regizat sau nu? Seful UFC a plecat dupa 30 de scunde dintr-un podcast, in timp ce era laudat: "La naiba! M-am saturat"

publicat 2024-02-15 12:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Regizat sau nu? Seful UFC a plecat dupa 30 de scunde dintr-un podcast, in timp ce era laudat: La naiba! M-am saturat Dana White, seful UFC, cea mai importanta divizie din MMA, a oferit un moment incredibil: a plecat dintr-un podcast, imediat ce a inceput filmarea.Cunoscut drept un tip excentric, Dana White a fost invitat in podcastul "Howie Mandel Does Stuff " si a fost protagonistul unui moment incredibil.VIDEO. Dana White, seful UFC, a plecat dintr-un podcast dupa 30 de secundePodcastul a inceput cu Howie Mandel, gazda podcastului, vorbind la superlativ despre Dana White. ... ...continuare.

Spaniolii au aflat planurile Barcelonei: 5 jucatori pe lista lui Deco, pentru doua posturi cheie

publicat 2024-02-15 11:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Spaniolii au aflat planurile Barcelonei: 5 jucatori pe lista lui Deco, pentru doua posturi cheie Aflata in criza in La Liga, Barcelona incepe sa pregateasca sezonul viitor. Iar Deco, directorul sportiv, are planuri mari.In timp ce lucreaza pentru a gasi un nou antrenor, Barcelona pregateste noile trensferuri. Iar Deco are planuri importante, desi formatia catalana are mari probleme financiare.Doua posturi pe care Barcelona vrea sa le intareasca. Catalanii au 5 nume pe listaPresa din Spania dezvaluie azi ce tinte are Barcelona. ... ...continuare.

Credite si economii: solutii pentru acoperirea necesitatilor

publicat 2024-02-15 11:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Credite si economii: solutii pentru acoperirea necesitatilor In lumea financiara complexa in care traim, gestionarea banilor devine o provocare constanta, mai ales cand apar cheltuieli neprevazute.E important sa cunosti cat mai bine solutiile pe care le ai la indemana, ce avantaje si dezavantaje au acestea si cum sa le folosesti in functie de ceea ce ai nevoie.De exemplu, e important sa recunosti ca imprumuturile pot fi instrumente valoroase atunci cand sunt utilizate in mod inteligent si strategic. ... ...continuare.

Gigi Becali, suparat pe Marius Sumudica: "Nu ma mai iau dupa el"

publicat 2024-02-15 11:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Gigi Becali, suparat pe Marius Sumudica: Nu ma mai iau dupa el Gigi Becali, patronul FCSB, este in continuare suparat pe fostul mijlocas echipei sale, croatul Damjan Djokovic (33 de ani), ajuns, intre timp, la Rapid.Transferat in iarna in Giulesti, dupa 6 luni la FCSB, Damjan Djokovic nu este iertat de Gigi Becali, care considera ca prestatiile croatului nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor. ... ...continuare.

Vanzarile globale de masini electrice, in deriva? Au crescut cu 69% in termeni anuali, dar au scazut cu 25% fata de decembrie

publicat 2024-02-15 11:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Vanzarile globale de masini electrice, in deriva? Au crescut cu 69% in termeni anuali, dar au scazut cu 25% fata de decembrie Vanzarile globale de vehicule electrice au crescut cu 69% in ianuarie fata de anul precedent, dar au scazut cu 26% fata de decembrie, ca urmare a reducerii subventiilor sau a regulilor mai stricte din Germania si Franta si a vanzarilor mai scazute, sezonier, in China, a spus firma de cercetare de piata Rho Motion, transmite Reuters. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.