EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ioan Ovidiu Sabau ii reproseaza lui Ianis Stoica plecarea la Hermannstadt: "Acest club i-a dat tot ce avea nevoie, sa nu uitam evolutiile lui modeste"

publicat 2024-02-08 07:45:09 (Gazeta-Sporturilor)
Ioan Ovidiu Sabau ii reproseaza lui Ianis Stoica plecarea la Hermannstadt: Acest club i-a dat tot ce avea nevoie, sa nu uitam evolutiile lui modeste Ioan Ovidiu Sabau, antrenorul Universitatii Cluj, si-a exprimat nemultumirea fata de felul in care a ales Ianis Stoica (21 de ani) sa se desparta de echipa pregatita de fostul mare international roman.Sabau s-a aratat profund deranjat de hotararea lui Stoica de a pleca la Hermannstadt, in conditiile in care in tricoul "sepcilor rosii" a avut cea mai buna forma din cariera, dupa o perioada nefasta la FCSB. ... ...continuare.

Final de "telenovela" in cazul lui Andrea Compagno la FCSB » Decizia lui Gigi Becali, enervat de impresarul atacantului

publicat 2024-02-08 07:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Final de telenovela in cazul lui Andrea Compagno la FCSB » Decizia lui Gigi Becali, enervat de impresarul atacantului Andrea Compagno (27 de ani), golgheterul celor de la FCSB din sezonul trecut, nu va mai parasi tabara ros-albastrilor iarna aceasta. Gigi Becali, patronul liderului din Liga 1, a clarificat situatia atacantului italian.Becali a recunoscut ca a avut doua oferte pentru serviciile lui Compagno: una din China de 100.000 de euro si alta din Turcia de 450.000. ... ...continuare.

Cati bani are, de fapt, Sepsi? Dezvaluiri din interior: "Sa nu credeti ca primesc sume exorbitante din Ungaria"

publicat 2024-02-08 01:30:12 (Gazeta-Sporturilor)
Cati bani are, de fapt, Sepsi? Dezvaluiri din interior: Sa nu credeti ca primesc sume exorbitante din Ungaria Sepsi e unul dintre cele mai stabile cluburi din Superliga din punct de vedere financiar, insa discutiile legate de finantarea primita din partea guvernului maghiar au declansat mai mereu dezbateri aprinse in peisajul autohton.Fost antrenor la clubul condus de Laszlo Dioszegi, actualmente scouter pentru Sepsi, Marin Barbu nu impartaseste opiniile celor care ii plaseaza pe covasneni in postura de protejati ai investitiilor venite din Ungaria. ... ...continuare.

Atletico, invinsa in Cupa Spaniei » Rivalul lui Moldovan a facut o gafa uriasa sub ochii romanului

publicat 2024-02-08 00:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Atletico, invinsa in Cupa Spaniei » Rivalul lui Moldovan a facut o gafa uriasa sub ochii romanului Atletico Madrid, cu Horatiu Moldovan pe banca, a pierdut prima mansa din semifinalele Cupei Spaniei, 0-1 cu Athletic Bilbao. Returul are loc pe 29 februarie.In prima mansa din cealalta semifinala, Mallorca si Real Sociedad au remizat, scor 0-0. Returul are loc pe 27 februarieInca un meci pentru Atletico, inca o aparitie pe banca a lui Horatiu Moldovan. ... ...continuare.

Ana Bogdan, din nou in sferturi de finala la Transylvania Open: "Vreau sa ma recuperez si sa mananc un desert bun"

publicat 2024-02-07 23:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Ana Bogdan, din nou in sferturi de finala la Transylvania Open: Vreau sa ma recuperez si sa mananc un desert bun Ana Bogdan, 31 de ani, #65 WTA, a invins-o cu 6-4, 6-4 pe Erika Andreeva, 19 ani, #112 WTA, in o ora si 48 de minute si si-a luat biletul pentru sferturile de finala de la Cluj-Napoca.Al doilea meci pentru Ana Bogdan la Transylvania Open a insemnat o reintalnire dupa doi ani si o luna cu tanara Erika Andreeva, 19 ani, 112 WTA, pe care o invingea clar in ianuarie 2022 in turul secund al turneului ITF de la Andrezieux-Boutheon.Un dublu 6-2 in concursul de 60. ... ...continuare.

Dani Alves, marturii incredibile in fata judecatorilor: "Am dansat cu ea si a inceput sa ma atinga. Stia foarte bine cine sunt"

publicat 2024-02-07 23:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Dani Alves, marturii incredibile in fata judecatorilor: Am dansat cu ea si a inceput sa ma atinga. Stia foarte bine cine sunt Dani Alves (40 de ani) a depus marturie la Curtea de Apel din Barcelona. Fostul star brazilian al Barcelonei, aflat dupa gratii de pe 20 ianuarie 2023, este judecat pentru viol si risca o pedeapsa de 9 ani de inchisoare.Fostul international brazilian a descris cu lux de amanunte seara in care s-au petrecut lucrurile.Dani Alves: "Am dansat cu ea si a inceput sa ma atinga. Stia foarte bine cine sunt""Desigur ca-mi amintesc ce am facut. ... ...continuare.

Evolutia lui Damjan Djokovic, analizata de Victor Angelescu: "Nu avea ritm la FCSB"

publicat 2024-02-07 22:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Evolutia lui Damjan Djokovic, analizata de Victor Angelescu: Nu avea ritm la FCSB Damjan Djokovic (33 de ani) a fost transferat de Rapid in aceasta iarna si a disputat primele trei meciuri, iar evolutia croatului a fost analizata de unul dintre conducatorii giulestenilor, Victor Angelescu.Actionarul Rapidului a fost incantat de evolutia lui Djokovic din meciul cu Otelul si este convins ca fostul jucator de la FCSB isi va ridica nivelul de joc in urmatoarea perioada. ... ...continuare.

Patronul din Superliga da de pamant cu FCSB: "Are niste jucatori mediocri, doar cativa in forma. O sa fie prinsa din urma"

publicat 2024-02-07 22:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Patronul din Superliga da de pamant cu FCSB: Are niste jucatori mediocri, doar cativa in forma. O sa fie prinsa din urma Adrian Mititelu, finantatorul de la FCU Craiova, a lansat un atac neasteptat la adresa celor de la FCSB.Mititelu crede ca FCSB nu va luat titlul si vede alte doua favorite, pe CFR Cluj si pe Farul. Ardelenii sunt pe locul doi, la 9 puncte sub FCSB, in timp ce echipa lui Gica Hagi e pe 5, la 14 puncte in spatele ros-albastrilor. ... ...continuare.

INFOGRAFIC: Liga 1, clasamentul prezentelor in playoff

publicat 2024-02-07 22:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
INFOGRAFIC: Liga 1, clasamentul prezentelor in playoff Cu sase etape ramase de disputat din sezonul regular lupta pentru prezenta in playoff este departe de a fi transata in Liga 1. O singura echipa este sigura de prezenta in playoff, FCSB, de altfel o formatie care si-a pus amprenta asupra fazei finale a campionatului de la introducerea actualului sistem competitional dupa cum vom vedea in continuare. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.