EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




PSD si PNL au cumparat stiri pozitive cu o suma egala cu cat a costat constructia spitalului "Daruieste viata". Platile au crescut, in secret, de la 60 de milioane de lei pe an la peste 100 de milioane de lei

publicat 2024-02-07 07:45:06 (Libertatea)
PSD si PNL au cumparat stiri pozitive cu o suma egala cu cat a costat constructia spitalului Daruieste viata. Platile au crescut, in secret, de la 60 de milioane de lei pe an la peste 100 de milioane de lei In doar trei ani, incepand din 2021, PSD si PNL au platit peste 257 de milioane de lei pentru stiri pozitive in mass-media. Adica aproape 52 de milioane de euro. Cu un milion mai mult decat a costat constructia spitalului „„Daruieste viata”, dedicat copiilor bolnavi de cancer, facut din donatii de la oameni si firme.  […] ...continuare.

Gabriela Firea, dezamagita de ultima discutie cu Marcel Ciolacu pentru Primaria Capitalei: Am plecat necajita

publicat 2024-02-07 07:45:06 (Libertatea)
Gabriela Firea, dezamagita de ultima discutie cu Marcel Ciolacu pentru Primaria Capitalei: Am plecat necajita Presedinta PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat marti, 6 februarie, ca nu stie daca va fi candidatul social-democratilor la Primaria Capitalei, iar presedintele partidului, premierul Marcel Ciolacu, refuza sa confirme acest lucru. Ea a spus ca a plecat nemultumita de la ultima discutie cu Ciolacu, fara sa precizeze cand a avut loc. „Recunosc, am plecat […] ...continuare.

Caz de sclavie in Giurgiu: Sase oameni cu handicap au fost exploatati la munca si tinuti in conditii inumane

publicat 2024-02-07 07:45:06 (Libertatea)
Caz de sclavie in Giurgiu: Sase oameni cu handicap au fost exploatati la munca si tinuti in conditii inumane O familie din Giurgiu este acuzata ca a racolat sase persoane cu afectiuni fizice si psihice si le-a pus sa munceasca gospodaria, fara sa-i plateasca. Faptele s-au petrecut pe parcursul a trei ani, oamenii fiind tinuti in conditii mizere si fara hrana, a anuntat marti, 6 februarie, Politia Romana. In acest caz, politistii si procurorii […] ...continuare.

Primele imagini cu Regele Charles dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Printul Harry a sosit in Marea Britanie

publicat 2024-02-07 07:45:06 (Libertatea)
Primele imagini cu Regele Charles dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Printul Harry a sosit in Marea Britanie Regele Charles a fost fotografiat pentru prima data de cand a fost facut public diagnosticul sau de cancer, dupa ce Printul Harry, Ducele de Sussex, a sosit in Marea Britanie pentru a-l vizita, relateaza BBC. Regele si Regina au fost fotografiati intr-o masina care paraseste Clarence House din Londra, cu destinatia Sandringham, Norfolk, in ziua […] ...continuare.

Jurnalistul american Tucker Carlson: "Suntem aici pentru a-l intervieva pe presedintele Rusiei. Aveti dreptul sa stiti tot despre un razboi in care sunteti implicati"

publicat 2024-02-06 23:45:07 (Libertatea)
Jurnalistul american Tucker Carlson: Suntem aici pentru a-l intervieva pe presedintele Rusiei. Aveti dreptul sa stiti tot despre un razboi in care sunteti implicati Prezent deja la Moscova, Tucker Carlson, 54 de ani, fosta gazda de la Foc News, a confirmat, intr-o postare pe X, fostul Twitter, ca-l va intervieva pe presedintele rus Vladimir Putin, relateaza CNBC. Carlson este primul jurnalist occidental care il va intervieva pe liderul rus de la invadarea Ucrainei, in urma cu aproape doi ani. […] ...continuare.

Tamara Schwab, finalista Miss Germania 2024, a facut transplant de cord: "Cicatricile sunt trofeele victoriei in lupta impotriva destinului"

publicat 2024-02-06 23:00:13 (Libertatea)
Tamara Schwab, finalista Miss Germania 2024, a facut transplant de cord: Cicatricile sunt trofeele victoriei in lupta impotriva destinului Tamara Schwab, 30 de ani, care a facut un transplant de cord in 2021, este una dintre cele 10 finaliste ale concursului Miss Germania, care va avea loc pe 24 februarie, relateaza Bild. Multa vreme, Tamara si familia ei nu au stiut nimic despre problemele ei cardiace. De altfel, in adolescenta, ea a practicat atletismul […] ...continuare.

Fostul presedinte al statului Chile, mort intr-un accident de elicopter. Sebastian Pinera avea 74 de ani – presa locala

publicat 2024-02-06 22:45:08 (Libertatea)
Fostul presedinte al statului Chile, mort intr-un accident de elicopter. Sebastian Pinera avea 74 de ani – presa locala Fostul presedinte chilian Sebastian Pinera a murit, marti, intr-un accident de elicopter, in sudul tarii, a anuntat site-ul local de stiri La Tercera, citat de Reuters, noteaza Agerpres. Surse guvernamentale citate de La Tercera au indicat ca in elicopter se aflau patru persoane si trei au fost „gasite de catre primii salvatori”. Agentia nationala de […] ...continuare.

Incendii in mai multe judete din tara. In Prahova, ard 25 de hectare de vegetatie, fasia de foc are 5 kilometri

publicat 2024-02-06 22:15:12 (Libertatea)
Incendii in mai multe judete din tara. In Prahova, ard 25 de hectare de vegetatie, fasia de foc are 5 kilometri Un incendiu de vegetatie de amploare a izbucnit marti, 6 februarie, in comuna prahoveana Pacureti, relateaza Observatorul Prahovean, care preia date de la ISU. Fortele de interventie sunt suplimentate, sunt asteptati 24 de pompieri din tura de permanenta pentru a stinge fasia de foc de aproximativ 5 kilometri. Potrivit agentiei News.ro, mai multe incendii s-au […] ...continuare.

Cel putin 32 dintre ostaticii ramasi in Gaza sunt morti, potrivit unui raport al armatei israeliene, dezvaluit de New Yotk Times

publicat 2024-02-06 22:00:12 (Libertatea)
Cel putin 32 dintre ostaticii ramasi in Gaza sunt morti, potrivit unui raport al armatei israeliene, dezvaluit de New Yotk Times Mai mult de o cincime dintre ostaticii ramasi in captivitatea Hamas in Gaza sunt morti, potrivit informatiilor compilate de armata israeliana. Analiza interna confidentiala, dezvaluita de The New York Times si citata de agentia News.ro, ar fi ajuns la concluzia ca cel putin 32 dintre cei 136 de ostatici detinuti de Hamas au murit, iar […] ...continuare.

Cum si-a adaptat Rusia masinaria de razboi pentru a prelua initiativa strategica pe front. Rezultatul poate fi o infrangere ucraineana, spune un strateg militar

publicat 2024-02-06 22:00:12 (Libertatea)
Cum si-a adaptat Rusia masinaria de razboi pentru a prelua initiativa strategica pe front. Rezultatul poate fi o infrangere ucraineana, spune un strateg militar De la inceputul invaziei, Moscova si-a imbunatatit structura de comanda si control, capacitatea de aparare, strategia de asalt – chiar daca una simpla, bazata frecvent pe soldati „de unica folosinta” – si-a dezvoltat abilitatile de razboi electronic, si-a marit armata de drone si, cel mai important, si-a adaptat complexul industrial militar. Pentru a evita o […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.