EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Mititelu junior, ca Al Pacino » A venit in vestiar dupa victorie si a tinut un discurs: "Am trait cu 15 euro pe saptamana"

publicat 2024-04-27 22:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Mititelu junior, ca Al Pacino » A venit in vestiar dupa victorie si a tinut un discurs: Am trait cu 15 euro pe saptamana Adrian Mititelu jr, care recent a trecut prin momente delicate, a fost in tribunele meciului FCU Craiova - U Cluj, 3-2. Dupa joc, a coborat in vestiar.Fiul lui Adrian Mititelu, care recent a avut un discurs dur, criticand deciziile luate de tatal sau, a mers in randul jucatorilor la finalul partidei. I-a felicitat pe acestia si le-a tinut un discurs in engleza, emotionant. ... ...continuare.

Suporterii FCSB au inceput petrecerea din minutul 71 » Ce s-a intamplat pe Arena Nationala

publicat 2024-04-27 22:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Suporterii FCSB au inceput petrecerea din minutul 71 » Ce s-a intamplat pe Arena Nationala FCSB - Farul. Suporterii gazdelor au inceput petrecerea de titlu inca de la jumatatea reprizei secunde.29.000 de suporteri au venit pe Arena Nationala pentru a sarbatori titlul alaturi de FCSB. Ros-albastrii aveau nevoie de minim un egal pentru a deveni matematic campioni inca din etapa #7 din play-off.VIDEO. ... ...continuare.

Gestul lui Eugen Trica pentru elevii lui dupa 3-2 cu U Cluj: "Urmeaza o alta finala"

publicat 2024-04-27 20:30:13 (Gazeta-Sporturilor)
Gestul lui Eugen Trica pentru elevii lui dupa 3-2 cu U Cluj: Urmeaza o alta finala FCU Craiova s-a impus cu U Cluj, 3-2, si a obtinut o victorie extrem de importanta in lupta pentru salvarea de la retrogradare. Iar Eugen Trica si-a felicitat jucatorii.In acest moment, FCU Craiova si Poli Iasi sunt la baraj, Dinamo si Botosani pe loc de retrogradare. Cele 4 au beneficiat de rotunjire, iar al doilea criteriu de departajare e clasarea de la finalul sezonului regulat, cand Botosani era ultima. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.