EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




FC Botosani, aproape de un transfer important » Fotbalistul crescut de Juventus, la un pas de a semna

publicat 2024-02-09 14:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
FC Botosani, aproape de un transfer important » Fotbalistul crescut de Juventus, la un pas de a semna Cu 3 victorii in ultimele 5 meciuri din Superliga, FC Botosani face tot posibilul pentru a se salva miraculos de la retrogradare. Valeriu Iftime, finantatorul moldovenilor, este aproape sa realizeze un transfer interesant prin aducerea atacantului italian Francesco Margiotta (30 de ani) de la Sestri Levante din Serie C. ... ...continuare.

Inlocuitorul lui Lucas, plecat in Vietnam, vine din Serbia: pe cine a ochit Zeljko Kopic

publicat 2024-02-09 14:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
Inlocuitorul lui Lucas, plecat in Vietnam, vine din Serbia: pe cine a ochit Zeljko Kopic Dinamo se misca rapid pe piata transferurilor. Plecarea lui Lucas la liderul campionatului din Vietnam va fi atenuata de sosirea unui aparator sarb, Marko Mijailovic, 26 de ani, crescut la Steaua Rosie Belgrad, ultima oara jucator in Slovenia, la Olimpija Ljubljana.Dinamo incearca sa umple golul lasat de plecarea lui Lucas Alves si ar putea prezenta in acest week-end angajamentul cu fundasul sarb Marko Mihajlovic. ... ...continuare.

Reactia lui Carlo Ancelotti la introducerea cartonasului albastru: "In fiecare an fotbalul devine mai complicat!"

publicat 2024-02-09 14:30:14 (Gazeta-Sporturilor)
Reactia lui Carlo Ancelotti la introducerea cartonasului albastru: In fiecare an fotbalul devine mai complicat! Carlo Ancelotti (64 de ani), antrenorul lui Real Madrid, a criticat noutatea pregatita de FIFA, in complicitate cu IFAB: "Nu stiu daca acest cartonas albastru ii va ajuta pe arbitri. Ideea generala era ca regulile ar trebui sa simplifice jocul de fotbal".Ultima inovatie propusa spre aprobare celor de la International Board este deja contestata la nivel inalt. ... ...continuare.

FC Botosani, aproape de un transfer salvator » Fotbalistul crescut de Juventus, la un pas de a semna

publicat 2024-02-09 14:30:14 (Gazeta-Sporturilor)
FC Botosani, aproape de un transfer salvator » Fotbalistul crescut de Juventus, la un pas de a semna Cu 3 victorii in ultimele 5 meciuri din Superliga, FC Botosani face tot posibilul pentru a se salva miraculos de la retrogradare. Valeriu Iftime, finatatorul moldovenilor, este aproape sa realizeze un transfer interesant prin aducerea atacantului italian Francesco Margiotta (30 de ani) de la Sestri Levante din Serie C. ... ...continuare.

Isi sfatuieste public fiul: "Sper sa-ti prelungesti contractul cu Real Madrid, i-ai face bucurosi pe toti!"

publicat 2024-02-09 13:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Isi sfatuieste public fiul: Sper sa-ti prelungesti contractul cu Real Madrid, i-ai face bucurosi pe toti! Mama lui Toni Kroos (34 de ani) spera ca mijlocasul lui Real Madrid nu se va retrage la finalul sezonului. Neamtul nu a anuntat inca ce va face din vara.La 34 de ani, Toni Kroos ramane unul dintre cei mai importanti jucatori ai Realului, fotbalist cu evolutii la cel mai inalt nivel saptamana de saptamana.Contractul lui Kroos este scadent in vara. ... ...continuare.

Simona sa-si poarte crucea!

publicat 2024-02-09 13:00:34 (Gazeta-Sporturilor)
Simona sa-si poarte crucea! Macar in prima faza a acestei triste povesti cu suspendarea, am aparat-o pe Simona Halep. Am gandit atunci ca, roman fiind, e normal sa-i tin partea chiar si cand au inceput sa apara, si s-au inmultit, probele ce-o incriminau. Familiarizata cu domeniul, Luminita Paul a incercat sa-mi explice ce e cu pasaportul biologic al campioanei noastre, dar n-am priceput mare lucru. Teama mi-e ca nici altii n-au priceput. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.