EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Bernd Storck, dupa ce Sepsi a ajuns la patru infrangeri la rand: "Asta ne lipseste"

publicat 2024-02-19 20:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
Bernd Storck, dupa ce Sepsi a ajuns la patru infrangeri la rand: Asta ne lipseste Sepsi a pierdut si meciul cu Farul, 0-1, in etapa a 26-a din Superliga si risca sa rateze calificarea in play-off. La finalul partidei, antrenorul Bernd Storck a incercat sa gaseasca explicatii pentru infrangerea.Sepsi a ajuns la patru infrangeri la rand (1-2 cu UTA, 1-3 cu CSU Craiova, 0-1 cu FCSB si 0-1 cu Farul), iar Bernd Storck spune ca echipei sale i-a lipsit norocul in ultimele runde pentru a obtine rezultate mai bune. ... ...continuare.

Hazard i-a lasat masca pe toti! Pe cine a ales drept cel mai talentat coleg: "E wow!" » A fost dorit in Romania

publicat 2024-02-19 20:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Hazard i-a lasat masca pe toti! Pe cine a ales drept cel mai talentat coleg: E wow! » A fost dorit in Romania Belgianul Eden Hazard (33 de ani) a numit cel mai talentat jucator alaturi de care a jucat. Si i-a uimit pe toti: l-a ales ales pe Gael Kakuta (32 de ani), mijlocasul ofensiv al lui Amiens (Ligue 2).Desi de-a lungul carierei a evoluat alaturi de nume precum Kevin De Bruyne, Cesc Fabregas, Fernando Torres, Frank Lampard, Juan Mata, Romelu Lukaku, Karim Benzema, Vinicius Luka Modric sau Toni Kroos, alt jucator l-a dat pe spate pe Eden Hazard. ... ...continuare.

Editie speciala de GSP Live » FCSB simte presiunea Rapidului sub "Piezisa"

publicat 2024-02-19 19:45:11 (Gazeta-Sporturilor)
Alberto Botoghina il are ca invitat prin Skype pe cvintuplul campion al Romaniei, Iosif Rotariu, pentru prefatarea si analiza partidei de pe Cluj Arena, dintre U Cluj si FCSB. Partida din tur s-a incheiat 2-2. De altfel, de la revenirea "studentilor" in primul esalon, acestia nu au pierdut niciodata cu bucurestenii.Ros-albastrii resimt presiunea celor de la Rapid, echipa ce a bifat cinci victorii consecutive in 2024 si care s-a apropiat la sase lungimi de lider. ... ...continuare.

Harry Kane este deja nemultumit de aventura la Bayern! Cine se pregateste sa-l oferteze pe englez

publicat 2024-02-19 19:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Harry Kane este deja nemultumit de aventura la Bayern! Cine se pregateste sa-l oferteze pe englez Harry Kane (30 de ani) incepe sa regrete ca a ales sa plece din Premier League. Atacantul englez e deranjat de rezultatele slabe obtinute de Bayern, in ciuda celor 29 de goluri si 8 assisturi reusite in 30 de partide jucate pentru bavarezi. ... ...continuare.

Haos la FCSB! Improvizatii peste improvizatii in echipa de start pentru meciul cu U Cluj

publicat 2024-02-19 19:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Haos la FCSB! Improvizatii peste improvizatii in echipa de start pentru meciul cu U Cluj FCSB va folosi in meciul cu U Cluj o defensiva improvizata, din cauza problemelor de lot. Si in atacul ros-albastrilor sunt probleme.U Cluj - FCSB se joaca de la 20:30. Va fi liveTEXT si liveAUDIO pe GSP.ro si in direct pe PrimaSport, OrangeSport Echipa lui Elias Charalambous va alinia pentru duelul din aceasta seara o formula cu multe improvizatii. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.