EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Liviu Gavrila, vicepresedinte RWEA: In industria eoliana inca exista o perspectiva de dezvoltare, doar ca fereastra de oportunitate incepe sa se inchida. Avem intre 8-10 GW de vant la care ar trebui sa ajungem pana in 2030. Ar trebui sa mai rafinam anumite tinte si obiective

publicat 2024-02-28 16:00:26 (Ziarul-Financiar)
Liviu Gavrila, vicepresedinte RWEA: In industria eoliana inca exista o perspectiva de dezvoltare, doar ca fereastra de oportunitate incepe sa se inchida. Avem intre 8-10 GW de vant la care ar trebui sa ajungem pana in 2030. Ar trebui sa mai rafinam anumite tinte si obiective Autor: Cristina Bellu In Romania inca exista o perspectiva de dezvoltare, doar ca fereastra de oportunitate incepe incet sa se inchida. Avem intre 8-10 GW de vant la care ar trebui sa ajungem pana in 2030. Daca ne gandim la ceea ce ar trebui sa se intample in retele, o sa vedem ca, la un moment dat, cu cat impingem aceste actiuni catre 2030, o sa realizam ca lucrurile sunt destul de complexe. Ar trebui sa mai rafinam anumite tinte si obiective, pentru ca trebuie sa dam dovada in primul rand... ...continuare.

Ciprian Bodiu, Parapet: Este clar ca piata energiei din Romania se maturizeaza. Sunt optimist cu privire estimarile despre constructia facilitatilor de productie de energie regenerabila

publicat 2024-02-28 16:00:26 (Ziarul-Financiar)
Ciprian Bodiu, Parapet: Este clar ca piata energiei din Romania se maturizeaza. Sunt optimist cu privire estimarile despre constructia facilitatilor de productie de energie regenerabila Autor: Ramona Cornea Piata energiei din Romania se maturizeaza, sustine Ciprian Bodiu, chief sales officer in cadrul companiei Parapet, care adauga ca este optimist cu privire estimarile despre constructia facilitatilor de productie de energie regenerabila. ...continuare.

Andrei Manea, executive director, RPIA: E important sa verificam ca cei care au luat fonduri implementeaza acele proiecte in energie. Acesti bani multi s-ar putea sa ramana nefolositi si sa se piarda pentru ca nu exista un mecanism de control

publicat 2024-02-28 16:00:26 (Ziarul-Financiar)
Andrei Manea, executive director, RPIA: E important sa verificam ca cei care au luat fonduri implementeaza acele proiecte in energie. Acesti bani multi s-ar putea sa ramana nefolositi si sa se piarda pentru ca nu exista un mecanism de control Autor: Alexandra Matei Andrei Manea, executive director, RPIA, spune ca este esential sa existe un mecanism de control pentru fondurile europene dedicate proiectelor de energie, astfel incat cei care obtin banii pentru implementarea lor sa ii si foloseasca si sa se vada in industrie. ...continuare.

Urmariti astazi de la ora 19,00 la emisiunea ZF IT Generation: Ce planuri are GapMinder cu al doilea fond de investitii dedicat start-up-urilor tech? Cum a fost pana acum procesul de atragere a banilor si cand se va atinge dimensiunea planificata de 80 mil. euro ? Ce este diferit fata de primul fond? Detalii de la Dan Mihaescu, partener fondator, GapMinder

publicat 2024-02-28 16:00:26 (Ziarul-Financiar)
Urmariti astazi de la ora 19,00 la emisiunea ZF IT Generation: Ce planuri are GapMinder cu al doilea fond de investitii dedicat start-up-urilor tech? Cum a fost pana acum procesul de atragere a banilor si cand se va atinge dimensiunea planificata de 80 mil. euro ? Ce este diferit fata de primul fond? Detalii de la Dan Mihaescu, partener fondator, GapMinder Urmariti astazi de la ora 19,00 la emisiunea ZF IT Generation: Ce planuri are GapMinder cu al doilea fond de investitii dedicat start-up-urilor tech? Cum a fost pana acum procesul de atragere a banilor si cand se va atinge dimensiunea planificata de 80 mil. euro ? Ce este diferit fata de primul fond? Detalii de la Dan Mihaescu, partener fondator, GapMinder Urmariti astazi de la ora 19,00 la emisiunea ZF IT Generation: Ce planuri are GapMinder cu al doilea fond de investitii dedicat... ...continuare.

Favi Stelian, Nofar Energy Romania: Avem circa 700 MW in proiecte fotovoltaice si am putea ajunge la 1 GW pana la finalul anului. Noi chiar o sa construim, avem panourile, avem EPC-urile, avem si finantare

publicat 2024-02-28 16:00:26 (Ziarul-Financiar)
Favi Stelian, Nofar Energy Romania: Avem circa 700 MW in proiecte fotovoltaice si am putea ajunge la 1 GW pana la finalul anului. Noi chiar o sa construim, avem panourile, avem EPC-urile, avem si finantare Autor: Alex Ciutacu Israelienii de la Nofar Energy, care opereaza impreuna cu Ecoenergy cel mai mare parc fotovoltaic conectat la retea din Romania, la Ratesti, jud. Arges, au un portofoliu de proiecte fotovoltaice de 700 MW pentru piata locala, care ar putea ajunge la 1 GW pana la finalul anului 2024, dupa cum a explicat Favi Stelian, CEO Nofar Energy Romania, prezent la ZF Power Summit 2024. ...continuare.

Stenograme incendiare din dosarul Vama Bucuresti. "Jigodiile" erau vamesii corecti, "oamenii buni" luau mita

publicat 2024-02-28 16:00:22 (Puterea)
Stenograme incendiare din dosarul Vama Bucuresti. Jigodiile erau vamesii corecti, oamenii buni luau mita Vamesii corecti de la Vama Bucuresti, al carei sef Paul Petrof si mai multi subalterni au ajuns in vizorul DNA pentru fapte de coruptie, erau numiti "jigodii" de catre colegii specializati in luare de mita sau "oamenii buni" cum se numeau ei intre ei. Stenogramele discutiilor dintre un sef de birou si un afacerist turc […]The post Stenograme incendiare din dosarul Vama Bucuresti. "Jigodiile" erau vamesii corecti, "oamenii buni" luau mita appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Basescu si-a salvat fiica de puscarie: decizia controversata in dosarul Nana

publicat 2024-02-28 16:00:22 (Puterea)
Basescu si-a salvat fiica de puscarie: decizia controversata in dosarul Nana Fiica fostului presedinte Traian Basescu, Ioana Basescu, a scapat de toate acuzatiile in dosarul „Nana”, dupa ce Tribunalul din Calarasi a dispus incetarea procesului penal. Decizia a fost privita cu critici si indignare, multi acuzand-o pe Ioana Basescu ca ar fi beneficiat de un tratament preferential datorita influentei politice a tatalui sau. Procesul a inceput […]The post Basescu si-a salvat fiica de puscarie: decizia controversata in dosarul Nana appeared first on... ...continuare.

Expertiza psihiatrica: Dan Ilie Morega, fost prefect va avea nevoie de insotitor

publicat 2024-02-28 16:00:22 (Puterea)
Expertiza psihiatrica: Dan Ilie Morega, fost prefect va avea nevoie de insotitor A aparut si rezultatul expertizei psihiatrice pentru Dan Ilie Morega, fost prefect de Gorj, prins de patru ori la volan fara permis. In urma expertizei, medicii l-au declarat inapt pentru a conduce masina in urmatoarele sase luni. Cu toate acestea, Dan Ilie Morega isi va putea face o reevaluare dupa sase luni intr-o clinica universitara de […]The post Expertiza psihiatrica: Dan Ilie Morega, fost prefect va avea nevoie de insotitor appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Guvernul aproba contractele pentru spitale in Iasi si Cluj si porneste "Masa calda". Se discuta grila de salarii din Sanatate

publicat 2024-02-28 16:00:22 (ProTV)
Guvernul aproba contractele pentru spitale in Iasi si Cluj si porneste Masa calda. Se discuta grila de salarii din Sanatate Pe masa Guvernului în sedinta de astazi se numara, printre cele mai importante proiecte, contractele de începere a constructiei a doua spitale regionale, la Iasi si la Cluj si aprobarea a 1.200 scoli în programul „Masa Calda” ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.