EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




ZF DESCHIDEREA DE ASTAZI. Cum va merge bursa. Urmariti o discutie marti, 12 martie 2024, ora 09.30 cu Gabriela Horga, Vicepresedinte, Autoritatea de Supraveghere Financiara

publicat 2024-03-12 08:00:39 (Ziarul-Financiar)
ZF DESCHIDEREA DE ASTAZI. Cum va merge bursa. Urmariti o discutie marti, 12 martie 2024, ora 09.30 cu Gabriela Horga, Vicepresedinte, Autoritatea de Supraveghere Financiara Pentru alte stiri, analize, articole si informatii din business in timp real urmareste Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels Pentru alte stiri, analize, articole si informatii din business in timp real urmareste Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels ...continuare.

Adrian Caciu: Romania a incasat 642 de milioane de euro, prin platforma STEP

publicat 2024-03-12 08:00:34 (Puterea)
Adrian Caciu: Romania a incasat 642 de milioane de euro, prin platforma STEP Adrian Caciu, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, a anuntat ca Romania a beneficiat luni de o suma impresionanta de 642 de milioane de euro de la Comisia Europeana. Aceasta finantare exceptionala este destinata Programului Tranzitie Justa in cadrul platformei "Tehnologii strategice pentru Europa" (STEP). Un impuls pentru industria europeana Prin intermediul platformei STEP, UE isi […]The post Adrian Caciu: Romania a incasat 642 de milioane de euro, prin platforma STEP... ...continuare.

Care sunt companiile aeriene care au avut cele mai multe accidente

publicat 2024-03-12 08:00:34 (Puterea)
Care sunt companiile aeriene care au avut cele mai multe accidente Chiar daca calatoriile cu avionul sunt considerate a fi cele mai sigure, exista uneori si cateva exceptii. Un studiu realizat recent arata ca, SUA si Europa figureaza pe listele companiilor aeriene care au avut cele mai multe accidente aviatice soldate cu cei mai multi morti. Datele furnizate de Executive Flyers arata ca, in fruntea listei companiilor […]The post Care sunt companiile aeriene care au avut cele mai multe accidente appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Se deschide pasajul peste Autostrada Bucurestiului! Momentan, se va circula pe o singura banda pe sens

publicat 2024-03-12 08:00:34 (Puterea)
Se deschide pasajul peste Autostrada Bucurestiului! Momentan, se va circula pe o singura banda pe sens Marti dimineata se deschide traficul rutier prin pasajul construit peste Autostrada Bucurestiului. Romanii care circula pe centura Capitalei vor vedea diferenta, deoarece traficul nu trebuie sa mai fie infernal, cum a fost pana acum. Se deschide pasajul peste centura Capitalei, zona in care circulatia rutiera era un adevarat cosmar. Asadar, veste neasteptat de buna pentru […]The post Se deschide pasajul peste Autostrada Bucurestiului! Momentan, se va circula pe o singura banda pe sens... ...continuare.

Un supermarket din Köln a introdus carucioarele cu tablete. Care este ideea din spatele acestui proiect-pilot

publicat 2024-03-12 08:00:33 (ProTV)
Un supermarket din Köln a introdus carucioarele cu tablete. Care este ideea din spatele acestui proiect-pilot Un supermarket din orasul german Köln a introdus carucioarele cu tablete. Ideea din spatele initiativei suna bine, cel putin în teorie, îi ajuta pe oameni sa gaseasca mai repede produsele la raft, mai ales în magazinele pe care nu le cunosc. ...continuare.

De ce nu este bine sa deschizi frigiderul atunci cand ti se face foame. Ce spune Mihaela Bilic

publicat 2024-03-12 08:00:32 (ProTV)
De ce nu este bine sa deschizi frigiderul atunci cand ti se face foame. Ce spune Mihaela Bilic Cum facem diferenta între pofta si foame? Mihaela Bilic ne ajuta sa ne lamurim. Începe „Doctor de Bine”.   ...continuare.

Precipitatii si intensificari ale vantului in intreaga tara, pana miercuri dimineata

publicat 2024-03-12 08:00:31 (ProTV)
Precipitatii si intensificari ale vantului in intreaga tara, pana miercuri dimineata Întreaga tara se afla, de marti pâna miercuri dimineata, sub o informare de precipitatii si intensificari ale vântului, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM). ...continuare.

Rachete Houthi au fost trase asupra unei nave in Marea Rosie, afirma armata americana

publicat 2024-03-12 08:00:30 (Mediafax)
Rachete Houthi au fost trase asupra unei nave in Marea Rosie, afirma armata americana Doua rachete balistice anti-nava au fost trase asupra navei Pinocchio de pe teritoriul yemenit, a precizat CENTCOM, fara a se inregistra pagube sau raniti. ...continuare.

Israelul a lansat un atac impotriva numarului doi din Hamas, aflat intr-o baza subterana din Fasia Gaza

publicat 2024-03-12 08:00:29 (Libertatea)
Israelul a lansat un atac impotriva numarului doi din Hamas, aflat intr-o baza subterana din Fasia Gaza Adjunctul comandantului gruparii armate a Hamas a fost vizat de un atac aerian israelian in Fasia Gaza, a anuntat luni purtatorul de cuvant al armatei israeliene, relateaza AFP, citata de Agerpres. „In cursul noptii de sambata spre duminica, (…) avioane de lupta au atacat o baza subterana a liderilor Hamas in centrul Fasiei Gaza, langa […] ...continuare.

Ploi si vant puternic in intreaga tara, pana miercuri dimineata. Vreme inchisa si ploi anuntate si in Bucuresti

publicat 2024-03-12 08:00:29 (Libertatea)
Intreaga tara se afla de marti pana miercuri dimineata, 13 martie, sub o informare meteo de ploi si intensificari ale vantului. Potrivit meteorologilor, ploua in special in estul tarii, unde rafalele vantului ating viteze de pana la 55 km/h. ANM a emis o atentionare de ploi si vant puternic pentru toata tara, valabila de astazi, […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.