EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cum a reusit Apple sa cheltuie 1 miliard de dolari anual intr-un proiect pe care l-a abandonat. Masina care trebuia sa revolutioneze transportul nu a depasit niciodata faza de prototip. "Apple nu a avut capacitatea de a lua atat de multe decizii"

publicat 2024-03-07 17:00:17 (Ziarul-Financiar)
Cum a reusit Apple sa cheltuie 1 miliard de dolari anual intr-un proiect pe care l-a abandonat. Masina care trebuia sa revolutioneze transportul nu a depasit niciodata faza de prototip. Apple nu a avut capacitatea de a lua atat de multe decizii Autor: Valeriu Danila La inceptul anului 2020, directorii de top ai Apple s-au intalnit in Arizona pentru a testa prototipul masinii pe care o compania incerca de ani de zile sa o construiasca, scrie Bloomberg. ...continuare.

Romania isi iroseste resursele, in timp ce alte tari folosesc apele uzate pentru irigatii

publicat 2024-03-07 17:00:17 (Ziarul-Financiar)
Romania isi iroseste resursele, in timp ce alte tari folosesc apele uzate pentru irigatii Kenny Khoo, managing director, Eastern Europe South, Xylem, furnizor de tehnologie a apei: Romania are o retea extinsa de canale de irigatii, insa se utilizeaza doar 20% din infrastructura pentru irigarea a 10% din suprafata arabila a tarii. ...continuare.

Rezultatele Loto 6/49 din 7 martie 2024. Premii uriase puse in joc la Joker

publicat 2024-03-07 17:00:11 (ProTV)
Rezultatele Loto 6/49 din 7 martie 2024. Premii uriase puse in joc la Joker Joi, 7 martie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de duminica, Loteria Româna a acordat 25.928 de câstiguri în valoare totala de peste 1,78 milioane de lei.   ...continuare.

Opt liceeni, raniti intr-o statie de autobuz, in Philadelphia. Un adolescent a fost impuscat de 16 ori. Este in stare critica

publicat 2024-03-07 17:00:11 (ProTV)
Opt liceeni, raniti intr-o statie de autobuz, in Philadelphia. Un adolescent a fost impuscat de 16 ori. Este in stare critica Opt liceeni au fost raniti într-un schimb de focuri la Philadelphia, în Pennsylvania, într-o statie de autobuz, potrivit autoritatilor, scrie presa americana.   ...continuare.

Comisia Europeana invita fermierii sa participe la un sondaj online privind simplificarea si reducerea sarcinii administrative

publicat 2024-03-07 17:00:10 (Money.ro)
Comisia Europeana invita fermierii sa participe la un sondaj online privind simplificarea si reducerea sarcinii administrative Sondajul este deschis din 7 martie pana pe 8 aprilie. Intrebarile sunt scurte si disponibile in toate limbile UE, mai arata comunicatul de presa al Executivului european.Chestionarul urmareste obtinerea unui feedback valoros pentru a intelege principalele motive de ingrijorare ale fermierilor.In plus, sondajul va contribui la identificarea surselor care stau la baza complexitatii si a sarcinii administrative si care rezulta din normele politicii agricole comune (PAC), precum si din alte norme... ...continuare.

Danut Lupu a fost eliberat conditionat din inchisoare si s-ar putea intoarce la clubul Ministerului de Interne

publicat 2024-03-07 17:00:09 (Mediafax)
Danut Lupu a fost eliberat conditionat din inchisoare si s-ar putea intoarce la clubul Ministerului de Interne Cererea lui Danut Lupu a fost acceptata si a fost eliberat conditionat din inchisoare, potrivit Digi 24. Fostul international, trecut in cariera pe la Dinamo si pe la Rapid, a stat 5 luni dupa gratii. ...continuare.

Prezenta de 95% la simularea examenului de Bacalaureat la Limba si Literatura Materna

publicat 2024-03-07 17:00:09 (Mediafax)
Prezenta de 95% la simularea examenului de Bacalaureat la Limba si Literatura Materna Proba de Limba si Literatura Materna este ultima proba scrisa din cadrul simularii examenului national de bacalaureat 2024. ...continuare.

Imagini cu casa in care locuieste Mugur Mihaescu cu sotia. Estimata la 800.000 de euro, vila are gazon pe acoperis

publicat 2024-03-07 17:00:08 (Libertatea)
Imagini cu casa in care locuieste Mugur Mihaescu cu sotia. Estimata la 800.000 de euro, vila are gazon pe acoperis Mugur Mihaescu si sotia sa, Rodica, locuiesc impreuna in vila de lux din cartierul Pipera din Bucuresti. In urma cu aproximativ trei ani, actorul spunea sa vrea sa vanda sau sa inchirieze casa, pe motiv ca „i-a ramas prea mare”, dupa ce fiica s-a stabilit in strainatate. In varsta de 56 de ani, actorul Mugur […] ...continuare.

De ce anul bisect este unul de succes pentru piata bursiera. Investitorii sfideaza miturile

publicat 2024-03-07 17:00:07 (Jurnalul-National)
De ce anul bisect este unul de succes pentru piata bursiera. Investitorii sfideaza miturile Desi anul bisect este, la baza, un concept banal, ziua in plus pe care o avem o data la patru ani trezeste, in mod inevitabil, entuziasmul si curiozitatea oamenilor. Nu este deloc surprinzator faptul ca si investitorii se intreaba daca anul cu 366 de zile produce efecte asupra pietelor bursiere. ...continuare.

Ursula von der Leyen: Cei care nu au nevoie de protectie nu trebuie sa vina ilegal in UE

publicat 2024-03-07 17:00:07 (Income-Magazine)
Ursula von der Leyen: Cei care nu au nevoie de protectie nu trebuie sa vina ilegal in UE Migrantii care nu au nevoie de protectie nu trebuie sa intre ilegal in Uniunea Europeana si este inacceptabil ca ei sunt adusi „in conditii incredibile” de catre traficanti in blocul comunitar, „noi fiind cei care trebuie sa decidem cine vine”, a declarat joi, la finalul Congresului PPE de la Bucuresti, actuala presedinta a Comisiei Europene, […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.